flashfreak написа:Динев е фен на Локомотив, колкото аз съм фен на Вихрен
Това какво разправяше пред техните фенове и пред нашите - е ясно и на децата защо го прави

Фен е на отбора, който издържа, това е.
Не е вярно това, питай съгражданите си и твои противници, феновете на Локо, какво им е отговорил той в писмото което са пратили от фенклуба си, за да го скланят да им стане президент! Цитирам:
".... въпреки решението ми, винаги ще симпатизирам на Локо"
А както знаеш той винаги е имал близки отношения с хора от Локо!
А на другия колега изказал се по-горе ще кажа, че въпреки темпераментните си фенове, Ботев едва ли има повече от 32 000 истински фена, колкото е цял Сандански, или още по-малко 48 000, колкото е цялата община! А и друго, в Ботев Коко трябва да се ръси много повече отколкото в Сандански, не само предвид задълженията на клуба! Нямате ли местен бизнесмен ве хора, Пловдив има богати хора, някой ботевист не му ли трепка сърцето да спаси тоя отбор! Мисля, че ще сте най-доволни ако човека който ще издържа отбора е истински ботевист, или поне пловдивчанин, който знае какво значи отбора! Па макар и в началото да преболедувате, та дори и в по-долна дивизия, но да има защо! След това и отбора да се вдигне на крака, а и човека да може и да печели нещо от него, не само да влага! Успех в каузата ви!