Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот santiliana » 06 яну 2012 17:53

да отговоря на поставения въпрос по-горе: "Ще видим ли някога отбора на Левски окомплектован напълно в деня, в който ще излитат за първия си лагер?? Как може водещите отбори, още преди да почнат първа тренировка, вече представят новите и завършват със селекцията, а нашите умници на всяка подготовка едно и също."
НИКОГА
Поне докато делата в любимия ни клуб се ръководят от другаря-агент Батков и Георги Иванов- Гонзо.
Забравете напразните очаквания и наивните приказки. Това е истината.Има една приказка: "Мъжко дупе се е.бе един път"... Когато се повтори това "упражнение" то вече не е мъжко. Аз не съм от тези. Радвам се, че все повече хора започват да "прогледват" на какъв хал в действителност сме и няма да им се наложи да ги "опънат" повторно...
Е, разбира се има и няколко други, но на тях това им харесва явно... :lol:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 яну 2012 17:53

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Невероятен пример с Челси измисли. Би ли ми припомнил кога точно Челси заминават на подготовка в топлите страни, колко време ще трае лагерът и съответно подготовката им, че това размотаване на Кейхил да е от някакво значение?

Примерът с Челси беше,че "парите на масата" не са като "пистолет в слепоочието"!Капиш?

Честно казано не виждам някой от пишещите тук да мислят подобно нещо. А и да мислят, има разлика между пистолет с патрон и капсов пистолет(разбирай искана сума и предлагана сума).
При всички случаи примерът с Челси няма, ама абсолютно нищо общо със ситуацията в България, най-малкото защото тук се водят 2 месеца подготовки, а там такива неща няма. За това само тук има значение кога селекцията ще приключи. в Англия могат да си позволят да изчакат буквално последната минута и никой не го прави на въпрос. За разлика от нашите капацитети.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 06 яну 2012 18:11

santiliana написа:да отговоря на поставения въпрос по-горе: "Ще видим ли някога отбора на Левски окомплектован напълно в деня, в който ще излитат за първия си лагер?? Как може водещите отбори, още преди да почнат първа тренировка, вече представят новите и завършват със селекцията, а нашите умници на всяка подготовка едно и също."
НИКОГА
Поне докато делата в любимия ни клуб се ръководят от другаря-агент Батков и Георги Иванов- Гонзо.
Забравете напразните очаквания и наивните приказки. Това е истината.Има една приказка: "Мъжко дупе се е.бе един път"... Когато се повтори това "упражнение" то вече не е мъжко. Аз не съм от тези. Радвам се, че все повече хора започват да "прогледват" на какъв хал в действителност сме и няма да им се наложи да ги "опънат" повторно...

Я кажи кои са тези водещи отбори?

Да не би ЦСКА,Лудогорец и Черноморец да са с пълен състав още на първата тренивровка :?:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 яну 2012 18:12

Вижте , не спорете за глупости . Най-нормалното нещо за Левски в момента е да няма никаква селекция или ако има някаква ,то съвсем да не е най-точната .
Казвам го защото назначението на Костов твърде много закъсня . Та той три-кръга преди да свърши полусезона още не познаваше футболистите , камоли да види , къде точно са ни проблемите в играта и на базата на това да набележи играчи за новата селекция . Аз имам усещането , че тара прави всичко напук на Левски .Кому беше нужно да го бави тоя измислен герой- го*ньо ,толкова време на треньорската скамейка ? Защо трябваше да се остави последния да омаже целия състав с ментета и неграмотност ? Да ама сега сме тръгнали да говорим за селекция . Каква селекция бе хора та вашия гонзо за два трансферни прозореца смени три отбора . Що не отидете да му търсите сметка сега ? Нали имало много НОВИ и Качествени попълнения за къв чеп са ни нужни още ? За да може пролетта пак да има оправдания с адаптацията и разни тем подобни глупости ли ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 яну 2012 18:20

санти ,
в историята на клуба няма по нагла и по противна личност от пловдивския некадърник . Този счупи всякакви рекорди по късане на нервите на феновете .
Бъди сигурен , че веднъж изритат ли го от "герена" в нито един друг клуб няма да го вземат на работа , както беше междувпрочем и като футболист .
Навсякъде го разкриваха , а ние всеки път му спасявахме кариерата . ЕТО ВИ СЕГА ЕДНА БЛАГОДАРНОСТ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 яну 2012 18:46

flo написа:
santiliana написа:да отговоря на поставения въпрос по-горе: "Ще видим ли някога отбора на Левски окомплектован напълно в деня, в който ще излитат за първия си лагер?? Как може водещите отбори, още преди да почнат първа тренировка, вече представят новите и завършват със селекцията, а нашите умници на всяка подготовка едно и също."
НИКОГА

