Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Мнениеот Tommi » 15 май 2013 22:34

ФЕНОМЕН написа:
Tommi написа:Докъде сме стигнали... :( Феновете поздравяват футболистите за това, че са показали желание и са стигнали до дузпи... срещу Берое. :roll: В близкото минало им благодарихме за себераздаването срещу Барселона и Челси, вече срещу Берое (Стара Загора)...
Отбор с претенциите на Левски трябва да бие Берое с 3:0 в спокойно темпо, пазейки сили за по-важния си мач след 3 дена.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: В спокойно темпо викаш! :mrgreen: Ох, не, не мога да се спра, хахаххаааааааааа! Верно е, вие феновете на Левски сте майтапчии големи, ще ме убиете, бе! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Спрете , моля ви се! :mrgreen:

Какъв отбор е Берое, какво играе?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 15 май 2013 22:36

Поздравявам всички футболисти на Левски с изключение на един.Не искам да споменавам името му защото той е главния виновник за начина по който се разви мача. Толкова псувни отнесе, че чак на мен не ми се вярва. Не може в толкова важен момент и то финал да постъпиш по толкова малоумен начин. Обвинявам и треньора, че след като от космоса се виждат грешките които се допускат и стои без да прави смяна въпреки, че не е изтекло първото полувреме. След като пропуснахме да вземем по-лесния трофей, поне според мен сега ще се мъчим да станем шампиони, защото ни трябват само победи.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 май 2013 22:36

Tommi написа:
ФЕНОМЕН написа:
Tommi написа:Докъде сме стигнали... :( Феновете поздравяват футболистите за това, че са показали желание и са стигнали до дузпи... срещу Берое. :roll: В близкото минало им благодарихме за себераздаването срещу Барселона и Челси, вече срещу Берое (Стара Загора)...
Отбор с претенциите на Левски трябва да бие Берое с 3:0 в спокойно темпо, пазейки сили за по-важния си мач след 3 дена.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: В спокойно темпо викаш! :mrgreen: Ох, не, не мога да се спра, хахаххаааааааааа! Верно е, вие феновете на Левски сте майтапчии големи, ще ме убиете, бе! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Спрете , моля ви се! :mrgreen:

Играе по-добре от вас цял пролетен полусезон. А вие какво играете?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 15 май 2013 22:39

Най-накрая се убедих в нещо. Имаме играчи, които са доста добри и ако са мотивирани до край, нещата се получават. За жалост се убедих, че имаме и такива, които не трябва да помирисват терен, а са титуляри. Моите уважения, но Димов трябва най-накрая да си застане на мястото - в центъра на терена! Стига с това колко бил добре като централен защитник. Справя се, но е бавен и си изпуска хората, всичко друго му е ок. Днес ако беше до Велев, гаранция, че щяхме да спечелим точно там, където изгубихме - в центъра! Там изтървахме нещата в по-голямата част от мача, затова и нямахме толкова положения през целия мач, а и трудно изнасяхме топката. Йовов си пролича, че не му е ден(напоследък малко са му добрите дни). Вярно, може да помогне в някои мачове, както с Миньоро и разни такива, които се затварят, обаче да се иска от него да играе на ниво в такива мачове, няма как да стане. Губи топката елементарно, няма сили да се върне и да отнеме, прави глупави фалове, мотае се. Не може толкова много хора да го виждаме това, само треньорите да не го. Виждат го и те, обаче нали е ицата, дай да играе. Докато не се гледа обективно, а се залага на някой, само защото е бил дал много на отбора, няма да го докараме до нищо добро. Заради тази слабост в средата на терена, крилата ни също бяха неефективни, защото не достигаха пасове до тях. Митов можеше да смени Йовов още рано-рано, но не го направи. Това го отчитам като голяма грешка. За стартовия състав не мога да го виня, все пак не знам кой в какво състояние е бил, но присъствието на Гаджев на терена също не изглеждаше обосновано. Изключително слаб и апатичен. Да се маха и да си дири щастието, парите и там каквото иска. Станал той един сръдльо. Само налита в мелетата, а иначе не можеш да го видиш да се затича. Не ни трябват такива. Достатъчно го защитавах и аз, но ми писна. С риск да не сте съгласни, казвам, че и Карвальо нямаше място на терена. Изключително статичен е и той напоследък. Освен това играе постоянно с гръб към вратата. Е, няма да стане така. Силва може да изпуска супер положения, обаче е по-полезен. Днес спечели доста високи топки, доста пресираше и тичаше, за разлика от ВКарвальо. Стигам и до един от двамата ми любимци - Ели. Не веднъж съм казвал, обаче пак ме сърбят пръстите е така, да си кажа, че по-слаб защитник рядко съм виждал. Грешката му днес беше само едно олицетворение на нескопосаността му като цяло. Повечето защитници от отборите в А група са по-добри от този. С Милиев са на едно равнище - Монтана, Миньор, нещо подобно. Нямаше ли ги тези играчи, този мач поне на 80% го взимахме и то без дузпи и подобни... Ако решат да оставят Митов, дано се замисли над това и да махне вредните за нас играчи. Другите може да се трудят, но като имаш двама-трима такива, файдата е никаква. Отново започнахме да забравяме за Вутов. Явно да не се депресира психически момчето, бе оставено извън този мач. Нищо, че Йовов и Гаджев са марди и провалиха сума ти мачове. Защо да пуснат Вутов?! Ето тези неща ме карат да не мога да мирясам! Иначе, този мач можеше и да го вземем, да вземем и купа. Показаха желание и дух, но това трябва да е през целия мач, не само в определени минути.
Разни озлобени хора наизлизаха и започнаха да изливат помия, но то това им остана. Едни изпадащи много се радват, въпреки че са го втасали. Едни други може да не играят в евро турнирите, обаче и те лаят. Други се борят да не изпаднат, но и на тях единствената радост им е Левски да изгуби. Най-накрая протестиращите. Какво да кажем за тях? Стадионът им е един буренясал, плесенясал и разрастващ се гробищен парк, посещаван от сто човека. А те? Те знаят, че нищо добро не ги чака и чакат наша грешка, за да може да си доставят малка радост в този живот. Това е и разликата между нас. Ние на първо място обичаме, омразата дори да я има, тя е след това. При тях омразата е на почит. Да ги оставим да се изяждат. Ако Левски стане шампион, направо не ми се мисли..... И да знаете, Левски пак ще се вдигне, ще бием в Европа, също и ще падаме, неизбежно е, но ще забравим за тези злобари. Ще си гледаме мачовете в Европа и никой няма и да се сеща, че съществуват тези "елитни" отбори от А група и феновете им...

