Ама му е простено да е толкова заслепен от видните джентълмени, които са засипали изисканото и аристократично английско първенство и са му заслепили до нелечима степен пристрастното мислене и зренеие.
Здраве да е, поне искрено ме забавлява.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Еванс, Рафа, Фабио, Флетчър, Янузай, МакНеър, Блакет, Лингард, Уилсън, Клевърли, Уелбек, Ричардсън. Сигурно има и още, за които не се сещам и им е давано шанс.
Рууни, Роналдо, Нани - на каква възраст идват в клуба
smoothc написа:Откога думата цигани = расизъм?![]()
Ник,честно казано изобщо не ми пука за Реал Мадрид(този отбор на Реал Мадрид).
Виж,онзи Реал Мадрид до 2002-2003...Класика в жанра,но след това...Комерсиализъм на n-та степен и лежене на стари лаври.
Челси са същите,но ако не друго,то поне са доста по-стабилни и постоянни от вас(особено в Шампионската лига).
Спечелихте 10-та(но на каква цена?) ...Ако обичаш:Не ми казвай само,че целта оправдава средствата,защото да не забравяме,че събитията в Примера от 2008 насам....изобщо не са във ваша полза.
Неслучайно точно Реал Мадрид и Челси изглеждат като...образно казано "близнаци"!
Защо? Защото и при двата отбора имаме нецелесъобразни модели на структуриране и управление.
Като започнеш от липсата на интеграция на детско-юношески кадри,до общо двете ви титли в рамките на няколко сезона.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Цел - неплащане на данъци. Метод - Испанската федерация и "собствеността от феновете"
Цел - незаконни приходи. Метод - Присвояване на пари от ЕС, пак заради "собствеността от феновете"![]()
Голяма серия на Реал М... добре е за тях че нямат скоро мач с Атлети (1т от 3 мача) или някой с организирана игра в дефанзивен план че да продължават да си трупат поредните
MuFc1878 написа:Еванс, Рафа, Фабио, Флетчър, Янузай, МакНеър, Блакет, Лингард, Уилсън, Клевърли, Уелбек, Ричардсън. Сигурно има и още, за които не се сещам и им е давано шанс.
Рууни, Роналдо, Нани - на каква възраст идват в клуба
Не съм сигурен, че има точна статистика за симулациите в двете първенства, но съм склонен да приема, че с оглед на това, че съдиите в Испания по-лесно свирят нарушения, е възможно и непредизвиканите падания и премятания да са повече от тези в Англия. Дори това да е така, не мисля, че разликата е особено голяма, защото има достатъчно южноевропейци и южноамериканци в Премиършип, които да симулират.
че съдиите в Испания по-лесно свирят нарушения...
не мисля, че разликата е особено голяма, защото има достатъчно южноевропейци и южноамериканци в Премиършип, които да симулират.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта