Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: СЕЛЯНИНА ОТНОВО НАГЛО ЛЪЖЕ

Мнениеот vladitol » 10 авг 2009 18:09

еми защо не ги заведе на лагер ??? :lol: :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 10 авг 2009 18:10

На мен пък Мауро ми каза, че този Помпоне е на почивка и не е имал никакво намерение да идва, това е част от лъжливите схеми на христолов и да спре да се оправдава с феновете.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 10 авг 2009 18:12

От къде пари за лагер? Куповачи е имало много, но всички ги е отказвал, защото е много алчен, но накрая ще се раздели с клуба без да вземе нищо.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 10 авг 2009 18:13

той човечеца си мислеше че ще печелии без да дава пари :lol: :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
puffer 1

Мнениеот puffer 1 » 10 авг 2009 18:15

vladitol написа:той човечеца си мислеше че ще печелии без да дава пари :lol: :lol:

За да стои, лапа отнякъде :)
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 10 авг 2009 18:18

сигурно от спонсорство незнам и аз :lol: :lol:
Support Stan!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 10 авг 2009 18:22

За сега само от тв права. Ще направим всичко възможно от мача с монтана да не вземе и един лев от публиката. Никой да не влиза в садиона!

pobeda1
Контакти:

Мнениеот pobeda1 » 10 авг 2009 19:16

Селският е велик. Само неговото АД /ET/ във футбола е на печалба. Разходи 0. Всички големи безнисмени мy помагат Гергов, Ирина КЦМ... Той не знае какво е плащане. Сигорно не е платил сандвичите и минералната вода преди мача с Левски. Помага и на феновете като не плаща на полицията да ги бие. Подпомага футболистите да развиват собствен бизнес като им дава първоначален капитал една ябялка прясна. А ма те серсемите вместо да я продадат и да купят 2 ... те я изяли. Развива отбора като праща играчи в Левски, ЦСКА, Черно море, Литех... да се обиграват /той не ги продава/ и ако става нещо от тях ще си ги пребере. Спасява отбора от изпадане и тази година 2009-2010. защо ли. щото локото си вземаха стадиона и сега мафиотите ще искат да вземат Локото ама по-ефтино и с помощта на феновете и федерацията та затова те са пътници. А 2 отбора от Пловдив да изпаднат в една година не може да стане. Та затова и тази година ще си слушаме старата песен на нов глас

s.s..
Контакти:

Мнениеот s.s.. » 10 авг 2009 19:16

добра идея да не се влиза на стадиона аз съм за. и без това вече ме е срам да ходя там заради тези мизерници

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 10 авг 2009 19:31

Не знам как така има хора,които се връзват на подобни думи.
1-во Помпони ли момпони ли какъв е не знам,но всички знаят,че най-засегнатият отрасъл е строителството.А въпросният човек се занимава точно с това.Кой луд човек би дал 2 000 000 лв и още толкова за покриване на дългове във време на криза.Нима никои не разбра,че кухото АД на селския няма продаване,не само заради цената а и затова,че няма нищо зад гърба си.На фона на икономическата обстановка в българия не виждам в скоро време да се появи кандидат купувач.Работата ми е свързана изцяло с бизнесмени и мога да ви кажа,че и най-големите паралии в момента не могат да си помислят за такива крупни суми,поради простата причина,че тепърва обстановката в страната ще се влошава.
2-ро Явно Христолов твърдо е решил да не се отказва от клуба и въпреки запорите съдебни дела,конфискуването на матрицата му за обувки и тн. държи да остане в Ботев.Пределно ясно му е,че няма празни глави които да извадят такава сума за АД като неговото.В крайна сметка ако се появи някой,то той почва да ламти за повече и рано или късно нещата стигат до неблагоприятен за всички нас край.
3-то Тази година ще закърпи нещата с парите,които имна да взима от Минев и Муши.ТВ права спонсорства и хоп готова е работата.Все пак един тинейджър едва ли ламти за повече от 500-600 лв на месец.Нали сега могат да се покажат и да свалят гаджета като разправят,че играят за Ботев-та дори и без пари.А и пред тях няма друга алтернатива,тъй като един евентуален отказ от тяхна страна може да бъде решаващ за кариерата им.

Сега остана единствено да се надяваме на сериозно ПТП на митаче и да си го прибере Свети Петър.Друг вариант да си отиде няма.А може да чакаме още доста дълго време,за да стане чудо и да видим Ботев такъв какъвто винаги е бил преди появата на псевдобизнесмените от 90-те
П.П-Не знам дали имате представа но цялата работа с лимона и манчев беше под масата.
Митко си взе каквото трябва,въпреки че говори насам натам,че е прецакан.
Имаше реални оферти за много пари за тях,но по удобно беше да си вземе под масата пари а те да поемат към ЦСКА уж по вина на клуба.Така или иначе не им се играеше за средняшки отбори от съседните ни страни.

Върни се в “Архив”