Robbery написа:MCMXIII написа:Името не e Кнут, Егберт или Карл- Хайнц. Залагам, че в него има d като Deutschland![]()
Името е Адолф. Подледни резкия спад след 1940 година.
За едно и същото говорим. d се съдържа в Adolf.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Robbery написа:MCMXIII написа:Името не e Кнут, Егберт или Карл- Хайнц. Залагам, че в него има d като Deutschland![]()
Името е Адолф. Подледни резкия спад след 1940 година.
storm написа:Е този път май не всички са чисти арийци сред голмайсторите...Не съм сигурен, ама този Гюндоган не ми прилича не дойчовец чист..
pesho_1913 написа:storm написа:Е този път май не всички са чисти арийци сред голмайсторите...Не съм сигурен, ама този Гюндоган не ми прилича не дойчовец чист..
Междувременно един чист италианец вкарва двата гола срещу Малта ...![]()
![]()
MCMXIII написа:Последно по темата, че ми писна. Според габровския поне името му е италианско, щото "поне името му са го нацелели.'' Моят син има приятел в деЦката Марио. ТрЕбва да питам майка му дали е италианче детето. Също Марио Манджукич е италианец, Марио Гьотце е италианец и те така. Или най- малкото са с италиански имена.
П.П. Пък Андреа е фолк звездЪ
niki87 написа:storm написа:Ники на мен не ми е проблем, че преди 100 години някой си е спечелил титла с еди си какви играчи.. На теб ти е проблем, че в така наречения Бундестим има турци, араби, латиноси и т.н.. А като гледам за в бъдеще не се знае колко чисти арийци ще останат...И самия факт, че се опитваш да пуснеш нещо с което да ме провокираш е повод да си мисля, че наистина ти е като комплекс това, че всеки се гъбарка с националния отбор на Германия.....И после се чудите защо ви бият на всеки голям форум в подножието на върха..
Честно ли да ти кажа... През кура ми е за Германия. Просто ги харесвам във всеки един аспект, кефя се на успехите им, но не страдам на загубите им. И не ми пречи, че играят футболисти с корени от други народности в националния им отбор. Но явно пречи на тези, които постоянно го изтъкват, поради какви причини- не знам. И то при все, че техните "любими" чужди национални отбори, повечето, не се различават. Но явно хората обичат да се излагат![]()
А клипчето го пуснах, да стане някаква закачка, все пак другата седмица има мач
П.п. В подножието на върха не ни бият, и няма как да ни бият, при положение, че не сме се класирали на голям форум от 2004г. насам
П.п. 2- 1л. мн.ч. се използва, единствено, ако става въпрос за Левски или България. Другото буди смях.
MCMXIII написа:pesho_1913 написа:storm написа:Е този път май не всички са чисти арийци сред голмайсторите...Не съм сигурен, ама този Гюндоган не ми прилича не дойчовец чист..
Междувременно един чист италианец вкарва двата гола срещу Малта ...![]()
![]()
Последно по темата, че ми писна. Според габровския поне името му е италианско, щото "поне името му са го нацелели.'' Моят син има приятел в деЦката Марио. ТрЕбва да питам майка му дали е италианче детето. Също Марио Манджукич е италианец, Марио Гьотце е италианец и те така. Или най- малкото са с италиански имена.
П.П. Пък Андреа е фолк звездЪ
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:По-тъпо е, когато някой, като Сидни Сам (футболист на Леверкузен), който е роден в Германия, а родителите му са нигерийски емигранти, предпочете да играе за Нигерия, въпреки, че е прекарал целия си живот в Германия и се е възползват от всички предимства, които държавата му е предоставила.
pesho_1913 написа:Уж става въпрос кой на какъв приличал, пък накрая за фамилиите стана въпрос![]()
Groucho написа: Уточних за фамилията на Бало, защото бяхте задълбали върху "Марио".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта