Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: АБЕ ГОШО ПЕТКОВ ЗАЩО ЛИ СЕ КОНТУЗИ ПАК ПРЕДИ МАЧА

Мнениеот sedem_!_dva » 29 апр 2009 23:31

Biyota написа:Не съм навътре в нещата ама това което видях ми стига да си мисля някои неща.Първото положение което ме усъмни в лоялноста на Миланов днес беше едно негово отиграване в средата на терена от което последва извеждащ пас към играч на Пирин,но за късмет там беше Бистрон,който явно не подозираше нищо и предотврати гола.Второто положвние беше извеждащия пас към Делев,ако не се лъжа,откойто дойде и паса за гола.А рейдовете на Делев през неговата зона не ми се броят,то не бяха един или два имаше и греда и тн.

Да де, ама се случва да имаш такива мачове, а Живко не за пръв път играе по такъв начин, скоро не му се бе случвало, но днес беше безобразен, както и да е по тази логика всички от отбора са хора на Наско, за който си мислиш и че той прави мръсните номера и кара футболистите да не играят. Истината е че отбора не е изиграл един добър мач откакто Кокала е начело на отбора, не е само днешния мач, даже и когато побеждавахме, дори признаци за нещо футболно няма и това го пишем в този форум от Октомври месец някъде, че трябваше да се вземе добър тренер преди зимната подготовка, а не редач на конуси и той да я изкара, пролетта да се обиграва отбора, като с потенциала с който разполагаме да се търси и първото място в шампионата и купата на страната, но това не беше направено и сега гледаме последствията от всичко това. Ама някой се бяха заблудили, че като сме първи след есента всичко е ОК и сега какви ли не сценарии им се въртят в главите, за уговорки, лягания, давания...въпрос на лично мнение, но според мен това не е така.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Спрете гаврата с Левски!

Мнениеот POPCORN » 29 апр 2009 23:41

а така не викайте среюу Велев вие сте европейска агтика.Нека нека, защотото сте хахави типове, те са ви се качили на главата и играчи и ръководство вие ги подкрепяте.Ебавате ни нас, че като не сме доволни ги псуваме, а вие като играете славо и ги подкрепяте?Нещо проемня ли се?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Re: Великата комбинация

Мнениеот rembrant » 29 апр 2009 23:50

ritchi написа:Сега да ви обясня как е цялата далавера!
ПИРИН бие ЛЕВСКИ за купата но пада за шампионата.После Левски има да връща на Летекс и Пирин ще падне.Левски и ЦСКА ще напряват самоубииствен Х.ЦСКА пада от Литекс и Локо Сф и Черноморец Така именно Черно море Става шампион а Пирин става втори.Локо пловдив е трети и так авсички са прецакани!Да живее комбинациите на Сашо Диков!

Левски пада сега зада нестава за резил на финал с Литекс,ина4е ми обясни нежеланието за игра ,сигорно за да махнат Велев???Кои е последния мач на Левски за първенство??? и да видим как ще завърши ако има смисъл от него разбира се
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Re: АБЕ ГОШО ПЕТКОВ ЗАЩО ЛИ СЕ КОНТУЗИ ПАК ПРЕДИ МАЧА

Мнениеот Biyota » 29 апр 2009 23:53

Moже и така да е,но когато се наредятт няколко такива мача човек почва да мисли какво ли не.За Кокала не ми се говори въобще,но ми се ще да стане както в Италия или Германия.Някой прокурор да се заеме и да поразшути футболни босове,съдий, букмейкъри и БфС та дано нещо се промени.

mfca
Контакти:

Re: kanal3-live

Мнениеот mfca » 30 апр 2009 00:05

Едно не мога да схвана - Защо има хора който го гледат? А пък какво да се каже за такива дето му и вярват? :roll:
“Прост народ - слаба държава”

anton1oli

Re: Феновете на Левски

Мнениеот anton1oli » 30 апр 2009 00:12

Каквото и да кажа ще е малко ,защото нямам думи след всеки мач на ЛЕВСКИ си викам няма да се ядосваш и обяснявам на сина ми че ще се оправим ама ме боли боли ме синьото сърце и ходя по 2-3 дни като болен и се чувствам безсилен че не мога да направя нищо та Левски да побеждава и си казвам че някой ще се усетят че не им е мястото там и ще напуснат защото и на велев и на батков не им е мястото в Левски като фенове да но като ръководители са смешни.

Потребителски аватар
Chugunen^Lizgqr
Контакти:

Мнениеот Chugunen^Lizgqr » 30 апр 2009 00:13

Бай Ганьо махай се бе , ти и твоите измислени треньори!

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 30 апр 2009 00:19

Chugunen^Lizgqr написа:Бай Ганьо махай се бе , ти и твоите измислени треньори!

Ти ли ще ги изринеш? :lol: :D

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 30 апр 2009 00:33

Поредната порция помия! не ме интересуват, да сия задъжат за себе си и Диков, и Батков!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 апр 2009 01:10

Простете невежеството ми, но Сашо Диков не е ли бил скиор? И какво може да говори един бивш скиор на 57 за допинга във футбола в момента, че да се казва " като бивш спортист той е запознат" ... :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Архив”