Biyota написа:Не съм навътре в нещата ама това което видях ми стига да си мисля някои неща.Първото положение което ме усъмни в лоялноста на Миланов днес беше едно негово отиграване в средата на терена от което последва извеждащ пас към играч на Пирин,но за късмет там беше Бистрон,който явно не подозираше нищо и предотврати гола.Второто положвние беше извеждащия пас към Делев,ако не се лъжа,откойто дойде и паса за гола.А рейдовете на Делев през неговата зона не ми се броят,то не бяха един или два имаше и греда и тн.
Да де, ама се случва да имаш такива мачове, а Живко не за пръв път играе по такъв начин, скоро не му се бе случвало, но днес беше безобразен, както и да е по тази логика всички от отбора са хора на Наско, за който си мислиш и че той прави мръсните номера и кара футболистите да не играят. Истината е че отбора не е изиграл един добър мач откакто Кокала е начело на отбора, не е само днешния мач, даже и когато побеждавахме, дори признаци за нещо футболно няма и това го пишем в този форум от Октомври месец някъде, че трябваше да се вземе добър тренер преди зимната подготовка, а не редач на конуси и той да я изкара, пролетта да се обиграва отбора, като с потенциала с който разполагаме да се търси и първото място в шампионата и купата на страната, но това не беше направено и сега гледаме последствията от всичко това. Ама някой се бяха заблудили, че като сме първи след есента всичко е ОК и сега какви ли не сценарии им се въртят в главите, за уговорки, лягания, давания...въпрос на лично мнение, но според мен това не е така.