Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Национален протест срещу управлението в Левски!
Да си кажа честно,нито ми се пишеше,нито дори вече ми се мисли за дереджето ни,такива комедианти не са се събирали никога в Левски!!!НИКОГА!!!Начело с мустакатото чучело,разбира се!Гонзо не е за треньор на Левски,а повече от половината ни футболисти нямат абсолютно никакви качества за да обличат свещената синя фланелка!!!Гунди и Соколето сигурно се въртят в гроба като виждат кои носят днес фланелките с 9 и 10!!!Просто ми се плаче,такъв кошмар,няма как да се опише!Пирин им вкарва 4(четири) само преди седмица....Какво повече да говорим?....Ние-0(нула),ама кръгла-кръгличка!!!Дано не съм прав,но май вървим уверено по пътя на Ботев(Пловдив)!?...Този доносник-Батков е гробокопачът на Левски,уви,това виждам аз на този етап!Ако наистина обичаме Левски трябва да принудим час по-скоро този агент да продаде любимия ни ,единствен,ДО ГРОБ ЛЕВСКИ!Смърт на комунизма и мустакатите комунистически отрепки!!!
OBI4AM LEVSKI написа:Смърт на комунизма....
Ами тогава се закрийте защото сте първия комунистически клуб в България.
Да не забравите и да си прекръстите стадиона,защото е кръстен на член на БКП и агент .

Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.
Снайпер написа:OBI4AM LEVSKI написа:Смърт на комунизма....
Да не забравите и да си прекръстите стадиона,защото е кръстен на член на БКП и агент .
А ти знаеш ли кои са били Георги Дамянов, Милко Балев и Добри Джуров ?

Снайпер написа:OBI4AM LEVSKI написа:Смърт на комунизма....

С тая петолъчка на вашата емблема,точно ние сме комунистически отбор

- Levski 1914
- Контакти:
Снайпер написа:От самото си създаване "Шести клуб"(това е оригиналното име на Левски) е клуб на комлексари.
Не може някой да е свестен човек и да харесва комунистическия клуб Левски,просто няма начин.
От известно време не бях влизал във форума, но днес като реших да прочета малко за окаяното състояние на отбора ни и видях тоя бълвоч, който си написал, не можах да се стърпя да не драсна 2-3 реда...
Очевидно е, че на някои хора им е бекрайно мъчно, че вече не живеят в Народна Република България. Че вече партията майка и най-важните фигури в историята на четирибуквието Милко Калев Балев и генерал Добри Джуров не се грижат за успехите на партийния отбор/създаден по подобие на Партизан, Стяуа,ЦСКА(Москва)/. Е да, аме вече не сме Народна Република България и за вас остава само блаженно да си спомняте за шеметните победи, като например отстраняването на европейския колос Гленторан довело до полуфинал за КЕШ или полуфинала за КНК, когато победиха с дузпи страшилището Рода. Другата останала радост в живота на индивиди като теб е да се радват, когато Левски загуби мач.Или може би защото склерозата не прощава са започнали да си губят късата памет, та събитията от соца още ги топлят. Е на нас левскарите не ни се налага да помним дълго. Имаме си достатъчно.
Няма смисъл да ти изброявам кого е бил Левски и как ЦДНА има за 11 години 10 титли, защото тогава така са ставали нещата!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!
Според мен само и единствено той ,може да извади необходимия финансов ресурс за да издържа Левски , мисля че в момента това е единствения ни шанс да излезем от тинята. Въпросът е той доколко би се навил да инвестира във футбол отново.
Протест срещу БаткOFF !

Който е ЗА,да махнем Батков,да публикува веднъж картинка,която ясно изразява желанието на всички фенове на ЛЕВСКИ да се освободим от този плазмодий,който съсипва любимия ни клуб ! Който иска,може да дава предложения за протесни действия и какво да направим за спасяването на Левски и развитието на нашия клуб ! Тази тема е продължение на дискусията и предложенията в тази тема : levski/viewtopic.php?f=&t=42661
Във въпросната тема,стигнахме до заключение,че е крайно време да действаме срещу ръководството на отбора ни !
Първият метод който решихме е,да протестираме с шалове с жълто-червен цвят,като тези на Юнайтед ! Жълтото и червеното са са били цветовете на първите ни екипи ! По този начин показваме желанието ни старият Левски,който радваше феновете си,да се върне,а Левски на Батков да изчезне т.е. Батков да се маха от ЛЕВСКИ !
Вторият метод е тази тема ! Тук всеки,който иска Батков да се махне,ще сложи картинка против него и,ако иска мнения и препоръки за действия срещу БаткOFF ! Тази тема има също и за цел,да накара журналистите,фенове на Левски,от ГОНГ да се включат към нашия протест,който цели благото на ЛЕВСКИ за в бъдеще ! Те могат да ни помогнат,като прочетат в ефир (или още по-добре,директно на Батков) нашите желания и причини Батков да се маха !
Група във FACEBOOK : http://www.facebook.com/group.php?gid=412084485976
Мойте причини за махането на Батков са :
1.Назначаването на Вили Вуцов,(К)Ратко д(О)станич,Емил Велев и Гонзо (против него нямам нищо,просто няма опит все още) за треньори на Левски !
2. Нелогичното разпродаване на "Дрийм Тийм"-на Левски,в следствие на което ЛЕВСКИ изостана на 16 т. разлика от ЦСКА,и доведе до уволнението на Ст. Стойлов и Наско Сираков !
3.Казанската афера !
4.Неадекватните му заяждания в медийте !
5.Липсата на адекватна трансферна политика !
6. Липсата на каквато и да е политика за положително развитие на Синия клуб !
7.Просто не го харесвам !
За това,аз казвам :

П.П.
Ще помоля модераторите да не трият темата и да не я смесват с другата тема,за протест срещу ръководството,защото тази тема има друга цел и защото,тази тема ще загуби силата си,ако се слее със старата ! Благодаря предварително !
Последна промяна от Blue_Lion на 16 мар 2010 12:05, променено общо 1 път.

Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!
mun4o1 написа:Според мен само и единствено той ,може да извади необходимия финансов ресурс за да издържа Левски , мисля че в момента това е единствения ни шанс да излезем от тинята. Въпросът е той доколко би се навил да инвестира във футбол отново.
Васил Божков. Милиардера ли ? Че той не е ли цскар ? Според мен ако той искаше да инвестира във футбола сега щеше да си има отбор. Добър вариант е, но не ми се вярва. А и сега тръгнаха слухове, че Лафчис ще купува Левски (което според мен е вярно).
Re: Протест срещу БаткOFF !

Предлагам всяко мнение в тази тема да започва с въпросната снимка.Нека тя бъде и аватар на групата ни във фейсбук.
Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!
Милиардера ли ? Че той не е ли цскар ? Според мен ако той искаше да инвестира във футбола сега щеше да си има отбор. Добър вариант е, но не ми се вярва. А и сега тръгнаха слухове, че Лафчис ще купува Левски (което според мен е вярно).
А тара какъв е споредтеб левскар лииииииииииииииииии???????????????????????
А тара какъв е споредтеб левскар лииииииииииииииииии???????????????????????
LEVSKI_FOREVER