Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BluePainter
Контакти:

Re: Гара Дембеле гори за два мача, нападателят олеква и с 3000 л

Мнениеот BluePainter » 02 ное 2010 18:52

megan fox написа:
ehh написа:Колко наказаха играчите на Черно Море след мача им срещу Левски? Да не говорим и какво псуване падна в мелето.

Точно толкова колкото беше истинска дузпата, която ПОДАРИХА на Левски!!!! Или ти забравяш каква подигравка си направи рефера с моряците??!

По твоята логика Левски и Славия имат пълното право да пребият съдиите след като не им свириха по две дузпи.Добре би било де!

Ето го бе човека,страничния съдия т.нар потърпевш го е написал:

"От доклада на Стоилов пък ставало ясно, че самият той не възприема действията на Дембеле като агресия към себе си"

Днес го е потвърдил:

„Дембеле ми говореше нещо, което аз не можах да разбера и за да ми привлече вниманието, ме дръпна за ръкава.”

И накрая получава това:
Съдийската комисия наказа страничния съдия на мача межди Левски и Локомотив Пд Крум Стоилов. По неофициални данни той няма да получава наряди до края на календарната година"

Кратко и ясно!!!
"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 ное 2010 18:52

megan fox написа:Точно толкова колкото беше истинска дузпата, която ПОДАРИХА на Левски!!!! Или ти забравяш каква подигравка си направи рефера с моряците??!

Айде стига сте плакали за тая дузпа. Ситуацията беше 50:50. А за касапските изпълнения на моряците през целия мач какво ще кажеш?? Трябваше да завършат с 9 човека максимум, ако съдията даваше каквито трябва картони.

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 02 ное 2010 18:53

А ти не видя ли че дембеле му крещи

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2010 18:54

Много ме е яд, че не го нагазаха за 8 мача... Не за друго, вече трябва да се спре с тия селянии. То да е Гарата, здраве да е. И Йовов всеки мач прави подобни изцепки, Гаджев също почва да се учи на тях... Грозни са тези сцени :x

[offtopic]До радетелите за правда привърженици на другите отбори: Я се замислете, ако тази точка (за бутане, плюване, ритане...) се спазва с пълна сила, колко от вашите сладури ще изгорят :?: Ама честно се замислете :!:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 02 ное 2010 18:55

waranty написа:А ти не видя ли че дембеле му крещи

крещенето няма как да се види :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2010 18:56

waranty написа:А ти не видя ли че дембеле му крещи

[offtopic]Съдията едва ли знае Френски :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 02 ное 2010 18:57

dori i 8 мача да го бяха наКАЗАЛИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ТОЯ И БЕЗ ТОВА СЛЕД ЯНОРИ МЕСЕЦ НЯМА ДА Е В ЛЕВСКИ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 ное 2010 18:57

Viktor4o_Rs написа:Що приказвате глупости бе ? Литекс че са подпирани - спор няма , но в случая по-добре критикувайте ръководството и футболистите си , които се държат като абсолютни гамени ;) Защото Гара както влиза с двата крака напред , още в четвъртък може да бъде изгонен и пак ли Гришата ще ви е виновен ? Литекс ли ви е виновен , че на Кривия , Веско Минев и Гаджев им липсват първите 7 години и крещят като обезумели след всяко съдийско отсъждане ?

Гара до сега има 8 мача в Европа и не си спомням да има дори жълт картон. Дали съдийте го жалят или просто свирят каквото виждат? Обаче тук понеже някой съдия не свири и не докладва каквото "трябва" го наказват за назидание на останалите за да внимават в картинката за следващите мачове на Левски. Посланието е ясно !

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 02 ное 2010 18:58

И сляп да си ще видиш не се прави на ударен

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 02 ное 2010 19:00

Пребития от Гриша Ганчев-Коце Костадинов ПОКАЗНО клена с наказанието на страничния съдия,който е казал,че Дембеле не го е удрял!Няма какво да говориме!

Върни се в “Архив”