"Левски се отказа от двама заради Илиан Илиев
Илиан Илиев,
[offtopic]Sportni.bg[/offtopic]
Двама от най-качествените играчи на Берое - Давид Каядо и Стефан Велев, нямат никакъв шанс да заиграят в Левски, пише "7 дни спорт".
Причината е в нежеланието на бившия треньор на заралии и настоящ на "сините" Илиан Илиев да ги привлича.
Специалистът категорично не желае да пазарува от Стара Загора.
Илиан не иска да разваля отношенията си с Берое, а да остане коректен към тима и неговите фенове докрай.
Именно по тази причина Каядо и Велев със сигурност няма да преминат през лятото на "Герена".
За това призна и самият треньор на Левски.
"Няма да взимам играчи от Берое.
Дори и да имам желание да привлека някого, не искам да си развалям отношенията с клуба", категоричен бе Илиев. "
На кой отбор е треньор Илиев?!
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- фифи перото
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Ми нека Цска да ги вземат тогава... 
-
THE G.A.M.E
Според мен Илиан чудесно си дава сметка, че тези просто не стават за Левски ...
А това с отношенията - ала-бала ... Раздава го джентълмен.
По-скоро би ги обидил, ако им каже директно, че тези не са за отбор, като Левски ...
По-скоро би ги обидил, ако им каже директно, че тези не са за отбор, като Левски ...
- фифи перото
THE G.A.M.E написа:Според мен Илиан чудесно си дава сметка, че тези просто не стават за Левски ...
Хубаво успокоение.
А следващите,които чакат на опашка и стават ,са...?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
фифи перото написа:THE G.A.M.E написа:Според мен Илиан чудесно си дава сметка, че тези просто не стават за Левски ...
Хубаво успокоение.![]()
А следващите,които чакат на опашка и стават ,са...?
Дали има въобще такива? То от плажа в Анталия дали се правят лесно трансфери
-
THE G.A.M.E
фифи перото написа:А следващите,които чакат на опашка и стават ,са...?
От нашият шампионат са 5-6 човека, ама са от Клубове, които по-скоро ще се самозакрият, от колкото ще продадът играч на Левски.
THE G.A.M.E написа:фифи перото написа:А следващите,които чакат на опашка и стават ,са...?
От нашият шампионат са 5-6 човека, ама са от Клубове, които по-скоро ще се самозакрият, от колкото ще продадът играч на Левски.
Ами да ги дават на ЦСКА тогава и после да обикалят по съдилища... Все се чудя на някои отбор за техния мазохизъм...
България !!!!
- blue avalanche
- Контакти:
Май и днес ще го пишем "дъждовен"... 
- tzvetan_tee
- Контакти:
Здравейте.
Може да ви звучи малко абсурдно, но според мен селекцията в Левски е вече готова, затова Иво Тонев си почива. Той на няколко пъти изрази възмощението си от това, че прекалено много информация излиза от кухнята на клуба и ще се работи по този въпрос. Причината да не са дошли и да са подписали играчите вероятно се крие в това, че сезонт приключи скоро, може да са на почивки и т.н. Друг факт, който подкрепя моята теза е фактът, че медиите не знаят къде се намират в момента, именно, защото никаква информация не излиза от клуба. "Левски взима Каядо" - "Левски не взима Каядо", "Мандриши е сигурен" - "Мандриши може и да не дойде", "Левски има интерес към Златински" - "Ама Левски може и да е към Даксон". За първи път от много време медиите просто нямат информация и се чудят какво да пишат, за това нон-стоп се повтаря старо инфо и разни трансферни цели от предишни години...
Дано да се окажа прав

Може да ви звучи малко абсурдно, но според мен селекцията в Левски е вече готова, затова Иво Тонев си почива. Той на няколко пъти изрази възмощението си от това, че прекалено много информация излиза от кухнята на клуба и ще се работи по този въпрос. Причината да не са дошли и да са подписали играчите вероятно се крие в това, че сезонт приключи скоро, може да са на почивки и т.н. Друг факт, който подкрепя моята теза е фактът, че медиите не знаят къде се намират в момента, именно, защото никаква информация не излиза от клуба. "Левски взима Каядо" - "Левски не взима Каядо", "Мандриши е сигурен" - "Мандриши може и да не дойде", "Левски има интерес към Златински" - "Ама Левски може и да е към Даксон". За първи път от много време медиите просто нямат информация и се чудят какво да пишат, за това нон-стоп се повтаря старо инфо и разни трансферни цели от предишни години...
Дано да се окажа прав
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- blue avalanche
- Контакти:
tzvetan_tee написа:Здравейте.
Дано да се окажа прав![]()
![]()
Те,медиите,че гадаят-гадаят...Дано накрая ние не гадаем къде ще сме в класирането.