Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
W84me написа:phd написа:Тоя Гонзо продължава да не работи по селекцията.![]()
А пък тоя Батков продължава да не дава пари.![]()
Наско, тая добра душа, не можа да стопира поредния трансфер, жалко.![]()
Дано поне феновете изхвърлят Ясен Петров преди първата му тренировка - така е редно......![]()
Абе въобще - не ми се говори.Каквото народонаселението - такива и феновете, а така ми се искаше Левски да е изключение - нейсе!
Сериозно ли говориш това за "изхвърлянето" на Я.Петров?
turbogena написа:suni написа:pazlama написа:Без пари ли го взеха ?
Те с пари не взимат...
Кой го казвафен на отбора от който е пропищяла половин България за неизплатени суми
shumnaliq написа:Браво за Левски - Това е добро попълнение за безпари ( ако е за 100 бона )
Но за момчето - Много лошо. Или ще го продадът зимата , или като стане на 30 год в Турция или Израел ....
Xapu1936 написа:Samo da ne stane sus tea zvezdi isa kirov i 6medin da doide pak nqkav smeshen otbor i da stanem pak za smqh po dobre zemete nqkoi klasen napadatel za da moje malko i nie da se radvame kato bulgari 4e imame silen otbor a ne samo da pluem ! koi shte zamesti niki dimitrov i surmov ? ako sa bardon i sasho aleksandrov po dobre ne igraite vuv Liga evropa
suni написа:Наистина жалко за момчето...А,можеше да играе след време в някой добър западноевропейски отбор,..сега го очаква само необятната Руска шир...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта