Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот BRF » 21 яну 2015 13:09

boabbb написа:
BRF написа:
RedeviL написа:Тва за Стойчо и Карата е партенка, та дрънка... :mrgreen:

П.П. За връщането... и на мен на там ми намирисват работите! Тия алчни копелета менежарите като Лъчо само му пълнят главата с глупости... Не бил играл, бил на нам си колко години, искал в чужбинам, ма в същото време му се играело в ЦСКА и хиляда и сто глупости на квадрат.

Сгрешил е,може да му се прости,но задължително с по-малка заплата!Ето,сега ако се продаде Силва,ще дойде и неговото време.Вчера му гледах интервюто по ЦСКА ТВ,ми то момчето май наистина не знае какво иска!Надявам се да поиска прошка и Стойчо да му я даде!Сега е неговия шанс!

Според мене, Стойчо няма да го върне ... Аз също не бих. Бил останал лятото, пък сега вече не щял :x Пичага, тебе онова лято нямаше и кой да те вземе след артроскопията, бе ! Нека си говориме реално - вкара някой гол и се помисли за много голям. Ама явно не е ... Колкото до това, че не го е пуснал в тия два мача - аз съм 1000% сигурен, че Стойчо нарочно не го е пуснал, просто няма как някакво мениджърче да ти дава наклон на оная работа кого да пуснеш и кого - не

Всеки си има право на мнение.Ако продадем Силва,Карата ще ни е нужен!Ама СЕГА,не на лято!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 яну 2015 13:10

RedeviL написа:Представяте ли си, някакъв си менажер ще определя на отбор от ранга на ЦСКА, който се бори за титлата, кога и къде да пуска неговите играчи, 'щото разбираш ли, щели да го гледат хора от чужбина. Ма чакай малко, бе пич!! ЦСКА да не е некоя сергия и ти ли си човекът, който ще нарежда на отбора, кога да си продава играчите...!?

Танев го оставете-той си гледа интереса.Всяка покупка или продажба му носи пари.Но,ако си на мястото и годините
на Карата,няма ли да ти е криво,ако е ИМАЛО надежда да те продадат?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 яну 2015 13:11

Той, ако става въпрос, и Гъргоров ни е нужен, ама такива играчи - по-добре по-далеч от ЦСКА. Да си гледат мачовете на "Армията" и да не припарват до отбора :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2015 13:18

Мене друго ми е интересно! Да видим сега "великият Лъчо", в кое първенство и в какъв отбор ще го уреди, щото нали (уж), затова го накара да разтрогне с ЦСКА...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2015 13:20

petko.h.markov написа:
RedeviL написа:Представяте ли си, някакъв си менажер ще определя на отбор от ранга на ЦСКА, който се бори за титлата, кога и къде да пуска неговите играчи, 'щото разбираш ли, щели да го гледат хора от чужбина. Ма чакай малко, бе пич!! ЦСКА да не е некоя сергия и ти ли си човекът, който ще нарежда на отбора, кога да си продава играчите...!?

Танев го оставете-той си гледа интереса.Всяка покупка или продажба му носи пари.Но,ако си на мястото и годините

Надежда е едно, реалност- съвсем друго. Оферти за Карата, доколкото знам е нямало... Е, как да те продадат като реално липсват оферти към тебе!?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 яну 2015 13:22

petko.h.markov написа:

Ми не знам!Нали каза,че иска да играе в ЦСКА,каква продажба?Ето,вече не е наш футболист и би трябвало лесно да стане тая продажба,няма да се налага да се плаща на ЦСКА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 яну 2015 13:22

RedeviL написа:Мене друго ми е интересно! Да видим сега "великият Лъчо", в кое първенство и в какъв отбор ще го уреди, щото нали (уж), затова го накара да разтрогне с ЦСКА...

Ако целта е била Гранада, Карата ще духа супата :roll: Те изгониха треньора преди няколко дни ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2015 13:24

И още нещо... Дори и да е имало хора от чужбина, които са щели да го гледат в тия два мача, в момента ЦСКА се бори за титлата и всеки един мач е от жизнено важно значение за клуба, така че се поставете и на мястото на ЦСКА, освен това на Карата. За мен отборът е по-важен от един футболист, пък било той и Антон Карачанаков.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 яну 2015 13:27

RedeviL написа:И още нещо... Дори и да е имало хора от чужбина, които са щели да го гледат в тия два мача, в момента ЦСКА се бори за титлата и всеки един мач е от жизнено важно значение за клуба, така че се поставете и на мястото на ЦСКА, освен това на Карата. За мен отборът е по-важен от един футболист, пък било той и Антон Карачанаков.

А ако на същите два мача е имало хора на Бешикташ за да гледат Силва!?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2015 13:29

BRF написа:
petko.h.markov написа:

Ми не знам!Нали каза,че иска да играе в ЦСКА,каква продажба?Ето,вече не е наш футболист и би трябвало лесно да стане тая продажба,няма да се налага да се плаща на ЦСКА!

То вече не става въпрос и за продажба... Антон е свободен агент и като такъв единственото нещо, което ще трябва да се плати е комисионна- за него и мениджърчето му...

Върни се в “Архив”