mistreated написа:honda написа:За Присо освен запис от камерите има и показания на 3-ма полицаи. Тук вече не говорим за провинение по време на футболен мач,а за криминално деяние.
Къде го тоя запис бе, дай да го видим? Като не е по време на мач защо го наказват 5 мача за това "деяние"???? Днес тия от БФС се ОСРАХА тотално.
Колко пъти лъгаха и мазаха за тримата допингирани? Погледни глупостите им от днешната им сбирка!
Погледни за колко мача е наказа Присо! Кажи сега за колко беше наказан Дембеле, че кара пиян и че удари съдия!
Писна ми да ви слушам глупостите, че някой някъде ни подпира, като всички факти говорят точно обратното.
Ами видеото го има- ясно се вижда ,че Присо оказва съпротива на полицаите- дърпа се, прикляка, опитва да се освободи, да ги препъва. определено има опит за удар с лакът( дали влиза или не не се вижда от записа).- Ами има ли право да го прави? Отделно не можем да сме сигурни ,че това на видеото са единствените подвизи на Присо и няма и други. Все пак си има показания на полицаите.
За самото наказание писах в темата ,че е завишено според мен трябва да бъде общо 5 мача,а не 7. А иначе за оказана съпротива на полицаите наказанието трябва да бъде наложено не от БФС,а друга институция.
Покажи запис в който Дембеле удря съдията- май само го дърпа. По принцип можеха и да го накажат по-тежко,като смекчаващо вината обстоятелство беше взето че съдията не взе под внимание фаул срещу Дембеле, станал на 1 м от него. Очаквам да ми посочиш случай в нашето първенство когато някой е наказан на повече от 2 мача за дърпане на съдията? За шофиране в пияно състояние Дембеле си беше осъден.
Аз отговорих на всичките ти въпроси, но все още очаквам да отговориш на моите въпроси? Май нямаш аргументи, а