Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

d.milanov
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот d.milanov » 17 юни 2015 11:37

Jackxxx написа:
djd написа:
Jackxxx написа:Стоят си в музеите, няма да ги хвърлим я.

А към тях ще прибавите ли и тия на Литекс? Или то зависи от гледната точка. Вие ще прибавите вашите към тяхните... :)
d.milanov написа:В живота има къде, къде по-важни неща. Хора осиновяват деца. Други гонят собствената си кръв. И от двете страни има и любов и омраза. Всичко зависи от конкретния индивид, А НЕ ОТ ХОРСКОТО МНЕНИЕ. Така, че аз кого ще подкрепя си е мое право. Който отбор ми е на сърце, него ще приема, имам право дори да подкрепям и двата, защо не? Нима някой олигофрен ще ми забрани да съм привърженик на нечий отбор или ще ми промени мнението за неговия? Така, че истинският ЦСКА за мен ще бъде този отбор, който аз избера, а не този, който друг ми каже!

Напълно съгласен! На мен ми е интересна логиката според, която ще избереш новият/старият "истински" ЦСКА, на който ще избереш да си фен. Разбира се не е нужно да ми отговаряш/аргументираш. :)

Важно е как ще го почувстваш, когато дойде момента! Логика по-скоро няма, всичко идва от вътре.
А за титлите на моя отбор, оттук насетне дай боже да ги има, ще ги броя от 31 нагоре. Може да имам някакви симпатии и уважение към АС-23, но не прибавям техните.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 юни 2015 12:20

BRF написа:
v.r.s. написа:
Както и да го наричаш, наредбата на БФС не го позволява. Да не говорим, че това е абсолютно същото като при Миньор и Ботев, тъй като ЦСКА няма лиценз и дефакто вече не е в А група, а Литекс се преименува в ЦСКА и променя седалището си от Ловеч в София, както стана с отбора на Долна Диканя, но с тази разлика, че в случая с ЦСКА и Литекс правилника не позволява, тъй като са от различни области. Може да се преименуват на ЦСКА, но да са ЦСКА Ловеч, което няма нищо общо със старият ЦСКА. Ако са отбори от една област правилника го позволява и не е проблем даден отбор от София да се нарече ЦСКА София, но не и отбор извън столицата. Навремето и отбора на Дражев беше някакво подобно недоразумение, като се преименува на Черноморец Бургас-София и играеше в София, но както казах наредбата тогава го позволяваше, докато сега не.

Преди два сезона Етър В.Търново играеше домакинските си мачове в Сливен!

Да, ние също сме играли в Кюстендил, заради това, че стадиона ни нямаше лиценз, както се е случвало и с други отбори, което не противоречи на наредбата, нито променя името и седалището на отборите, нито пък ги прави нови отбори.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 17 юни 2015 12:23

Теоретично - ако ВБ и ГГ се откажат в последния момент по някаква причина - какво ще направите ? ЦСКА-то на Манджуков и Елека ще стане ли пак вашия ЦСКА?
Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 юни 2015 12:37

veselinsk написа:Теоретично - ако ВБ и ГГ се откажат в последния момент по някаква причина - какво ще направите ? ЦСКА-то на Манджуков и Елека ще стане ли пак вашия ЦСКА?

Теоретично и практично,ЦСКА СИ Е ЦСКА :idea: :!: Собствениците идват и си отиват,АД-тата се сменяват,но...ЦСКА СИ ОСТАВА ЦСКА :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 12:46

veselinsk написа:Теоретично - ако ВБ и ГГ се откажат в последния момент по някаква причина - какво ще направите ? ЦСКА-то на Манджуков и Елека ще стане ли пак вашия ЦСКА?

Много теоритични станахте всички!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 17 юни 2015 12:49

Защо не дадете конкретен отговор на въпроса г-да Армейци ? :lol:
Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 юни 2015 12:50

На много хора"морето им е до коленете" Сега говорят едно,утре ще се завъртят на 180 градуса.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 12:50

veselinsk написа:Защо не дадете конкретен отговор на въпроса г-да Армейци ? :lol:

На кой въпрос,г-н Велбъжд,Локо,Юве?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юни 2015 12:51

Червените *****и са официално първите в света, които са се отрекли от собствения си отбор още преди той дори да е прекратил съществуването си.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 юни 2015 12:55

dreben23 написа:А така, замислете се какво се случва с отборите, дето си позволят да се гаврят с ЦСКА- стават ни наследници! :lol: :mrgreen:

Те ся се ебават,ама те са следващите :mrgreen: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”