Склонен съм да се съглася с Моряка. Реално като индивидуалности няма слабо място в отбора, но липсва химията... някак липсва "здрава" конкуренция по позициите, а психологически това се отразява зле, пример за това е Георги Христов, подобно е положението и при Хичо. Причината за това не е само във Велев, макар и той да е далеч от класата, която Левски заслужава, ръководството в лицето на Батков може да направи всичко друго, но да вдъхва сигурност и предвидимост за играчите. Общо взето това е.
христолов, УМРИ! СВОБОДЕН БОТЕВ!!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Felipe Da Costa !
Herbsupported Ape
Re: Има ли Живко Миланов място в Левски
Живко като луд петел!Слаб,но другите къде бяхя, нали Левски е отбор! 

Re: Спас Делев в Левски
ogrizko написа:Спаско ви Делев няма никакво място нито в Левски, нито в ЦСКА. Ще го вземат понеже е талант, после ще вземат и някой скъпоплатен чужденец, който ужким има повече опит и ще им помогне да станат шампиони.... чужденеца ще играе, Спаско ще търка пейката и ще е поредния провален талант. По-добре направо в чужбина да ходи момчето, ако има как. Или в отбор от България с по-големи амбиции, но задължително това да не са Левски или ЦСКА, че тогава лошо
Вие там от чужбина,какво имаш предвид азербайджан по-надолу ли?

- sedem_!_dva
За мен има място за Живко в Левски, просто отдавна не му се бе случвало да изиграе толкова слаб мач, преди години играеше по такъв начин, но се оправи до вчерашния мач де...
NON MOLLARE MAI
Това се опитах да кажа не може да се съди за 1 играч от един мач и от една грешка

В Благоевград почти всички са цесекари ,така че трудно Левски би могъл да привлече играч от там.
Левски да забравят за Делев,той ще е в ЦСКА,помнете ми думата 

bomal написа:В Благоевград почти всички са цесекари ,така че трудно Левски би могъл да привлече играч от там.
Мда..Той и Стенли е левскар пък игра в ЦСКА.Истината е,че футбола е професия.Ще играят за тоя дето им дава пари
110 години любов!
ТАМПЛИЕР написа:Вие там от чужбина,какво имаш предвид азербайджан по-надолу ли?
Не знам, може и в Азербайджан първенството да е по-силно. Ама да речем Гърция, Турция, Германия, Англия... ако ще и по-долна дивизия