Потребителски аватар
pladneshki_obir
Контакти:

Мнениеот pladneshki_obir » 15 май 2013 22:45

Изключително слаб Левски.Незнам защо се водите по коментаторите.Изключително слаб Левски.Преди 10 години тия си бяха абонати.И те не са станали по-добри,просто Левски са изключително слаби и след като Батков публично каза,че пари няма за да дава за нови трансфери.Догодина ще си гледаме същата продукция.
Честито Левскари,очакват ни още много мазохизъм покрай нашите "футболисти".
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/7aaa1533ff3bf870cd275411d1f87dcd/tumblr_mlg0nmF28A1r9vg1go3_250.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cabfe2abffa5837aefe137d39b8ab4aa/tumblr_mlg0nmF28A1r9vg1go1_250.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/1ae3a2dcb5ff62b80b7154c5b0bb5057/tumblr_mlg0nmF28A1r9vg1go2_250.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/3f99acd27ac0e36bbc6103b864d58759/tumblr_mm6vw3qGtE1rn8ggdo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 15 май 2013 22:52

Знам, че не е по темата много-много, но "силният" човек в щаба на ония пак ръси бисери:
http://topsport.ibox.bg/material/id_2051247750/#clist
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 15 май 2013 22:53

Tommi написа:
ФЕНОМЕН написа:

Ами за последните три години Берое взе две Купи на България, а ти ми кажи за последните години какъв отбор е Левски, за какво играе??? Какво са спечелили, освен присмеха на цяла България?

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 15 май 2013 22:54

Честито! На Берое - купата,на Левски - калъфката! Адмирации и за съдията! Така се свири - непредубедено,честно и ясно. Ако така се свири на всички мачове в България,футболът ще е жив! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry: :cry: :cry:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 15 май 2013 22:55

Истината е една - Нито заслужаваме купата нито да сме шампиони !
Уникално слаб Левски с уникално смешен старши треньор !!!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 15 май 2013 22:56

groti написа:Изгубен мач от Митов. Благодарим му,че вдигна духа на Левски,но в тактически план никакъв го няма. Другия сезон истински треньор. Не може най-важната - първата дузпа да я бие обременен психически играч,изпуснал дузпа срещу Литекс и пропуснал преди 1 минута да вкара сам срещу вратаря. Йовов в 30тата минута трябваше да бъде сменен. Общо взето си взимаме мачовете на дух и мускули. Никаква игра и тактика. Селски отбор ни надхитри и надигра. Дано бием Лудогорец. Браво за духа и изравняването,жалко за Силва. Мисля,че това му беше последния мач. Доказа,че е психически нестабилен. Той,Йовов (много го обичам,но му е време),Ели,Милиев,Старокин и Гаджев трябва да бъдат извън отбора следващата година.

Ти нормален ли си ? Силва и Родригес са единствените качествени и конвертируеми играчи, в тоя отбор !

Върни се в “Архив”