Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот bubka » 16 юни 2013 15:19

grasiani написа:
bubka написа:
grasiani написа:Аз на митингите които касаят мен и семейството ми съм бил...

Разбрахме, че си егоист по природа, не е нужно да парадираш с това. :lol: :lol: Нормално е да не разбираш протест, който касае обществени интереси, а не лични такива. ;)

Това не е протест вече, това са митинги за връщане на герб на власт и който ми каже противното това са ала-бала за наивници и деца от детската градина,а и протеста изпълни задачата си Пеевски няма да е шеф на Данс, къде е обществения протест вече, това ли е ,събаряне на кабинета, оставки, аз пък не виждам това да е за обществен интерес това е в интерес на Б.Б И НЕГОВАТА КЛИКА , служебно правителство, нови избори,Герб-2 и дойде зимата пак и януари пак на улицата за поредното вдигане на тока- неминуемо и невъзможност за плащане на сметки,смъкване на кабинета служебно правителство и после какво ,инфлация, падане на борда, друго какво следва гладни бунтове,гражданска война кажи какво следва по нататък.

При евентуални избори на есен едно нещо със сигурност НЯМА да се случи-ГЕРБ няма да спечели достатъчно гласове, за да се върне на власт. Но друго нещо ЩЕ се случи, което ви ужасява вас мангало-комунистите, а именно влизане в парламента на една силна дясна коалиция, също и на националистическа партия-може би обединение на ВМРО и НФСБ, които ще поемат гласовете на турската партия Атака. ЩЕ има и отлив от вашите избиратели-ще си останете само с гласовете на пенсионери и купени мангали+ДПС, така че не-няма да се върне Бойко на власт, но престъпната ви дегенеративна шайка ще се стопи в максимална степен, а на теб ще ти секне финансовия поток на платен драскач.
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7080_n.jpg
Последна промяна от bubka на 16 юни 2013 15:21, променено общо 2 пъти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот Бекъма » 16 юни 2013 15:20

Levskar_forever написа:
0007 написа:След дъжд,качулка.Видяхме ги вече що за стока са,каквито и панически ходове да предприемат оттук нататък,протестите не бива да спират :!:

А след протестите нови избори пак ГЕРБ, БСП, ДПС,НФСБ и всичко това ще се плаща от джоба на данъкоплатеца.

А ти кой искаш?Йоло Денев или хиподила?Може би Илияна Раева?
Досега само ГЕРБ успяха да изолират турците от управлението.
СПУКАНОГЪРНЕ

way
Контакти:

Мнениеот way » 16 юни 2013 15:21

Аз едно не мога да разбера защо след толкова протести и махането на Б.Б. избрахте същите некадърници ако не и по големи и сега пак протестирате? и като ги махнете какво ?пак ще изберете същите .... и така ще си стоим в кръговрат.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 юни 2013 15:21

bubka написа:
grasiani написа:
bubka написа:

Разбрахме, че си егоист по природа, не е нужно да парадираш с това. :lol: :lol: Нормално е да не разбираш протест, който касае обществени интереси, а не лични такива. ;)

Това не е протест вече, това са митинги за връщане на герб на власт и който ми каже противното това са ала-бала за наивници и деца от детската градина,а и протеста изпълни задачата си Пеевски няма да е шеф на Данс, къде е обществения протест вече, това ли е ,събаряне на кабинета, оставки, аз пък не виждам това да е за обществен интерес това е в интерес на Б.Б И НЕГОВАТА КЛИКА , служебно правителство, нови избори,Герб-2 и дойде зимата пак и януари пак на улицата за поредното вдигане на тока- неминуемо и невъзможност за плащане на сметки,смъкване на кабинета служебно правителство и после какво ,инфлация, падане на борда, друго какво следва гладни бунтове,гражданска война кажи какво следва по нататък.

При евентуални избори на есен едно нещо със сигурност НЯМА да се случи-ГЕРБ няма да спечели достатъчно гласове, за да се върне на власт. Но друго нещо ЩЕ се случи, което ви ужасява вас мангало-комунистите, а именно влизане в парламента на една силна дясна коалиция, също и на националистическа партия-може би обединение на ВМРО и НФСБ, които ще поемат гласовете на турската партия Атака. ЩЕ има и отлив от вашите избиратели-ще си останете само с гласовете на пенсионери и купени мангали+ДПС, така че не-няма да се върне Бойко на власт, но престъпната ви дегенеративна хайка ще се стопи в максимална степен, а на теб ще ти секне финансовия поток на платен драскач.
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7080_n.jpg

Чакай, че сега чака инструкция от Позитано и Кутев как да отговори :lol: :lol: :lol: Поздравления за мнението 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 16 юни 2013 15:26

grasiani написа:
bubka написа:

Да ти кажа ли, за какво продължават митингите :!: Продължават, според мен основателно, защото и правителство и парламент, ясно и нагло показаха, че повече ги интересуват съмнителните икономически интереси, отколкото добруването на народа ни. Това го разбраха и децата, и не знам кой луд ще им даде доверие, за да продължат да управляват.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Волен Сидеров сгащен от група младежи, не се извини

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 15:28

onceMORT написа:
grasiani написа:
onceMORT написа:
grasiani написа:Форума тотално е изтрещял,лудостта е обхванала голяма част от пишещите пред това че Герб отново имат възможност да се върнат на власт някои хора са обезумели от щастие и не знаят на кой свят се намират.

