"Първа професионална футболна лига" 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Що е то - законът ..... и има ли той почва у нас ...
Сега остава Дедо Кире да ми каже какво означава мертек и отивам да се обескосмявам, че довечера ще ме ......... 

Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
ММ1914 написа:
Бате искаш ли детето ти да носи идеята на х.я ти, ама всъщност друг х.й да го направи?
Силно

Законът има почва у нас, но много лоши градинари се грижат за него

Година и половина затвор за екс-рефера Момчил Врайков
http://gong.bg/bg-football/drugi/godina ... kov-405287
Емблемата, с която се кичи прекръстеният Литекс е най-малкият проблем на този клуб. Малък проблем е и това какво ще кажат "говедата", БФС, УЕФА или ФИФА по въпроса с "оздравяването". Големият проблем на прекръстения Литекс са цесекарите, които не припознават Спасението.
Groucho написа:ММ1914 написа:
Бате искаш ли детето ти да носи идеята на х.я ти, ама всъщност друг х.й да го направи?
Силно![]()
![]()
![]()
![]()
Емблемата, с която се кичи прекръстеният Литекс е най-малкият проблем на този клуб. Малък проблем е и това какво ще кажат "говедата", БФС, УЕФА или ФИФА по въпроса с "оздравяването". Големият проблем на прекръстения Литекс са цесекарите, които не припознават Спасението.
Тия пичове ме накараха да ги уважавам. Май скоро и при нас ще има нещо подобно, ще можем да се преброим.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
- delqnski47
- Контакти:
Groucho написа:ММ1914 написа:
Силно![]()
![]()
![]()
![]()
Голям проблем е ако хората не ходят на стадиона.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Teo написа:1982 написа:Teo написа:ММ1914 написа:Teo написа:Тебе като ти запорират банковата сметка може ли теглиш пари![]()
Е отнемат ли ти собствеността върху парите? Отнемат ти единствено правото да се разпореждаш с тях, до вдигане на запора.
Е й?
И при двата случая е ''отнета'' от дружествата носещи идеята ЦСКА.
Запорът не е отнемане, Тео. Като ти запорират банковата сметка, тя пак си остава твоя, ти бъркаш парите със собствеността на сметката, там ти е грешката.
ЦСКА 1948 що не използва оригинала като нас, а си направи нова емблема горе-долу една и съща като старата?
Щото не може. Оригинала се носи от оригиналните. А оригинала играе на Армията, а репликата по чужди стадиони.
ЦСКА отиде в отвъдното на 09.09.2016 година. Край! Това е!
Марката ЦСКА респ. емблемата са заложени при НАП. Именно НАП е тази, която ще ги осребри.
Купувача, който и да е той има право да ги ползва по свое усмотрение, без да придобива с това някаква идентичност или наследственост с отишлото, в музея на несъществуващите български футболни клубове, ЦСКА.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
kremi82 написа:Сега остава Дедо Кире да ми каже какво означава мертек и отивам да се обескосмявам, че довечера ще ме .........
Хаха...изчаках, но явно това Дядо Кире е било за мен....Значи...идея си нямам какво означава мертеци, но при условие, че тогава треснахме 2-3 греди, още помня едно черничко момченце..Джонго Присо...на Инженера откритие, апропо, та...предполагам, че мертеци е греди...

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Kiril2681 написа:kremi82 написа:Сега остава Дедо Кире да ми каже какво означава мертек и отивам да се обескосмявам, че довечера ще ме .........
Хаха...изчаках, но явно това Дядо Кире е било за мен....Значи...идея си нямам какво означава мертеци, но при условие, че тогава треснахме 2-3 греди, още помня едно черничко момченце..Джонго Присо...на Инженера откритие, апропо, та...предполагам, че мертеци е греди...А обезкосмяването е хубаво начинание...независимо дали ще те или ти ще...дерзай!
Същото означава.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Чудно как ги няма видни специалисти по международно,гражданско,наказателно и най-вече припознаваческо право като Барабата,Жоки,Сулюуърка и тем подобни припознавачи,ами оставили Тео сам да сА бори.
[offtopic]Не съм вярвал,че като написах преди време на Конанчо78,цитирам:
Кондьо,левия ми чорап е по-умен...ще стана кръстник.
.Требе да черпавам.
[/offtopic]

[offtopic]Не съм вярвал,че като написах преди време на Конанчо78,цитирам:
Кондьо,левия ми чорап е по-умен...ще стана кръстник.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Kiril2681 написа:kremi82 написа:Сега остава Дедо Кире да ми каже какво означава мертек и отивам да се обескосмявам, че довечера ще ме .........
Хаха...изчаках, но явно това Дядо Кире е било за мен....Значи...идея си нямам какво означава мертеци, но при условие, че тогава треснахме 2-3 греди, още помня едно черничко момченце..Джонго Присо...на Инженера откритие, апропо, та...предполагам, че мертеци е греди...А обезкосмяването е хубаво начинание...независимо дали ще те или ти ще...дерзай!
Грешиш, приятелю, грешиш, знаеш го, но пак го пишеш, просто за да си интересен, да се заяждаш, да става лаф, да има екшън....ЦСКА бил умрял...Кой ЦСКА?!? Този на Божков или този на Титан...дружество основано през 2005?!? Или онова Динамо, или онова Левски ТИРЕ Спартак, или, или.....или....Просто е безумно за повтаряте това в несвяст...Истината е , че в Б-я има два, повтарям ДВА отбора, които не могат и НЯМА да умрат...Левски и ЦСКА, ВСИЧКО останало са просто регистрации, тирета, имена, правни термини и прочие...Сигурен съм, че ме разбираш, ако пък не....жив и здрав да си...
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
ММ1914 написа:Kiril2681 написа:kremi82 написа:Сега остава Дедо Кире да ми каже какво означава мертек и отивам да се обескосмявам, че довечера ще ме .........
Същото означава.
Чакайте сега, добре ли ви разбрах? Единия говори за Антверп, а другия за Данчо Тъча ли?
Единия за Везалов, а другия за гола на Шуменския Деко ли?
И какво е общото между Присо и Гонзо?
Тук нищо не разбрах.
Преди една година -