Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Селския ни изпързаля

Мнениеот veseo » 07 авг 2009 17:15

Тва е, че само тва може да ги стресне, а тва няма да стане, така че ще си гледаме невиждан срам тая година.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Отец Станев: Христолов пак лъже, но да не се извинява с нас!

Мнениеот Fallen_Angel » 08 авг 2009 12:45

Отец Румен Станев от "Ботевата чета" - Раковски беше един от най-активните фенове тези два дни в ситуацията около Ботев. За късмет на всички привърженици на отбора, този път феновете не разчитаха само на преводач, назначен от Димитър Христолов, а си имаха човек, който говори италиански език.

Отец Станев, здравейте. Последните два дни вие се превърнахме в "топла връзка" между феновете на Ботев и италианците, дошли на стадиона. Има ли развитие в ситуацията?

- Да, така стана, защото говоря италиански език и, като всеки фен, се интересувам за бъдещето на Ботев и най-вече Христолов да го няма и да имаме едно нормално развитие, като отбор. Заговори се за идването на купувач от Италия, но, познавайки добре Христолов, никой не вярваше на тази информация. Въпреки това тайничко да се надявахме това наистина да е края на тава отвратително управление.

В крайна сметка - успяхте ли наистина да се чуете с кандидат-купувачът? Или само с негови представители в Пловдив?

- Неговите представители говориха с него, искаше ми се и аз да поговоря с него, но дали един човек като него би вдигнал телефона на всеки, който го търси? Затова и се отказах. По важното, според мен, е, че снощи говорих с Христолов и той ме обвини, че с нашите действия сме отказали евентуалния купувач. Според Христолов тези хора не били тук случайно, а били негови пратеници и му казвали всичко. Обвини ме също, че съм част от схемата на Боби Димитров и отбора е зле, защото сме изгонили г-н Аспарухов и тимът е пак без треньор. Аз му казах, че ако приемем, че за треньора сме виновни ние, то за отбора, за това че няма футболисти, техническо ръководство, рейс - пак ли ние сме виновни? За неплатените заплати, за разтрогналите поради този факт 13 играчи - пак ли ние сме виновни? Крайно време е Христолов да поеме вината за тоталната разруха и липса на средства в клуба.

Още по темата

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Отец Станев: Христолов пак лъже, но да не се извинява с нас!

Мнениеот moonlight » 08 авг 2009 12:51

Тоя Христолов тотално се побърка . Да се маха вече . Успех в борбата с него . Бил съм на много мачове на Ботев и винаги ще ви уважавам ,заради прекрасната агитка и заради името Ботев . :roll:

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 08 авг 2009 12:55

Този селендур за всичко си има оправдания и все някой друг му е виновен. Митьо БеКаПето!!!

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 08 авг 2009 13:25

moonlight написа:Тоя Христолов тотално се побърка . Да се маха вече . Успех в борбата с него . Бил съм на много мачове на Ботев и винаги ще ви уважавам ,заради прекрасната агитка и заради името Ботев . :roll:

Нищо, днес ще ни биете с някоя петичка. Все пак няма какво толкова да се напрягате, ако не броим метро сексуалния Жоро Христов. Но заповядайте напролет. Тогава, при новия собственик ще стане яко дерби.

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 08 авг 2009 13:31

Канар написа:
moonlight написа:Тоя Христолов тотално се побърка . Да се маха вече . Успех в борбата с него . Бил съм на много мачове на Ботев и винаги ще ви уважавам ,заради прекрасната агитка и заради името Ботев . :roll:

Нищо, днес ще ни биете с някоя петичка. Все пак няма какво толкова да се напрягате, ако не броим метро сексуалния Жоро Христов. Но заповядайте напролет. Тогава, при новия собственик ще стане яко дерби.

Стига бе човек!Жоро Христов много го уважавам,имахме прекрасни моменти когато играеше за Ботев.Дано се развие още повече с Левски...при лицето Д.Х-С нямаше развитие!Колкото до днешният мач изобщо няма да се интересувам...само ще констатирам резултата за статистиката.Дано да не е рекордна загуба на Ботев в историята на клуба :roll:
Изображение

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 08 авг 2009 13:32

Канар написа:

Братле , искрено Ви пожелавам наистина напролет да сте с нов собственик , ама тоя ДХ няма да се даде лесно . Успех :roll:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 авг 2009 13:35

Ей къв е тоя гьонсуратлък на тоя човек Димитър Христолов беее !? :evil: Абе вижда че не го искат в тоя велик български клуб хората и пак стои ... Години наред вече ! Яд ме е, защото знам колко обичат в Пловдив футбола ... Абе на тоя човек да не би да му плащат, за да унищожи един от най-българските клубове ??? :o :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Архив”