Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот TristaNNN » 17 юни 2015 11:10

Jackxxx написа:Аз нещо не вдявам, моля да ми се обясни. :mrgreen: Разсъждам си просто над различни хипотези:
1. Ако сегашното ЦСКА го закрият и го преместят в Ловеч, да играе на базата на Литекс, а Литекс го преименуват на ЦСКА-ала-бала, аз ако съм фен на ЦСКА сега, на ЦСКА-ала-бала в Ловеч ли ще съм фен след това?
2. Ако сегашното ЦСКА го закрият и докарат Литекс в София, но го преименуват на ЦСКА-ала-бала, аз ако съм фен на ЦСКА сега, на ЦСКА-ала-бала (ама ядрото от Литекс) ли ще съм фен?
3. Ако отговора на 1 е "да" това означава ли че цял живот съм бил фен на името ЦСКА?
4. Ако отговора на 2 е "да" това означва ли че цял живот съм бил фен на стадион "Българска армия"?

Ауууу, спложен казус е това, ама хич не си го слагай, избирай си някакво ала бала и си му симпатизирай. Разните му там припознаванки, брой титли и други подобни подробсности ще ги мислиш в движение. ГА беше пред офиса на Божков и вече е преплюнчил молива на "истината за ... ала бала", така че и той ще спомогне в обясненията. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 11:16

v.r.s. написа:
Както и да го наричаш, наредбата на БФС не го позволява. Да не говорим, че това е абсолютно същото като при Миньор и Ботев, тъй като ЦСКА няма лиценз и дефакто вече не е в А група, а Литекс се преименува в ЦСКА и променя седалището си от Ловеч в София, както стана с отбора на Долна Диканя, но с тази разлика, че в случая с ЦСКА и Литекс правилника не позволява, тъй като са от различни области. Може да се преименуват на ЦСКА, но да са ЦСКА Ловеч, което няма нищо общо със старият ЦСКА. Ако са отбори от една област правилника го позволява и не е проблем даден отбор от София да се нарече ЦСКА София, но не и отбор извън столицата. Навремето и отбора на Дражев беше някакво подобно недоразумение, като се преименува на Черноморец Бургас-София и играеше в София, но както казах наредбата тогава го позволяваше, докато сега не.

Преди два сезона Етър В.Търново играеше домакинските си мачове в Сливен!

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 17 юни 2015 11:17

TristaNNN написа:Ауууу, спложен казус е това, ама хич не си го слагай, избирай си някакво ала бала и си му симпатизирай. Разните му там припознаванки, брой титли и други подобни подробсности ще ги мислиш в движение. ГА беше пред офиса на Божков и вече е преплюнчил молива на "истината за ... ала бала", така че и той ще спомогне в обясненията. :lol:

Тамън ми щях да пиша:
5. Какво се случва при евентуална метаморфоза на ЦСКА-ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ-СОФИЯ с всички купи, медали и всякакви други постижения на двете дружества (отбори)? :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 юни 2015 11:20

Jackxxx написа:
TristaNNN написа:Ауууу, спложен казус е това, ама хич не си го слагай, избирай си някакво ала бала и си му симпатизирай. Разните му там припознаванки, брой титли и други подобни подробсности ще ги мислиш в движение. ГА беше пред офиса на Божков и вече е преплюнчил молива на "истината за ... ала бала", така че и той ще спомогне в обясненията. :lol:

Тамън ми щях да пиша:
5. Какво се случва при евентуална метаморфоза на ЦСКА-ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ-СОФИЯ с всички купи, медали и всякакви други постижения на двете дружества (отбори)? :)

Стоят си в музеите, няма да ги хвърлим я.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 17 юни 2015 11:21

В живота има къде, къде по-важни неща. Хора осиновяват деца. Други гонят собствената си кръв. И от двете страни има и любов и омраза. Всичко зависи от конкретния индивид, А НЕ ОТ ХОРСКОТО МНЕНИЕ. Така, че аз кого ще подкрепя си е мое право. Който отбор ми е на сърце, него ще приема, имам право дори да подкрепям и двата, защо не? Нима някой олигофрен ще ми забрани да съм привърженик на нечий отбор или ще ми промени мнението за неговия? Така, че истинският ЦСКА за мен ще бъде този отбор, който аз избера, а не този, който друг ми каже!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юни 2015 11:23

djd написа:
Jackxxx написа:

Тамън ми щях да пиша:

Стоят си в музеите, няма да ги хвърлим я.

Отиват в музея на НАП, после на търг и айдеееее :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 17 юни 2015 11:23

djd написа:
Jackxxx написа:Стоят си в музеите, няма да ги хвърлим я.

А към тях ще прибавите ли и тия на Литекс? Или то зависи от гледната точка. Вие ще прибавите вашите към тяхните... :)
d.milanov написа:В живота има къде, къде по-важни неща. Хора осиновяват деца. Други гонят собствената си кръв. И от двете страни има и любов и омраза. Всичко зависи от конкретния индивид, А НЕ ОТ ХОРСКОТО МНЕНИЕ. Така, че аз кого ще подкрепя си е мое право. Който отбор ми е на сърце, него ще приема, имам право дори да подкрепям и двата, защо не? Нима някой олигофрен ще ми забрани да съм привърженик на нечий отбор или ще ми промени мнението за неговия? Така, че истинският ЦСКА за мен ще бъде този отбор, който аз избера, а не този, който друг ми каже!

Напълно съгласен! На мен ми е интересна логиката според, която ще избереш новият/старият "истински" ЦСКА, на който ще избереш да си фен. Разбира се не е нужно да ми отговаряш/аргументираш. :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 юни 2015 11:26

Jackxxx написа:
djd написа:
Jackxxx написа:Стоят си в музеите, няма да ги хвърлим я.

А към тях ще прибавите ли и тия на Литекс? Или то зависи от гледната точка. Вие ще прибавите вашите към тяхните... :)

Не, ще вземем само титлата на АС-23. Ловешките си остават в Ловеч.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юни 2015 11:26

Няма вече истински ЦСКА, момци! :oops: :( Умре ни отбора, другото напред всичко се води наследници. Сами сме си виновни, че търпяхме да се евава всеки с нас! :oops: :cry:

Скоро го няма и Литекс! :oops: :cry: От тях пък и помен не може да остане, миличките. :cry: :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 юни 2015 11:32

dreben23 написа:Няма вече истински ЦСКА, момци! :oops: :( Умре ни отбора, другото напред всичко се води наследници. Сами сме си виновни, че търпяхме да се евава всеки с нас! :oops: :cry:

Скоро го няма и Литекс! :oops: :cry: От тях пък и помен не може да остане, миличките. :cry: :cry:

Те ще продължават да се евават, ама мое и ние да се еваваме. Евах го! :lol:
Как ще е умрял отбора? Толкова пъти са ни променяли името, обединявали с други отбори. Докато го има стадиона и феновете са там, ЦСКА ще го има.

Върни се в “Архив”