Botev1912PlovdivFan написа:alive написа:Botev1912PlovdivFan написа:И това доживя президентът на Ботев Димитър Христолов! Плют, бесен, пален, псуван, той издържа стоически. Но отказа да повярва, когато му беше поискан автограф. След заседанието на Арбитража за футболистите Манчев и Тимонов бизнесменът беше причакан от запалянко. Фенът му поднесе книгата "Футболните битки за Пловдив" с молба за автограф. Христола видимо се зачуди дали не е жертва на отмъстителен запалянко, или скрита камера. В крайна сметка подписа и се усмихна широко, виждайки, че не са го взели за мезе. Запалянкото се оказа пловдивчанин, който от години живее в София. "Ценен автограф, лошо или добър, той е част от историята", аргументира се фенът на Ботев.
http://sport.plovdiv24.com/103118.html
Човек кви са тия безмислени новини където пускаш тук във форума?!От Ботев ли си наистина?! Не виждаш ли,че дразнят,а отделно се включват някакви малоумници да пишат глупости...
Не, аз не просто съм от Ботев. Аз живея и страдам с Ботев. Пуснах темата, защото на всички е пределно ясно, че това е някой еничар, привърженик на отборът, с името на превозно средство, с фенове от ромския квартал и треньор със завършен 7-ми класОще една отметка в графата, в която до сега стояха : ходенето в чужди агитки с цел правене на мръсно на най-големия комплекс БПФК ; продаване на мачове с цел изпадане на най-големия комплекс БПФК ; бурно изразяване на щастието си от това, че "БАТИ МИТИ ОСТАВА И ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА" и т.н.
Интересното е как въпросният еничар е открил президента на "Ботев" Пд ? И не само го е намерил,но взел и автограф от Селския ?!