Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

milanov69
Контакти:

Re: Какво става в Левски?

Мнениеот milanov69 » 24 яну 2010 09:41

Аз предлагам Батков да купи Рууни,Тевез,Тери и Лампард!!! Вие каква селекция искате ?Да вземем на кило куцо и сакато ли ? Както правят на панчерево ? Аз съм против!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 яну 2010 09:49

milanov69 написа:Аз предлагам Батков да купи Рууни,Тевез,Тери и Лампард!!! Вие каква селекция искате ?Да вземем на кило куцо и сакато ли ? Както правят на панчерево ? Аз съм против!

Искат да накупим 20 играча като ЦСКА и след това да ни подгонят данъчните,НАП,кредитори,съдебни искове за неплатени заплати,комисионни,трансфери.На някой може и да му харесва такъв отбор.На мен-не!Някои казват,че с такава селекция няма да спечелим титлата.Ми няма!Не сме абонирани за нея.Не е казано,че всяка година трябва да я печелим.Мойте приятели от Ливърпул какво да кажат,като не са я печелили от 100г.Да спрат да ходят на стадиона ли?Я вижте Ювентус на какво мяза в момента.Тъй,че...
Последна промяна от deepblue1963 на 24 яну 2010 14:32, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот DrAvalanche » 24 яну 2010 14:31

PFC Litex написа:http://www.bnews.bg/article-4501 :roll:

И с каква цел даваш линк към тази откровенна простотия? Да не работиш в този сайт и това да е опит за набиране на посещения?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 яну 2010 14:36

DrAvalanche написа:

И с каква цел даваш линк към тази откровенна простотия? Да не работиш в този сайт и това да е опит за набиране на посещения?

Да съм писал някъде, че това е така?
Споделям новината, а колко е вярна аз не мога да кажа.
Да, работя в този сайт и на всеки пуснат линк по форумите, хонорара ми е 100лв
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 яну 2010 14:39

PFC Litex написа:
DrAvalanche написа:

Да съм писал някъде, че това е така?
Споделям новината, а колко е вярна аз не мога да кажа.
Да, работя в този сайт и на всеки пуснат линк по форумите, хонорара ми е 100лв

Не се ли усещаш колко тъпо се опитваш да се измъкнеш. Не бил писал, споделял бил, дал линк.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 24 яну 2010 18:59

В една друга тема също го написах, че не искам като цска 20 играча накуп, нужни са ни 4-5 класни, качествени и най-важното млади играчи, които са преспективни. Това естествено няма как да стане, поне докато Борат кара влака... :| :roll:

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 20:42

deepblue1963 написа:
milanov69 написа:Аз предлагам Батков да купи Рууни,Тевез,Тери и Лампард!!! Вие каква селекция искате ?Да вземем на кило куцо и сакато ли ? Както правят на панчерево ? Аз съм против!

Искат да накупим 20 играча като ЦСКА и след това да ни подгонят данъчните,НАП,кредитори,съдебни искове за неплатени заплати,комисионни,трансфери.На някой може и да му харесва такъв отбор.На мен-не!Някои казват,че с такава селекция няма да спечелим титлата.Ми няма!Не сме абонирани за нея.Не е казано,че всяка година трябва да я печелим.Мойте приятели от Ливърпул какво да кажат,като не са я печелили от 100г.Да спрат да ходят на стадиона ли?Я вижте Ювентус на какво мяза в момента.Тъй,че...

А нали знаеш какви велики мачове направи Пуул за 20 години в ШЛ, УЕФА, ФА къп и т.н Левски за 20 години освен с 1/4 финала за УЕФА и влизането в ШЛ с какво може да се похвали в Европа... Много неадекватно сравнение м/у Пуул и Левски. За Юве важи същото... Никой не иска 20 нови играчи, искат се играчи по постове, крещяща нужда имахме от качествен нападател, от разиграващ халф, ама не като Кривия в края на кариерата си, а млад... след контузията на Гаджев беше ясно, че имаме нужда от дефанзивен халф още летния трансферен прозорец... е Батков не взе такъв и видяхме резултата с Дебрецен, в който Сърмов направи една дузина грешки при изнасянето на топката и пасовете на 5 метра. Защитник също можеше да бъде взет, ако се продаде Рабех, но... явно няма кинти, какво да направим... ще чакаме по-добри времена, а сега ще гледаме това с което разполагаме и ще се надяваме...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 яну 2010 23:12

Всички тези "класни" играчи,стоят на пазара,чакат и се чудят:"Абе,кога ще ми се обадят тези от Левски,че много ми се играе в България",нали?Л.Танев каза преди време:КЛАСНИТЕ играчи,просто НЕ ИСКАТ да играят в България!Не просто в Левски-в БЪЛГАРИЯ!За тях такава държава на футболната карта не съществува.А,ако говорим за класни,в кавички,играчи,че и млади,че и перспективни,че ако може и без пари,не съм ги чувал.Могат,обаче,да бъдат купени и през лятото.Ако ги вземат сега и не се класираме за ЕКТ,щото и такъв вариант има,какво ще ги правим после?Ще си джиткат футболче по росните български ливадки,ще им плащаме големите заплатки и...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 яну 2010 00:44

aisogludingfioler написа:В една друга тема също го написах, че не искам като цска 20 играча накуп, нужни са ни 4-5 класни, качествени и най-важното млади играчи, които са преспективни. Това естествено няма как да стане, поне докато Борат кара влака... :| :roll:

Като гледам как ТИМ "карат влака" във Варна-все млади,класни и перспективни ги взимат.Нали имат повече пари от Батков?

Върни се в “Архив”