grasiani написа:bubka написа:grasiani написа:Аз на митингите които касаят мен и семейството ми съм бил...
Разбрахме, че си егоист по природа, не е нужно да парадираш с това.![]()
Нормално е да не разбираш протест, който касае обществени интереси, а не лични такива.
Това не е протест вече, това са митинги за връщане на герб на власт и който ми каже противното това са ала-бала за наивници и деца от детската градина,а и протеста изпълни задачата си Пеевски няма да е шеф на Данс, къде е обществения протест вече, това ли е ,събаряне на кабинета, оставки, аз пък не виждам това да е за обществен интерес това е в интерес на Б.Б И НЕГОВАТА КЛИКА , служебно правителство, нови избори,Герб-2 и дойде зимата пак и януари пак на улицата за поредното вдигане на тока- неминуемо и невъзможност за плащане на сметки,смъкване на кабинета служебно правителство и после какво ,инфлация, падане на борда, друго какво следва гладни бунтове,гражданска война кажи какво следва по нататък.
При евентуални избори на есен едно нещо със сигурност НЯМА да се случи-ГЕРБ няма да спечели достатъчно гласове, за да се върне на власт. Но друго нещо ЩЕ се случи, което ви ужасява вас мангало-комунистите, а именно влизане в парламента на една силна дясна коалиция, също и на националистическа партия-може би обединение на ВМРО и НФСБ, които ще поемат гласовете на турската партия Атака. ЩЕ има и отлив от вашите избиратели-ще си останете само с гласовете на пенсионери и купени мангали+ДПС, така че не-няма да се върне Бойко на власт, но престъпната ви дегенеративна шайка ще се стопи в максимална степен, а на теб ще ти секне финансовия поток на платен драскач.
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7080_n.jpg