Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот 1982 » 28 яну 2015 22:16

FLANKER написа:П.П.2 Мен ме дразни гадното двуличие на Запада.Не ме разбирай погрешно.Има много кадърни и умни хора ,както в САЩ,така и в Европа.

Всички са двулични, пич, както е казано отдавна - интересът клати феса. Русия, САЩ, ЕС, Китай, Азербайджан и когото още щеш, на никого не му пука за другите, всеки се движи от собствените си интереси.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 яну 2015 22:21

FLANKER написа:
ivan56 написа:Какво трябва да стане че ООН да изпрати "сините каски" в Украйна. И двете страни през различни периоди искаха това. :?

Да ,Ванка.Според мен трябва вече да стане нещо подобно. Стига вече смърт!
Ако трябва наистина да се разделят и всеки да хваща пътя.Само да приключи този ужас веднъж и завинаги.
П.П.Мисля си обаче(дано не съм прав),че най-лошото тепърва предстои. :roll:

Колко по лошо от това.Чисто юрисдически как стоят нещата.Трябва ли някой да поиска или ООН може сама да ги изпрати.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 яну 2015 22:23

Просто няма спирка кръвопролитието:

Список солдат оккупационных войск 25-ой бригады ВСУ, погибших в боях под Авдеевкой

Это лишь малая часть списка военнослужащих ВСУ, кто погиб в течение последних трех дней, по данным всего одной бригады и всего одного морга.

* * *

Чередник Максим Викторович
Кучер Микола Миколайович
Черников Олександер Юрьйович
Закарлюка Николай Владимирович
Гарбуз Олександр Валентинович
Стародуб Андрей Викторович
Щербина Артем Григорович
Кулиненко Олег Сергеевич
Пагулич Евгений Генадийович
Чумаченко Александр Николаевич
Ткач Андрей Евгеньевич
Жадан Олексей Валентинович

Список погибших 95-ой бригады будет опубликован позже.
ВСУ продължават да търпят огромни загуби.Порошенко е като обезумял,привиква постоянно нови и нови момчета ,които да изпрати на заколение.
Последна промяна от FLANKER на 28 яну 2015 23:02, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 яну 2015 22:28

ivan56 написа:
FLANKER написа:
ivan56 написа:Какво трябва да стане че ООН да изпрати "сините каски" в Украйна. И двете страни през различни периоди искаха това. :?

Да ,Ванка.Според мен трябва вече да стане нещо подобно. Стига вече смърт!
Ако трябва наистина да се разделят и всеки да хваща пътя.Само да приключи този ужас веднъж и завинаги.
П.П.Мисля си обаче(дано не съм прав),че най-лошото тепърва предстои. :roll:

Колко по лошо от това.Чисто юрисдически как стоят нещата.Трябва ли някой да поиска или ООН може сама да ги изпрати.

По -лошо,конфликтът да излезе извън пределите на Украйна.Силно ме притеснява въпросът за тази прословута база ,която НАТО иска да прави за постоянно на нос Шабла.До Крим са 400км.по въздух.А е паднало нещо там,а Европа е пламнала.А ние сме на първите редове.
П.П.Относно сините каски си нямам на идея какво трябва да се направи,защото тук много важна роля има и Русия,докато в Босна и Косово не беше така... :roll:
Последна промяна от FLANKER на 28 яну 2015 23:01, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 яну 2015 22:37

Има много лесен начин да спре всичко - САЩ и Русия да скръцнат със зъби съответно на Украйна и Донецка-не-знам-си-каква-си-република и точно за 1 ден ще спре всичко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 яну 2015 22:48

Какви сини каски да влязат при положение, че от другата страна стои Русия? Т'ва да не е Сърбия? не е толкова далечен споменът от Сърбия, когато Майк Джаксън отказва да изпълни заповедта на Уесли Кларк за поемане на контрола над летището в Прищина, което е под контрола на руски части. Казва му в прав текст: Аз няма да стана причина за избухването на 3-та световна война. Отказвам да изпълня заповедта.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 яну 2015 22:56

fcb_bg написа:Какви сини каски да влязат при положение, че от другата страна стои Русия? Т'ва да не е Сърбия? не е толкова далечен споменът от Сърбия, когато Майк Джаксън отказва да изпълни заповедта на Уесли Кларк за поемане на контрола над летището в Прищина, което е под контрола на руски части. Казва му в прав текст: Аз няма да стана причина за избухването на 3-та световна война. Отказвам да изпълня заповедта.

Именно.Там Русия има голямата дума.В Балканските конфликти беше различно.
П.П.Между другото Барса,сега ме подсети за онези думи от 1999г.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 яну 2015 23:02

Остава да няма... к'ва дума имаше Куба през 62-ра? Толкова сега има и Украйна.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 яну 2015 23:10

Украйна в момента просто е разчекната отвсякъде. САЩ са ги яхнали, взеха им златния резерв, дават им някой долар да се бият. МВФ им дадоха някой долар, взеха си предния заем, Украйна е вътре и обещаните пари без мандрата Донбас няма да отпусне. Единствените им козове са газопреносната мрежа и газовите залежи. Там много хиена се е наточила, много нещо. Ама така като си даваш гъза под наем. И то не целия народ, а неква шайка, дето беха аутсайдери досега и случайно или не Нюланд позна по телефона кой е наред да управлява Украйна. Именно те.
Та сините каски във форума, кой бил умрял - капка в морето, брънка във веригата на плана. Пука му на Кери за умрелите в Мариупол или на онез в Брюксел. В Нигерия избиха къде повече, ама рев нема.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 яну 2015 23:33

fcb_bg написа:Какви сини каски да влязат при положение, че от другата страна стои Русия? Т'ва да не е Сърбия? не е толкова далечен споменът от Сърбия, когато Майк Джаксън отказва да изпълни заповедта на Уесли Кларк за поемане на контрола над летището в Прищина, което е под контрола на руски части. Казва му в прав текст: Аз няма да стана причина за избухването на 3-та световна война. Отказвам да изпълня заповедта.

Русия официално нали не е страна в конфликта.Нали и тя част от ООН.Предполагам няма да е против за решаването на проблема.Пък и те тяхното си го взеха от Украйна.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Архив”