Каква е темата в която пишем? Връщането на власт на Герб или разговорът на Волен Сидеров с избирателите, проведен на случайно състояла се среща.

Ами ти си отговори виж коментарите какви са и смятам че си достатъчно интелигентен да си направиш изводите защо съм написал горното,нямам намерение никого да защитавам най малко пък Сидеров, ама според мен това истерично нахвърляне срещу Волен ви принизява на неговото ниво и държание.

Не го обиждам, и не смятам че като го обидя ще променя нещо. Аз поне не свързвам двете теми.

Е кой според теб го обижда и измисля глупости за него най засегнати кои са от действията му -ами герб толкова просто и логично, колко му е е подхвърлиш на симпатизантите на герб нещо за някой и те после го прехвърлят в социалните мрежи и се започва.

Потребителски аватар
dzhambov

Re: Волен Сидеров сгащен от група младежи, не се извини

Мнениеот dzhambov » 16 юни 2013 15:29

джони написа:незнам повечето в какво качество пишат,но аз като избирател на Атака мога да кажа,че за момента съм много доволен,не исках да учатсват в правителство и исках буда да бъде вкаран в затвора 8-) 8-) 8-)

Е хубава работа,то бива и вие да не сте доволни.Вашите(ДПС) стопани са на власт.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 16 юни 2013 15:34

Абе, какво се правите на ущипани девици, бе?
Защо продължавали протестите?
ЗАЩОТО ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И НЯМА ДА Я ДАДЕМ НА ТУРЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ, КОИТО ДА Я СВАТОСВАТ Я ЗА РУСИЯ, Я ЗА ТУРЦИЯ!
КАКВИ ГИ ПЛЯМПАХА ПО ИЗБОРИТЕ, А КОКВО НАПРАВИХА СЕГА?

МУКАДДЕС НАЛБАНТ заместник-министър, ТАЯ СМРАДЛА ДЕТО ИСКАШЕ ДА МАХНЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ОТ УЧЕБНИЦИТЕ!
МАХАТ ПЕЕВСКИ, А МУКАДДЕС НАЛБАНТ, КОЙ ЩЕ МАХНЕ?
АКО НЕ ГИ МАХНЕМ, ТЕ ЩЕ МАХНАТ НАС, ТОВА Е ЦЕЛТА, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА НЕ ИМ РАЗВАЛЯ РАХАТЛЪКА ПОД СЯНКАТА НА ПАДИШАХА!
ТУРСКИ МЕКЕРЕТА и ЕНИЧАРИ!
Апостола ни ли искате да махата, та слагате и тая МУКАДДЕС НАЛБАТ за заместник-министър, да си свърши докрай пъкленото дело срещу МАЙКА БЪЛГАРИЯ!
ЧЕРНИ СТЕ МИ И НЕ МОГА ДА ВИ ГЛЕДАМ, ПРЕДАТЕЛИ ТАКИВА!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 16 юни 2013 15:49

Протестираме за това защото смятаме че пътя ни не е нито към Сибир нито към Анадола.Още по-малко към лудницата
Пътя ни е на запад.Колкото по на запад отиваш,толкова по-добре се живее.И така до Япония.Защото на запад от Япония се намира Русия
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Цигански митинг в защита на Делян Пеевски от ДПС

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 15:50

doktora25 написа:Организаторите на протеста трябва да изгният в затвора до края на живота си! :evil: Това, което трябва да се направи след избора на нов председател на ДАНС в случай че протестите срещу правителството не спрат е един голям контрапротест, чрез който да се изрази подкрепа към кабинета, в който да вземат участие предимно млади образовани хора. Само така ще се успокоят нещата. Но в тези смутни времена някои си играят с много тънък лед и трябва да бъдат наказани.

Докторе,ти си доста нестабилен ментално явно...Организаторите на протестите заслужават само уважение и признание,не го очаквах от засъхнали комунисти като теб,но все пак...Направете контрапротест,съберете и ония цигани които подкрепят Пеевски,може да ви се получи много добре ;) Може да бъдат млади,но със сигурност нямат да бъдат интелигентни...Нещата няма да се успокоят,съжалявам,но правителството пада ;)

Аз разбирам болката ви,толкова копнеехте за този миг в който ТОЙ ще бъде извън властта,а вашите хора ще управляват,а то се оказа,че до края на лятото,май май няма да ги има :( Само,че за това са виновни само,твоите хора ;) За 1 месец направиха неща,които и най-големите песимисти на това правителство не очакваха !!!
Съжалявам докторе,но вашето време беше кратко,прекалено кратко...

Върни се в “Архив”