Мнениеот ehh » 06 яну 2012 19:30
А? Как така не можело на 4-ти да е приключена селекцията? Какво, като трансферният прозорец е отворен до 31-ви? Той е направен един месец, за да е удобен за всички първенства, защото някои не почиват по три месеца и трябва в движение да уреждат селекцията. А нашите родни отбори почиват 3 (три) месеца, като не играят футбол от началото на декември. За този един месец бонус, който имат ръководителите, трябваше отдавна и на спокойствие не само да са обиколили Европа, но да са провели необходимите разговори, да изложат своите възгледи към мениджърите на играчите, към които имат интерес, и да чакат с документите на 1-ви и 2-ри януари за да вземат играчите, които са си харесали. Пък нека останалите 25 дни до края на трансферният прозорец да бъдат използвани от първенствата, които нямат паузи. Това си е тяхна работа. Моля ви, без такива оправдания на мудните действия на ръководството всяка година, защото ми писна да идват играчи по никое време, после да се оправдаваме, как трябвало в движение да свикват с отбора, а ние да се ядосваме и да ги плюем още след два мача игра.
И не ми изреждайте на книга, кой на какъв пост е, защото ако всичко беше толкова ясно, нямаше да слушаме всеки ден ръководителите на Левски как се обясняват. Защо не питат, кой - кой е в Ловеч или Бургас? М?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!