Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

antisirakov

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот antisirakov » 21 дек 2010 23:56

scooool написа:Гонзо от миналата година иска Филипов от Сливен а той е десен бек може и крило да играе млад е младежки национал много ми харесва,Димов е страхотна опция за средата на терена,но не вярвам.Дано обърнат внимание на Генков собственост е на Динамо с цена 350 -400 хил евро не е лоша опция,а да онова момче от Ботев е уникален играч става въпрос за Тошко Неделчев
(17г.)знам,че Ясен го е тренирал в Ботев и много го иска ама те не го дадоха за 250 хил евро на ръка от Бреша та на нас ли ???,но надеждата умира последна Успех и САМО ЛЕВСКИ

Това за неделев е смехотворно. гледах го лично на герена. не става за нищо. пипна 3 пъти топката, а с крехката си физика няма шанс в професионалния футбол. ако някой от бреша прочете какво си написал сигурно ще падне от смях.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 дек 2010 08:30

antisirakov написа:
scooool написа:Гонзо от миналата година иска Филипов от Сливен а той е десен бек може и крило да играе млад е младежки национал много ми харесва,Димов е страхотна опция за средата на терена,но не вярвам.Дано обърнат внимание на Генков собственост е на Динамо с цена 350 -400 хил евро не е лоша опция,а да онова момче от Ботев е уникален играч става въпрос за Тошко Неделчев
(17г.)знам,че Ясен го е тренирал в Ботев и много го иска ама те не го дадоха за 250 хил евро на ръка от Бреша та на нас ли ???,но надеждата умира последна Успех и САМО ЛЕВСКИ

Това за неделев е смехотворно. гледах го лично на герена. не става за нищо. пипна 3 пъти топката, а с крехката си физика няма шанс в професионалния футбол. ако някой от бреша прочете какво си написал сигурно ще падне от смях.

Гледал си го един път и вече реши,че не става за нищо ти трябва да си някакъв голям разбирач.Гледай го малко повече за да си подготвен като се изказваш не,че е Меси момчето ама за годините си е страшен аз живея в Пловдив и съм го гледал доста пъти и само да ти кажа,че ако трансфера стане тук от Ботев ще надигнат рев до небесата те вярват,че това е новата звезда на отбора та той е на 17 години не го отписвай толкова бързо :)

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

На кое да вярваме ?

Мнениеот forumx3 » 22 дек 2010 09:04

Здравейте искам да споделя с вас няколко реда от друг спортен онлайн сайт .

1вата тема :Собственикът на Левски Тодор Батков призна, че със сигурност ще продаде Гара Дембеле през зимния трансферен прозорец. Той вече е получил оферти от "големи чуждестранни клубове" и ги обмисля .

2рата тема : Собственикът на Левски коментира и трансферната политика на тима през януарския трансферен прозорец: "Нито ще продам Дембеле, нито ще продам Тасевски! Напротив, ще направим някои промени, някои футболисти ще освободим.

..... Аз се чудя на коя новина да повярвам но повече клоня към първата , много ще съжелявам ,че ще се разделим с една толкова висока класа в отбора ... :(
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 22 дек 2010 09:05

Ааа, айде без загубите. Трябвали 4-5 милиона за играчи? Еми като трябват, то тогава да ги даде Батков. Продава Дембеле и купува играчи, но добри играчи, а не да си покрива загубите. Имаше някаква опция да продаде клуба, но не го направи. Като иска да го издържа, да го прави подобаващо. Пууу, тия президенти бе, всички са на загуба и никой не се отказва?! Направи ли тая мизерия, да продаде Гарра и да купи някакъв пълнеж от смешници, направо целия квартал ще издраскам! Нещо, което не приляга на 21 годишен човек, но го обещавам! И плакати "Батков ВЪН" навсякъде... Все пак имам някаква надежда, че не е толкоз тъп, че да си го вкара сам....

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Re: На кое да вярваме ?

Мнениеот tornadoto_96 » 22 дек 2010 09:11

Имай предвид, че Гара-та няма да остане тука. Въпрос на време е да го продадат. Ако не е зимния прозорец, то на лято си отива 8-)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 22 дек 2010 09:25

Торнодо,че е така така е.Но вече ми втръсна във всички вестници да чета разни неща за ЦСКА и Левски а във други точно обратното.А някои сайтове само ги отварям прочитам статията и ги затварям,макар че за него сайт бил жълт става от една година ги засичам като кажат някоя сензация след това става независимо за кой от двата отбора се отнася.
Последна промяна от donpacko на 22 дек 2010 11:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 дек 2010 10:11

Гарра е много трудно да бъде задържан на Герена,а относно спекулациите по негов адрес това е нормално все пак другата седмица се отваря трансферния прозорец.Ние все пак сме в държава която футбола е на много ниско ниво и всеки мечтае да заиграе на Запад.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 22 дек 2010 10:20

tornadoto_96 написа:Имай предвид, че Гара-та няма да остане тука. Въпрос на време е да го продадат. Ако не е зимния прозорец, то на лято си отива 8-)

Още зимата ще го продадат :)

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 22 дек 2010 10:23

Батков тия работи че няма да продава ги дрънкаше за да му вдигне цената.
Реално погледнато по-висока цена едва ли ще има Дембеле докато е Левски. 24/26 е страхотно постижение, нетипично за кариерата му.
Така че Батков доволно засуква мустака, но след НГ ще се чудим какво е станало с отбора.

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 22 дек 2010 10:32

Вярвай на Баткофф1912,5=/1914+1911/:2
Батков вън!

Върни се в “Архив”