Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот FLANKER » 29 яну 2015 16:30

Cicero написа:Това безумие трябвяа да спре!
Сминката е забранена за лица под 18 години!
[offtopic]Изображение[/offtopic]

За кой ли път питам:Защо за тези ужасии няма и минутка по " уж" независимите български медии?!
П.П. На тази снимка( а и на предните с дечица) ми се насълзяват очите.Дано малкия е на едно по- хубаво място.Бог да го прости!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 29 яну 2015 16:51

FLANKER написа:За кой ли път питам:Защо за тези ужасии няма и минутка по " уж" независимите български медии?!
П.П. На тази снимка( а и на предните с дечица) ми се насълзяват очите.Дано малкия е на едно по- хубаво място.Бог да го прости!

Български медии?!? Къде? Не съм срещал такива от години, а разполагам с над 150 програми на кабелната ...
Няма политика или иконимически интерес, които да струват дори един детски живот!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 яну 2015 16:59

Не качвайте такива снимки,моля ви.Всички знаем,че тази война трябва да спре.Колкото по-скоро стане това,толкова по-добре! :(
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 29 яну 2015 17:39

Player написа:Сега ще ви кажа за ситуация в която е била виновна Русия, но тя заедно с англичани и американци стовариха вината върху Хитлер. Избиването на 11000 полски офицери в Катин. Прави го Сталин , но със съдействието на Рузвелт и Чърчил вината за това е прехвърлена върху Хитлер на процеса в Нюрнберг. Яд ме е че Германия -Япония и Италия ( в това число и малко насилствено вкарани и ние) не спечелиха войната. Друг щеше да е сега света, много по уреден, без евреи , без цигани и без още много други лоши неща които има днес.

Ле-ле ле-ле. Само 11000 офицера (аз съм чувал дори цифрата 25000) - само да попитам ако имаш 11000 офицера - колко тогава трябва да е войската ти - все пак тези офицери трябва да дават команди на някой, нали?! - получава се... даже няма да ги смятам - огромна армия си е. Открити са 4ХХХ трупа - колко от тях са на офицери е отделен въпрос!
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 яну 2015 17:43

Cicero написа:
FLANKER написа:За кой ли път питам:Защо за тези ужасии няма и минутка по " уж" независимите български медии?!

Български медии?!? Къде? Не съм срещал такива от години, а разполагам с над 150 програми на кабелната ...
Няма политика или иконимически интерес, които да струват дори един детски живот!

+10000000!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 яну 2015 17:50

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S8t0J086Ef8[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5JCRFJ5kk1Q[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 яну 2015 18:22

dunavfc написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
dunavfc написа:
Messi_fan написа:
FLANKER написа:По -лошо,конфликтът да излезе извън пределите на Украйна.Силно ме притеснява въпросът за тази прословута база ,която НАТО иска да прави за постоянно на нос Шабла.До Крим са 400км.по въздух.А е паднало нещо там,а Европа е пламнала.А ние сме на първите редове.
П.П.Относно сините каски си нямам на идея какво трябва да се направи,защото тук много важна роля има и Русия,докато в Босна и Косово не беше така... :roll:

Добри анализи правиш. И искам да попитам, само на мен ли ми прави впечатление как всички медии гузно, гузно мълчат за натовската база на нос Шабла ? Не, сериозно. Само на мен ли ми прави впечатление, че никой думичка не споменава. Само една вечер по БТВ новините споменаха в рамките на 40 секунди, и то в средата на емисията. Как бихте коментирали това ? :roll: :|

Ти имаш ли сведения, че тази база ще се строи ? И, ако се построи, кои по-точно ти каза, че целта и е да нападне Русия ? Ако си го чул по Алфа Тв ще те оправдая, но инак лошо за теб...

НАТО наистина планира да разположи войски в България, сред споменатите имена за новите войници чух Шабла, Добрич и Безмер (имаше и други ама ..). Предвижда се разполагането на танкове и авиация освен всичко друго.
Освен това тук-там вече има проведени инструктажи как да се действа при положение на война(!?) сред официално цивилни лица.
В момента варианта за война с Русия не се изключва, макар че никой не го казва като нещо сигурно. И да е решено някъде.. е по високите етажи.

Това не знам дали са го давали по някоя телевизия, но не само съм го чул а съм намерил и потвърждение. Източници от мен няма да видиш (защо - не те вълнува), дали вярваш на написаното - също не ме вълнува. Бих искал думите ми да не се потвърдят от действия и да си останеш с пълно недоверие към написаното от мен (че всичко това действително е планирано), ще е по-добре за всички ни.

Не става въпрос дали ти имам доверие или не, а това, че всичко все още е в сферата на слуховете. Няма нищо конкретно, само слухове. Ако ти имаш по-добри вътрешни източници е разбираемо да имаш по-достоверна информация, но аз се осланям на това, което чувам по медиите.

Ами за съжаление е малко повече от слух. Поне като вариант е обсъдено и не е отхвърлено. Не е 100% гарантирано, че ще стане, но според мен всичко ще зависи от това дали Русия и САЩ ще се разберат за отдалечаване на линията на НАТО от руската граница. А за съжаление двете страни точно в момента нищо не правят за да се разберат.
Източниците ми не са официални (аз да не съм от CNN) ама все пак като цяло рядко грешат и са в подходяща позиция да имат информация.

Варианта за войната е по-скоро .. повърхностен и принципен, тъй като никой не държи тази война да се води. Мисля, че дори с изграждането на тези бази не биха я повели без друг, по сериозен повод. Това е всеобщо мнение на всички нива. Дано е така.

Напомня ми за случая с американските бази, когато една.. особа с малко по специален статут ми обясняваше, че това било пропаганда и оправдание на Москва да прави коварни планове.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 яну 2015 19:52

Ах, колко мъничко остава до ситуацията, в която да се нанесе убийственият удар...и колко трудно се умира точно накрая! Бавно и целенасочено, крачка по крачка стигнаха дотук, просто последен напън и усилия!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 29 яну 2015 20:37

Изображение Изображение ИзображениеУглегорск и той е взет почти,затваря се бавно бавно котелчето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 яну 2015 20:43

И никакво примирие! Два пъти излъгаха ония, за да се прегрупират и пак да тръгнат, и трети път ще излъжат. Бой по каските, докато шават! Разпадне ли им се фронта, няма вече с какво да го запушат...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”