Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: СЕЛЯНИНА ОТНОВО НАГЛО ЛЪЖЕ
еми защо не ги заведе на лагер ???

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
На мен пък Мауро ми каза, че този Помпоне е на почивка и не е имал никакво намерение да идва, това е част от лъжливите схеми на христолов и да спре да се оправдава с феновете.
От къде пари за лагер? Куповачи е имало много, но всички ги е отказвал, защото е много алчен, но накрая ще се раздели с клуба без да вземе нищо.
- vladitol
- Контакти:
той човечеца си мислеше че ще печелии без да дава пари

Support Stan!
vladitol написа:той човечеца си мислеше че ще печелии без да дава пари![]()
За да стои, лапа отнякъде
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА 

- vladitol
- Контакти:
сигурно от спонсорство незнам и аз

Support Stan!
За сега само от тв права. Ще направим всичко възможно от мача с монтана да не вземе и един лев от публиката. Никой да не влиза в садиона!
Селският е велик. Само неговото АД /ET/ във футбола е на печалба. Разходи 0. Всички големи безнисмени мy помагат Гергов, Ирина КЦМ... Той не знае какво е плащане. Сигорно не е платил сандвичите и минералната вода преди мача с Левски. Помага и на феновете като не плаща на полицията да ги бие. Подпомага футболистите да развиват собствен бизнес като им дава първоначален капитал една ябялка прясна. А ма те серсемите вместо да я продадат и да купят 2 ... те я изяли. Развива отбора като праща играчи в Левски, ЦСКА, Черно море, Литех... да се обиграват /той не ги продава/ и ако става нещо от тях ще си ги пребере. Спасява отбора от изпадане и тази година 2009-2010. защо ли. щото локото си вземаха стадиона и сега мафиотите ще искат да вземат Локото ама по-ефтино и с помощта на феновете и федерацията та затова те са пътници. А 2 отбора от Пловдив да изпаднат в една година не може да стане. Та затова и тази година ще си слушаме старата песен на нов глас
добра идея да не се влиза на стадиона аз съм за. и без това вече ме е срам да ходя там заради тези мизерници
Не знам как така има хора,които се връзват на подобни думи.
1-во Помпони ли момпони ли какъв е не знам,но всички знаят,че най-засегнатият отрасъл е строителството.А въпросният човек се занимава точно с това.Кой луд човек би дал 2 000 000 лв и още толкова за покриване на дългове във време на криза.Нима никои не разбра,че кухото АД на селския няма продаване,не само заради цената а и затова,че няма нищо зад гърба си.На фона на икономическата обстановка в българия не виждам в скоро време да се появи кандидат купувач.Работата ми е свързана изцяло с бизнесмени и мога да ви кажа,че и най-големите паралии в момента не могат да си помислят за такива крупни суми,поради простата причина,че тепърва обстановката в страната ще се влошава.
2-ро Явно Христолов твърдо е решил да не се отказва от клуба и въпреки запорите съдебни дела,конфискуването на матрицата му за обувки и тн. държи да остане в Ботев.Пределно ясно му е,че няма празни глави които да извадят такава сума за АД като неговото.В крайна сметка ако се появи някой,то той почва да ламти за повече и рано или късно нещата стигат до неблагоприятен за всички нас край.
3-то Тази година ще закърпи нещата с парите,които имна да взима от Минев и Муши.ТВ права спонсорства и хоп готова е работата.Все пак един тинейджър едва ли ламти за повече от 500-600 лв на месец.Нали сега могат да се покажат и да свалят гаджета като разправят,че играят за Ботев-та дори и без пари.А и пред тях няма друга алтернатива,тъй като един евентуален отказ от тяхна страна може да бъде решаващ за кариерата им.
Сега остана единствено да се надяваме на сериозно ПТП на митаче и да си го прибере Свети Петър.Друг вариант да си отиде няма.А може да чакаме още доста дълго време,за да стане чудо и да видим Ботев такъв какъвто винаги е бил преди появата на псевдобизнесмените от 90-те
П.П-Не знам дали имате представа но цялата работа с лимона и манчев беше под масата.
Митко си взе каквото трябва,въпреки че говори насам натам,че е прецакан.
Имаше реални оферти за много пари за тях,но по удобно беше да си вземе под масата пари а те да поемат към ЦСКА уж по вина на клуба.Така или иначе не им се играеше за средняшки отбори от съседните ни страни.
1-во Помпони ли момпони ли какъв е не знам,но всички знаят,че най-засегнатият отрасъл е строителството.А въпросният човек се занимава точно с това.Кой луд човек би дал 2 000 000 лв и още толкова за покриване на дългове във време на криза.Нима никои не разбра,че кухото АД на селския няма продаване,не само заради цената а и затова,че няма нищо зад гърба си.На фона на икономическата обстановка в българия не виждам в скоро време да се появи кандидат купувач.Работата ми е свързана изцяло с бизнесмени и мога да ви кажа,че и най-големите паралии в момента не могат да си помислят за такива крупни суми,поради простата причина,че тепърва обстановката в страната ще се влошава.
2-ро Явно Христолов твърдо е решил да не се отказва от клуба и въпреки запорите съдебни дела,конфискуването на матрицата му за обувки и тн. държи да остане в Ботев.Пределно ясно му е,че няма празни глави които да извадят такава сума за АД като неговото.В крайна сметка ако се появи някой,то той почва да ламти за повече и рано или късно нещата стигат до неблагоприятен за всички нас край.
3-то Тази година ще закърпи нещата с парите,които имна да взима от Минев и Муши.ТВ права спонсорства и хоп готова е работата.Все пак един тинейджър едва ли ламти за повече от 500-600 лв на месец.Нали сега могат да се покажат и да свалят гаджета като разправят,че играят за Ботев-та дори и без пари.А и пред тях няма друга алтернатива,тъй като един евентуален отказ от тяхна страна може да бъде решаващ за кариерата им.
Сега остана единствено да се надяваме на сериозно ПТП на митаче и да си го прибере Свети Петър.Друг вариант да си отиде няма.А може да чакаме още доста дълго време,за да стане чудо и да видим Ботев такъв какъвто винаги е бил преди появата на псевдобизнесмените от 90-те
П.П-Не знам дали имате представа но цялата работа с лимона и манчев беше под масата.
Митко си взе каквото трябва,въпреки че говори насам натам,че е прецакан.
Имаше реални оферти за много пари за тях,но по удобно беше да си вземе под масата пари а те да поемат към ЦСКА уж по вина на клуба.Така или иначе не им се играеше за средняшки отбори от съседните ни страни.