Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!
Няма значение кой ще се навие да ни купи. Ако Томето иска да ни купи, ние трябва да му помогнем. Ако трябва, нека клубът след евентуалната смяна на собствеността да емитира акции. Аз съм готов да си купя акции на клуба, а съм сигурен, че не съм единствен, нито най-заможен сред феновете на Левски. Ако купим акции ще помогнем на следващия собственик да се издължи на гнусния доносник, а така фенове и ръковдоство ще имаме глас в управлението. Готов съм да дам ок. 1000 лева за акции.
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Протест срещу БаткOFF !

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
аз тръгвам до луната ако знам че ще съборим тара от любимия отбор.
LEVSKI_FOREVER
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!
Божков не е цскар! Това беше и една от причините да бъде толкова мразен на армията.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Давайте по темата
Казвайте кво не ви кефи по времето на Борат и слагайте анти-картинки,ако искате той да си тръгне де
П.П. Аз на Слънцето ще отида,само и само да се махне тоя

П.П. Аз на Слънцето ще отида,само и само да се махне тоя

ilsengard написа:Оооо я стига с това: Батков - вън ! Кой да дойде? Извади ти 15 млн. евро, откупи акциите и провеждай добра трансферна политика и вземай мъдри управленски решения. На мен Батков си ми харесва за президент и изобщо нямам намерение да протестирам, както и верните фенове от НФК и София Запад
Като ти харесва,не пиши тук

[offtopic]
На връщане вземи топката на Бижутера, казаха, че е там[/offtopic]
Успех колеги.
zlatan написа:аз тръгвам до луната ако знам че ще съборим тара от любимия отбор.
На връщане вземи топката на Бижутера, казаха, че е там[/offtopic]
Успех колеги.

Неадекватните управленски решения на Батков сЪсипват Левски.Защо след като одобри план 2009 начело с Наско и Мъри ги уволни 5 месеца по-кЪсно?Защо уволни Вуцов само след 2 мача начело на отбора?Защо уволни Велев след титла и 2 подеди в Евротурнирите?Защо допусна Казанската афера?Защо не извади сериозни средства за селекция,след като отбора последните 4 години от участията си в Европа е спечелил около 10 млн.Евро?Въпроси без отговори,за това-ВЪН!!!
Последна промяна от niki87 на 16 мар 2010 12:15, променено общо 1 път.
- Levski 1914
- Контакти:
Копирам си мнението от старата тема:
Браво за групата!
Не че кой знае какви проблеми ще ни реши. Ако взимате решения за жълто-червени шалчета, нека някой, който има възможност да се заеме с направата им. Аз съм "ЗА" този европейски начин на протест.
...Мисля, че вече има съгласие относно шаловете и цветовете. Сега остава само някой да се заеме с поръчката им.
Браво за групата!
Не че кой знае какви проблеми ще ни реши. Ако взимате решения за жълто-червени шалчета, нека някой, който има възможност да се заеме с направата им. Аз съм "ЗА" този европейски начин на протест.
...Мисля, че вече има съгласие относно шаловете и цветовете. Сега остава само някой да се заеме с поръчката им.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- bigbonusprize
- Контакти:
ilsengard написа:Оооо я стига с това: Батков - вън ! Кой да дойде? Извади ти 15 млн. евро, откупи акциите и провеждай добра трансферна политика и вземай мъдри управленски решения. На мен Батков си ми харесва за президент и изобщо нямам намерение да протестирам, както и верните фенове от НФК и София Запад
Ти да не си любовник на Ганьо?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!