Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- legends1914
- Контакти:
Re: Тодор Батков - официална тема
и пак казвам само хора които не са стъпвали тук могат да дрънкат тея щуротии, абе помислете бе г-н Батков вади от джоба и дава - кеф ти трансфери кеф ти лагери, ВСИЧКО идва от него, оделно че не е било да отидем да поискаме и да откаже просто тои неговата работа си я варши но нали ви е ясно как играят всички срещу нас - не се решава нишо на терена е телефончета пликчета с манги и тн
След като БФС излезе с първоаприлска декларация, че вади 8 т. от актива на ЦСКА, Г-н Батков изригна в типичния си долно-агентурен стил: това се искаше, шампиони сме !!!!

Батков продавай отбора, ти ни направи за смях пред цяла България

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Сираков доста неща в цифри е споделил днес и насочени към Батков, и не се съмнявам, че е прав, то и вие левскарите често коментирате за похарчените пари от адвоката

PFC Litex написа:Сираков доста неща в цифри е споделил днес и насочени към Батков, и не се съмнявам, че е прав, то и вие левскарите често коментирате за похарчените пари от адвоката
Сираков днес много истини каза за Батков при Бареков, човек който е редовен учасник в комични шоута през седмицата и да се води президент на един от двата най-добри български отбора, това е срам за вас...
Да, но Сашо Диков разобличи Сираков в лъжа с документи, а не с цифри изсмукани от пръстите. Тъпо е Сираков да си приписва всички активи и заслуги за успехите, като е толкова ларж да купува акциите от адвоката и да вади по 40-50 млн щом е толкова кадърен, а не да плюе отстрани, грозно е.

TB1957 написа:Да, но Сашо Диков разобличи Сираков в лъжа с документи, а не с цифри изсмукани от пръстите. Тъпо е Сираков да си приписва всички активи и заслуги за успехите, като е толкова ларж да купува акциите от адвоката и да вади по 40-50 млн щом е толкова кадърен, а не да плюе отстрани, грозно е.
Не искам да защитавам Наско, но и на 3 годишно дете е ясно,че клуба умишлено се води към това да стане средняшки отбор.
Когато Наско говори , говори срещу лицата Батков и Гонзо, и говори истини. За парите кой колко е дал въобще не знам, но това което знам е ,че Батков дава парите под формата на кредити, така ,че един ден да може да си ги вземе.
Батков изкара таблото, че струва 500 000 лева; Адвокатът дойде да ни смени името през 1985
Наско Сираков отговори на нападките на Тодор Батков, който преди няколко дни заяви в ефир, че легендата на сините не е давал пари за Левски. Бившият директор на клуба направи разчет за приходите и разходите за периода 2004-2008 в предаването на Николай Бареков по ТВ7.
"Първо Батков говори, че не съм давал пари за Левски. Само футболен лаик може да каже подобно нещо. Не съм чувал Валдано или Бегиристайн да дават пари от себе си за Реал или Барса. Аз не съм искал да бъда президент на Левски. Аз съм бил Левски винаги за да правя футбол и го правя по най-добрия начин.", каза Наско.
"Само хидроизолацията е за 800 000 лева! Какво е това? Таблото ми казаха, че ще струва 50 000 лева, а го направиха за 500 000! Аз му казах, че така не може. По-късно той ми поиска оставката на мен и Мъри", продължи той.
"Още навремето в клуба се харчеха баснословни суми, които се разминаваха значително в предварително обявени цени. Например за общежитието за юношите ми бе казано, че ще струва 900 хиляди евро, а в крайна сметка то излезе около 1.6 милиона", заяви още Наско.
"Батков дойде да ни смени името през 1985-та година. След това се занимаваше да ни купува билети за театър и кино. А, да и броеше парите, когато ме продадоха в Сарагоса за 950 000 долара!", присмя се Наско.
Eто един човек от кухнята,който ясно дава пример за двойното счетоводство в Левски .. това всичко е било с цел източване на ДДС, а държавата спи отново естествено, иначе това ако се беше случило в ЦСКА щеше да има няколко комисии вече които да ровят в бумагите

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:Eто един човек от кухнята,който ясно дава пример за двойното счетоводство в Левски .. това всичко е било с цел източване на ДДС, а държавата спи отново естествено, иначе това ако се беше случило в ЦСКА щеше да има няколко комисии вече които да ровят в бумагите
Да бе, забравихме, че вие винаги сте най-изрядните!
не съм казал, че сме изрядни .. но нас ни следят под лупа, а в същото време в Подуяне си правят каквото си искат и никой нищо не прави,нали преди 3-4 години се разбра че в Левски са били осигурявани на минимална работна заплата футболисти които са взимали хиляди евро заплати.. и какво стана, едно голямо НИЩО
той нали затова Лупи стана най-виновния,щото изкара на светло заплатите на футболистите

той нали затова Лупи стана най-виновния,щото изкара на светло заплатите на футболистите

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините