Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Случва ли се въобще нещо в Ботев Пд
Журналистите както и вие само изнасяте информация за такива заблудени като мене.
Как журналистите ще ти помогнат на любимият отбор, освен да пишат? ТЕ ЛИ ДА ДАВАТ ХРИСТОЛОВ НА СЪД ?!!
Вие (феновете), освен да пишете какво сте направили ?
Как журналистите ще ти помогнат на любимият отбор, освен да пишат? ТЕ ЛИ ДА ДАВАТ ХРИСТОЛОВ НА СЪД ?!!
Re: Фен поиска автограф от Христолов
terro написа:Фланелки "Той не умира" с лика на Христолов направи фен на Локото
Такъв е писъкът на модна колекция "Football summer 2009". Снимка: news4000
вторник, 4 авг 2009 г.
Никола Георгиев - News4000.bg
Фен на Локо (Пд) блесна с нова фланелка дни преди подновяването на шампионата. Оригиналното изпълнение е с надпис "Той не умира" и лика на любимия президент на локомотивци Димитър Христолов (виж снимката). "Ще си я нося гордо из Пловдив", отсече запалянкото, но не пожела да бъде сниман с трикотажното изделие.
Фенът сам дал поръчка на пловдивска фирма за фланелките с образа на бизнесмена от Брягово. Изтеглил фото от интернет с усмихнатия Митю. За изработката на една бройка локомотивецът е платил 25 лева.
Въпросният човек твърди, че отдавна мечтаел за подобна фланелка. "Солидарен съм с този велик, честен и почтен Христолов. Той ще довърши отбора, който се пречка на моето Локо", твърди запалянкото.
![]()
![]()
Дали ще се разхожда спокойно по пловдивските улици?!Мисля,че не...най-много ще я носи вкъщи,или на някое дерби.Комплексите на буферите край нямат,мислят си,че са интересни и оригинални...Никога няма да бъдат отбора на Пловдив колкото и да им се иска

baltimore написа:Журналистите както и вие само изнасяте информация за такива заблудени като мене.
Пич,да не ставам сега глупак да ти обяснявам но тва ако са ваще Левски или ЦСКА на неше място журналистите няма да се спрат пред нищо докъто не "разорят"(тва условно казано, не мисля ,че има кво да му се разорява на тоя) селския
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Я погледнете ръцете на този,който държи фланелката - какъв е мангасар....
))))

беше ми забавно, даже смешно във вашия форум. някои мнения са направо инфантилни. само за турци се говори- може би това обяснява откъде имате турски знамена за веене, пък и желание. лошото е че вече взе де става жалка историйка
- Тракиец 1912
- Контакти:
baltimore написа:Журналистите както и вие само изнасяте информация за такива заблудени като мене.
Просто ми е писнало от такива като теб. Ти позаинтересувал ли си се и начетен ли си по темата? Това, че ти висиш единствено да четеш във форумът е единствено твой приблем.
ХРИСТОЛОВ НА СЪД ТРЯБВА ДА ГО ДАДЕ ДЪРЖАВАТА. Но КОЙ ти говори за Христолов. Мисля, че тук се говореше за съставът ни и други незначителни подробности, защото каквото и да е моментното ни състояние, ние сме ЕЛИТЕН футболен клуб и журналистите трябва да продължат да ни информират като за такъв. За ненужно смятам и да те информирам, че ние сме най-старият футболен клуб в страната и не сме поредният случаен отбор, дори и във В група да акостираме.
Помияри ли са наистина всички ?
Къде сте бе, Бат Бойко, Яне , обещавахте и Вие преди изборите, че ще опандизите селяка. Къде сте другари журналисти, умира една легенда в България и защо не го пръснете селяка и да разяснявате ежеминутно за това как в нашата държава един психопат може да се гаври с любовта на стотици хиляди. Къде е онази мастия перуката, най-стария и един от най-стойности клубове в неговата организация загива, а той пръста не си мръдва боклука му с боклук. Защо ги няма агенциите, където мръсния изрод дължи милиони, кмета на Пловдив забрави защо половината град го подкрепи. Да се задавите Вие които забравихте великите човешки ценности, властолюбци и сребролюбци гнусни. Долна мърша, все повече се срамувам, че съм част от този уж велик народ на достойнството и честа...
Re: Помияри ли са наистина всички ?
Яд ме е много за Ботев , симпатичен отбор са , и е позорно да бъде закрит по този начин заради един изменник
П.С. Върни си думите назад че те е срам че си БЪЛГАРИН , така станаш лика прилика с Христолов
П.С. Върни си думите назад че те е срам че си БЪЛГАРИН , така станаш лика прилика с Христолов
Re: Помияри ли са наистина всички ?
По принцип те кефи да пъскаш по две еднакви теми или се е получило авария като с единицата на гонг-а