Литекс - Левски - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот honda » 31 мар 2012 08:01

mistreated написа:
honda написа:За Присо освен запис от камерите има и показания на 3-ма полицаи. Тук вече не говорим за провинение по време на футболен мач,а за криминално деяние.

Къде го тоя запис бе, дай да го видим? Като не е по време на мач защо го наказват 5 мача за това "деяние"???? Днес тия от БФС се ОСРАХА тотално.
Колко пъти лъгаха и мазаха за тримата допингирани? Погледни глупостите им от днешната им сбирка!
Погледни за колко мача е наказа Присо! Кажи сега за колко беше наказан Дембеле, че кара пиян и че удари съдия!
Писна ми да ви слушам глупостите, че някой някъде ни подпира, като всички факти говорят точно обратното.

Ами видеото го има- ясно се вижда ,че Присо оказва съпротива на полицаите- дърпа се, прикляка, опитва да се освободи, да ги препъва. определено има опит за удар с лакът( дали влиза или не не се вижда от записа).- Ами има ли право да го прави? Отделно не можем да сме сигурни ,че това на видеото са единствените подвизи на Присо и няма и други. Все пак си има показания на полицаите.
За самото наказание писах в темата ,че е завишено според мен трябва да бъде общо 5 мача,а не 7. А иначе за оказана съпротива на полицаите наказанието трябва да бъде наложено не от БФС,а друга институция.
Покажи запис в който Дембеле удря съдията- май само го дърпа. По принцип можеха и да го накажат по-тежко,като смекчаващо вината обстоятелство беше взето че съдията не взе под внимание фаул срещу Дембеле, станал на 1 м от него. Очаквам да ми посочиш случай в нашето първенство когато някой е наказан на повече от 2 мача за дърпане на съдията? За шофиране в пияно състояние Дембеле си беше осъден.
Аз отговорих на всичките ти въпроси, но все още очаквам да отговориш на моите въпроси? Май нямаш аргументи, а ;) ?

joro bad

Мнениеот joro bad » 31 мар 2012 10:17

mistreated написа:
joro bad написа:
Red Warrior написа:Добре, че не играем за Купата, иначе щяхте да кажете, че има трампа между Литекс и ЦСКА, ала - Купа срещу титла. :lol:

Незнам къде не играете, но със сигурност играете гайкиновото и ако всичко се играе феърплей, (за което имам някакви съмнения) то впредвид програмата ви и това, че срещу силните отбори сте гости, а и не сте играли срещу доста от тях, много, ама много бързо ще спреш да пишеш след няколко кръга или поне ще пишеш в сферата на световният заговор срещу вас- 30.03.2012! :lol: ;) :idea:

Понеже идея си нямаш от програмата ни, нека ти припомня, че гости сме само на един силен отбор до края на шампионата!!! Това е гостуването в Разград в последния кръг.
Вече гостувахме на Литекс, Черно море, Локо Пд , Черноморец и Берое. Мачът с Левски е на националния, а със Славия е абсурдно да се каже, че сме гости.
Така че преди да дрънкаш глупости, провери!
Гарантирам ти, че ако ЦСКА вземе следващите 4 мача може спокойно да ни връчват титлата.

Незнам, ама щом отписваш мачовете ви със Славия като гости (видяхме какво направиха с Лудогорец), после сте домакини на Черно море ( и тях ги видяхме и срещу нас и най-вече срещу Лудогорец и то пак като гости :o :idea: ), после с нас :) , Ботев Вр. (тях пък ги видяхме като гости, какво направиха с Миньор след ,,звезният" им мача с нас), после сте именно с Миньор гости ;) , а за Литекс и гости на Лудогорец, смятам да не ти разяснявам. Ако всичко е 100% феърплей и с тази ви игра, невиждам как от сега се чувстваш шампион?????? :geek: :idea:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 мар 2012 11:21

joro bad написа:Незнам, ама щом отписваш мачовете ви със Славия като гости (видяхме какво направиха с Лудогорец), после сте домакини на Черно море ( и тях ги видяхме и срещу нас и най-вече срещу Лудогорец и то пак като гости :o :idea: ), после с нас :) , Ботев Вр. (тях пък ги видяхме като гости, какво направиха с Миньор след ,,звезният" им мача с нас), после сте именно с Миньор гости ;) , а за Литекс и гости на Лудогорец, смятам да не ти разяснявам. Ако всичко е 100% феърплей и с тази ви игра, невиждам как от сега се чувстваш шампион?????? :geek: :idea:

Първо: Не ми приписвай думи, които никога не съм казал! Никога не съм споменавал, че сме шампиони. Единственото нещо, което казаха по този въпрос е, че ако спечелим следващите 4 мача сме на 90% шампиони!
Второ: Не си извъртай думите! Ти каза, че имаме още много мачове, в които гостуваме на силните отбори. Аз ти обясних, че това изобщо не е така!
Трето: Ако си мислиш, че можем да загубим точки от Ботев Враца, просто защото са победили Миньор, явно изобщо не си в час.
Четвърто: Със Славия и Черно море играем в София и въпреки, че сигурно ще бъдат много трудни мачове мога спокойно да твърдя, че в София няма отбор, който да бъде фаворит срещу нас.
Пето: Мачовете ни с Левски и Лудогорец няма да имат никакво значение, ако успеем да спечелим останалите си двубои!
Шесто: Ако титлата се решава между ЦСКА и Левски, и решаващият кръг е последния, ти гарантирам, че ние ще вземем каквото ни е нужно в Разград.

Накратко казано, следващите 4 мача на ЦСКА са от изключително важно значение за съдбата на титлата в България тази година. Ако ги спечелим най-вероятно ще влезем с поне 8 точки разлика в дербито, които не виждам как някой отбор ще навакса за 5 мача.

Още пояснения искаш ли по нашата програма или пак ще си извърташ думите, както и моите?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

joro bad

Re: Литекс - Левски - 1:0 FT

Мнениеот joro bad » 31 мар 2012 12:15

Не бе пич, пояснения май ти трябват на тебе. Точно преди седем дни горе-долу по това време с оглед на завършилия мач между Славия-Лудогорец, равните точни на трите отбора и предстоящите мачове на нас на Герена и на вас в Пловдив, повярвай ми, че никой тогава неможеше да ме разубеди, че няма да сме три точки напред в класирането. А какво стана само за седем дни.......???? Май на тебе ти трябват пояснения или това направо са си факти! ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 мар 2012 12:24

joro bad написа:Не бе пич, пояснения май ти трябват на тебе. Точно преди седем дни горе-долу по това време с оглед на завършилия мач между Славия-Лудогорец, равните точни на трите отбора и предстоящите мачове на нас на Герена и на вас в Пловдив, повярвай ми, че никой тогава неможеше да ме разубеди, че няма да сме три точки напред в класирането. А какво стана само за седем дни.......???? Май на тебе ти трябват пояснения или това направо са си факти! ;)

Едно си знае, едно си бае.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 мар 2012 13:40

Ами видеото го има- ясно се вижда ,че Присо оказва съпротива на полицаите- дърпа се, прикляка, опитва да се освободи, да ги препъва. определено има опит за удар с лакът( дали влиза или не не се вижда от записа).- Ами има ли право да го прави? Отделно не можем да сме сигурни ,че това на видеото са единствените подвизи на Присо и няма и други. Все пак си има показания на полицаите.

Защо се опитва да се освободи Присо? Може би е арестуван? Абсолютно непофесионални действия на пловдивската полиция.Така ли се извежда футболист от терена те трябва да го пазят с щитове, а такива нямаше просто двама бабаити го влачеха след като той сам си излизаше и публиката пак си го целеше без те да могат да го защитят.Друго защо го влачеха и в тунела след като вече нищо не го заплашваше и е напуснал терена? Очевидно действията на полицията целяха с неправомерните си действия да провокират футболиста и да го предизвикат да направи грешка.

Нали нямаше да има полиция на стадионите , а само стюарди? Според мен трябва да се пусне жалба и срещу полицията за превишаване на правата, полицейски произвол и насилие над чужд гражданин. Трябва да се уведомят и камерунскете дипломатически служби да поискат обяснения от Външно министерство защо българската полиция малтретира техния гражданин който пребивава в страната законно и не е нарушил законите на страната.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 мар 2012 13:46

Момчета направихте хубав съпорт в Ловеч, но трябва да си направите ревизии на песните, защото отстрани звучи много смешно.
Изображение

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 31 мар 2012 17:15

PFC Litex написа:Момчета направихте хубав съпорт в Ловеч, но трябва да си направите ревизии на песните, защото отстрани звучи много смешно.

Например коя песен...?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 мар 2012 18:20

Например:
Само Левски, само Левски
Европейски шампион
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 мар 2012 23:12

Тонев, Батков, Гонзо могат да разиграват безкрайните си циркове. Време е обаче публиката да се събуди и да потърси отговорност. Защото Левски не заслужава да губи от седем различни противника в един сезон. Без да броим излагацията в Търнава. Май е време да се спре серията от негативни рекорди на лицето Георги Иванов, който някога бе славния син гладиатор, но успя да унищожи и себе си, а както се вижда, прави това и с Левски!

Върни се в “Архив”