"Гръцки първодивизионен отбор проявява сериозен интерес към опорния халф на Левски Владимир Гаджев. До трансфер обаче едва ли ще се стигне, тъй като тимът е от долната половина на таблицата.
Самият Гаджев е изявил желание да остане в Левски и през следващия сезон, за да помогне на отбора да стане шампион. Освен това той е ключов футболист в състава на Георги Иванов."
А така!!!
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
-
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
blue avalanche написа:А така!!!
И аз съм съгласен да остане ...
Ама трябва да го заплашат, че ако мисли да играе така, както през тази пролет ... зимата ще го продадът не на гръцки първодивизионен, ами на малтийски втородивизионен тим ...

- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:blue avalanche написа:А така!!!
И аз съм съгласен да остане ...
Ама трябва да го заплашат, че ако мисли да играе така, както през тази пролет ... зимата ще го продадът не на гръцки първодивизионен, ами на малтийски втородивизионен тим ...
Не!Че ще го дадат под наем в Калиакра или Видима!

Леле ако заместикът на Гарата се казва Димитър Рангелов по-добре да играем в схема без нападател... Иса поне вкара 4 гола в два мача миналата година, а Рангелов и един няма да успее...
Само Левски!
Сетих се да погледна кой е завършил на 2-ро място след Дембеле в голмайсторската листа за сезона, и се оказа че е Венцислав Христов от Монтана- 18 гола (Монтана са вкарали общо 30 за сезона). Някой има ли впечатления от този футболист? Пише, че е 88 набор и изглежда че има перспектива.
- blue avalanche
- Контакти:
Doktorut написа:Сетих се да погледна кой е завършил на 2-ро място след Дембеле в голмайсторската листа за сезона, и се оказа че е Венцислав Христов от Монтана- 18 гола (Монтана са вкарали общо 30 за сезона). Някой има ли впечатления от този футболист? Пише, че е 88 набор и изглежда че има перспектива.
М.Антонов №2?Тц!
- milen.hristov
- Контакти:
Doktorut написа:Сетих се да погледна кой е завършил на 2-ро място след Дембеле в голмайсторската листа за сезона, и се оказа че е Венцислав Христов от Монтана- 18 гола (Монтана са вкарали общо 30 за сезона). Някой има ли впечатления от този футболист? Пише, че е 88 набор и изглежда че има перспектива.
За какво ние тази школа след като привличаме Т.Христов,Башлиев,Старокин и примерно В.Христов.Вярвам,че в школата има футболисти с техните,а защо не и с по-големи качества.
milen.hristov написа:Doktorut написа:Сетих се да погледна кой е завършил на 2-ро място след Дембеле в голмайсторската листа за сезона, и се оказа че е Венцислав Христов от Монтана- 18 гола (Монтана са вкарали общо 30 за сезона). Някой има ли впечатления от този футболист? Пише, че е 88 набор и изглежда че има перспектива.
За какво ние тази школа след като привличаме Т.Христов,Башлиев,Старокин и примерно В.Христов.Вярвам,че в школата има футболисти с техните,а защо не и с по-големи качества.
И в школата са едни пияници...
Само Левски!
При Бг отборите лятната селекция се явява ключова, за да подсили отбора за Евротурнирите. Аз също съм за налагане на юнуши,но при условие че въпросния юнуша е бил адаптиран към отбора през пролетният полусезон и е показал качества ( както беше с Домовчийски преди време). Не виждам как към този момент ще се хванат 2-3 юнуши за ушите, ще се пуснат в А отбора и нещата в ЛЕ да се получат. А без класен и хладнокръвен голаджия светлина за влизане в групите просто няма!!!
- milen.hristov
- Контакти:
siniq_fen написа:milen.hristov написа:Doktorut написа:Сетих се да погледна кой е завършил на 2-ро място след Дембеле в голмайсторската листа за сезона, и се оказа че е Венцислав Христов от Монтана- 18 гола (Монтана са вкарали общо 30 за сезона). Някой има ли впечатления от този футболист? Пише, че е 88 набор и изглежда че има перспектива.
И в школата са едни пияници...
Да не би тези да са въздържатели.Пък и няма лошо да си пияница,стига това да не влияе на играта ти,примери много