Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот blue avalanche » 06 яну 2012 13:55

Радвам се за Коен.Най-после му обърнаха внимание.Всичко вече зависи само от него.
Също и за близнаците и Попадийн...
Последна промяна от blue avalanche на 06 яну 2012 15:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 яну 2012 14:06

Дам ,и аз се радвам за момчетата от школата. :) Дано оправдаят доверието на Ники Костов. Особено за близнаците Цоневи аз съм голям оптимист ,че могат да станат ключови фигури един ден в Левски :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

zlobul
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот zlobul » 06 яну 2012 16:23

Blue_Lion написа:
zlobul написа:
Blue_Lion написа:
Добре, нали обичаш ЛЕВСКИ ! Жертвай се малко...нали си буден, активен си ! Живееш за Левски, хайде де, направи нещо ! Иначе си оставаш поредната форумна мишка, която само лае и си чеша езика, за да разтовари от ежедневието :) А факта, че определяш Гугутката като водещ фактор в Сектор Б говори колко си наясно с нещата ;) Един съвет...Тихо !

поне на хартия кирливата гугутка се води някакъв си шеф на фенклуба , така че не виждам какъв ти е проблема . Или искаш на всеки втори пост да пиша как наркодилърите на таки или незнам си кой още са завзели сектора .Това го знае всяко хлапе нали ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 яну 2012 16:43

Злобуле, това го знаеш само ти ! В Сектора аз лично не съм видял проблеми от доста време насам, но явно ти пред компютъра ги виждаш ;)

Що се отнася до младите, дай Боже да им се даде шанс следващия сезон :)
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 яну 2012 17:23

Аз пък въобще не съм радостен, от взимането на лагера на толкова много младежи. По простата причина, че български отбор, гонещ високи цели, НЕ разчита на младежи и това, как щял да ги налага, си е чиста проба празни приказки.
Искам да попитам нещо. Ще видим ли някога отбора на Левски окомплектован напълно в деня, в който ще излитат за първия си лагер?? Как може водещите отбори, още преди да почнат първа тренировка, вече представят новите и завършват със селекцията, а нашите умници на всяка подготовка едно и също. Оправданията им след това вече вярвам, че са втръснали на всички. Слушам, че Ники Костов и той пое със старата песен и да се чуди човек, какво гледаха толкова време с Гонзо?! Къде са тия прословути бонус пари от руска банка? И за какво са ти тия пари, като пак ще се циганиш за някакви свободни агенти и ще правиш селекция два месеца. Аз така го разбирам - имаш достатъчно пара, харесваш си футболист, слагаш на масата парите и човекът идва преди да излети самолета за Кипър. Точка. А не да пазариш със седмици, все едно ще преминава Тевес от Ман Сити в Милан.
Като сложим на масата и тази простотия с това, кой - кой е в отбора, картинката в началото на годината никак не изглежда цветна.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 яну 2012 17:28

ehh написа:Аз пък въобще не съм радостен, от взимането на лагера на толкова много младежи. По простата причина, че български отбор, гонещ високи цели, НЕ разчита на младежи и това, как щял да ги налага, си е чиста проба празни приказки.
Искам да попитам нещо. Ще видим ли някога отбора на Левски окомплектован напълно в деня, в който ще излитат за първия си лагер?? Как може водещите отбори, още преди да почнат първа тренировка, вече представят новите и завършват със селекцията, а нашите умници на всяка подготовка едно и също. Оправданията им след това вече вярвам, че са втръснали на всички. Слушам, че Ники Костов и той пое със старата песен и да се чуди човек, какво гледаха толкова време с Гонзо?! Къде са тия прословути бонус пари от руска банка? И за какво са ти тия пари, като пак ще се циганиш за някакви свободни агенти и ще правиш селекция два месеца. Аз така го разбирам - имаш достатъчно пара, харесваш си футболист, слагаш на масата парите и човекът идва преди да излети самолета за Кипър. Точка. А не да пазариш със седмици, все едно ще преминава Тевес от Ман Сити в Милан.
Като сложим на масата и тази простотия с това, кой - кой е в отбора, картинката в началото на годината никак не изглежда цветна.

Ами,можеше да вземем някакви свободни агенти тип "Видович","Рисп" и т.н. и да се "окомплектоваме".И после?
ПС.И Челси "сложиха на масата парите",ама Кейхил още не е подписал! :o Явно има и други детайли,които,явно,ти убягват...
Батков-собственик на Левски
К.Баждеков-финансов директор
Н.Костов-ст.треньор
За кой друг ти трябва да знаеш "кой е"?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 яну 2012 17:41

blue avalanche написа:
ehh написа:Аз пък въобще не съм радостен, от взимането на лагера на толкова много младежи. По простата причина, че български отбор, гонещ високи цели, НЕ разчита на младежи и това, как щял да ги налага, си е чиста проба празни приказки.

Ами,можеше да вземем някакви свободни агенти тип "Видович","Рисп" и т.н. и да се "окомплектоваме".И после?
ПС.И Челси "сложиха на масата парите",ама Кейхил още не е подписал! :o Явно има и други детайли,които,явно,ти убягват...
Н.Костов-ст.треньор

Невероятен пример с Челси измисли. Би ли ми припомнил кога точно Челси заминават на подготовка в топлите страни, колко време ще трае лагерът и съответно подготовката им, че това размотаване на Кейхил да е от някакво значение?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 яну 2012 17:44

Blue_Lion написа:Злобуле, това го знаеш само ти ! В Сектора аз лично не съм видял проблеми от доста време насам, но явно ти пред компютъра ги виждаш ;)

Що се отнася до младите, дай Боже да им се даде шанс следващия сезон :)

Не си видял проблеми защото си може би един от тях :)) , въпреки че главния ви проблем на вас всичките е , че присъствието ви на стадиона е по скоро безполезно . Много мълчите братле , знаете за какво става дума и си мълчите , което е жалко . И вие знаете , че ганя се подиграва с отбора , а онзи кърлеж от пловдив не става за ник'ъв х*й ама си траете . Обсни ми защо ? Ако предположим че едната част от вас са на хранилка при доносника , ами другата за чии чеп мълчи ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 яну 2012 17:45

vaskonti написа:Невероятен пример с Челси измисли. Би ли ми припомнил кога точно Челси заминават на подготовка в топлите страни, колко време ще трае лагерът и съответно подготовката им, че това размотаване на Кейхил да е от някакво значение?

Примерът с Челси беше,че "парите на масата" не са като "пистолет в слепоочието"!Капиш?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 яну 2012 17:52

vaskonti написа:
blue avalanche написа:

Н.Костов-ст.треньор

Невероятен пример с Челси измисли. Би ли ми припомнил кога точно Челси заминават на подготовка в топлите страни, колко време ще трае лагерът и съответно подготовката им, че това размотаване на Кейхил да е от някакво значение?

Мисля, че примерът му е напълно удачен, защото е във връзка със слагането на парите и подписа на играча.това, че парите са сложени на масата не винаги е предпоставка за моментален договор.Ако не се лъжа Ман Сити извадиха по-добра оферта за Бербатов, като пари, но той не отиде при тях.
Колегата ehh леко пресилва нещата.Няма как през зимната пауза да са ти ясни новите играчи още на 4-и януари.Затова се казва прозорец (трансферен), защото може да стои отворен дълго време, като не е задължително нужният трансфер да става още в началото му.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”