Да не би Цска,Лудогорец и Черноморец да са с пълен състав още на първата тренивровка :?:

flo, отговарям на цитата в кавичките. Не ме питай мен за "водещите отбори".
А що се отнася до такива в България- всички други тимове трябва по нас да правят "равнис". Дадените от теб имена на ЦСКА, Черноморец и Лудогорец не би трябвало да са ни мерило, по което да се мерим. Ако все още имаме претенциите да сме "най-големия клуб в България"...
Така, че ...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 яну 2012 18:55

злоби, каквото вече и да споменем за онзи с прякор от "Мъпет шоу", вече е безсмислено. За мен този човек отдавна е изгубил уважението ми и дори хубавите спомени, които имах от него като играч вече започнаха някак си да се размиват в резултат от "погото", сътворено от него като треньор и ръководител. Който и да дойде след него (дано това стане колкото се може по-скоро) и след оня ПАРАЗИТ от Родопите, ще трябва да положи Сизифовски усилия за да ни промени към по-добро. А за това ще трябват няколко сезона. Като отбележим, че и двамата горепосочени индивиди все още управляват любимия ни тим, значи, че агонията ни ще се удължи за неопределено време...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 яну 2012 19:17

santiliana написа:злоби, каквото вече и да споменем за онзи с прякор от "Мъпет шоу", вече е безсмислено. За мен този човек отдавна е изгубил уважението ми и дори хубавите спомени, които имах от него като играч вече започнаха някак си да се размиват в резултат от "погото", сътворено от него като треньор и ръководител. Който и да дойде след него (дано това стане колкото се може по-скоро) и след оня ПАРАЗИТ от Родопите, ще трябва да положи Сизифовски усилия за да ни промени към по-добро. А за това ще трябват няколко сезона. Като отбележим, че и двамата горепосочени индивиди все още управляват любимия ни тим, значи, че агонията ни ще се удължи за неопределено време...

Мисля, че от Сизифовски усилия няма нужда нито един клуб в България.То такива и сега има.Това е синоним на труд, от който няма полза.
Виж, следващият ще трябва да е като Херкулес, в оборите на цар Авгий 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 яну 2012 19:30

А? Как така не можело на 4-ти да е приключена селекцията? Какво, като трансферният прозорец е отворен до 31-ви? Той е направен един месец, за да е удобен за всички първенства, защото някои не почиват по три месеца и трябва в движение да уреждат селекцията. А нашите родни отбори почиват 3 (три) месеца, като не играят футбол от началото на декември. За този един месец бонус, който имат ръководителите, трябваше отдавна и на спокойствие не само да са обиколили Европа, но да са провели необходимите разговори, да изложат своите възгледи към мениджърите на играчите, към които имат интерес, и да чакат с документите на 1-ви и 2-ри януари за да вземат играчите, които са си харесали. Пък нека останалите 25 дни до края на трансферният прозорец да бъдат използвани от първенствата, които нямат паузи. Това си е тяхна работа. Моля ви, без такива оправдания на мудните действия на ръководството всяка година, защото ми писна да идват играчи по никое време, после да се оправдаваме, как трябвало в движение да свикват с отбора, а ние да се ядосваме и да ги плюем още след два мача игра.
И не ми изреждайте на книга, кой на какъв пост е, защото ако всичко беше толкова ясно, нямаше да слушаме всеки ден ръководителите на Левски как се обясняват. Защо не питат, кой - кой е в Ловеч или Бургас? М?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 яну 2012 19:48

santiliana написа:
flo написа:
НИКОГА

Да не би Цска,Лудогорец и Черноморец да са с пълен състав още на първата тренивровка :?:

flo, отговарям на цитата в кавичките. Не ме питай мен за "водещите отбори".
А що се отнася до такива в България- всички други тимове трябва по нас да правят "равнис". Дадените от теб имена на Цска, Черноморец и Лудогорец не би трябвало да са ни мерило, по което да се мерим. Ако все още имаме претенциите да сме "най-големия клуб в България"...
Така, че ...

Може ли да попитам какъв е критерия за най- голям клуб? Освен , ако не е ирония.

Върни се в “Архив”