Jackxxx написа:djd написа:Jackxxx написа:Стоят си в музеите, няма да ги хвърлим я.
А към тях ще прибавите ли и тия на Литекс? Или то зависи от гледната точка. Вие ще прибавите вашите към тяхните...d.milanov написа:В живота има къде, къде по-важни неща. Хора осиновяват деца. Други гонят собствената си кръв. И от двете страни има и любов и омраза. Всичко зависи от конкретния индивид, А НЕ ОТ ХОРСКОТО МНЕНИЕ. Така, че аз кого ще подкрепя си е мое право. Който отбор ми е на сърце, него ще приема, имам право дори да подкрепям и двата, защо не? Нима някой олигофрен ще ми забрани да съм привърженик на нечий отбор или ще ми промени мнението за неговия? Така, че истинският ЦСКА за мен ще бъде този отбор, който аз избера, а не този, който друг ми каже!
Напълно съгласен! На мен ми е интересна логиката според, която ще избереш новият/старият "истински" ЦСКА, на който ще избереш да си фен. Разбира се не е нужно да ми отговаряш/аргументираш.
Важно е как ще го почувстваш, когато дойде момента! Логика по-скоро няма, всичко идва от вътре.
А за титлите на моя отбор, оттук насетне дай боже да ги има, ще ги броя от 31 нагоре. Може да имам някакви симпатии и уважение към АС-23, но не прибавям техните.