boabbb написа:BRF написа:RedeviL написа:Тва за Стойчо и Карата е партенка, та дрънка...
П.П. За връщането... и на мен на там ми намирисват работите! Тия алчни копелета менежарите като Лъчо само му пълнят главата с глупости... Не бил играл, бил на нам си колко години, искал в чужбинам, ма в същото време му се играело в ЦСКА и хиляда и сто глупости на квадрат.
Сгрешил е,може да му се прости,но задължително с по-малка заплата!Ето,сега ако се продаде Силва,ще дойде и неговото време.Вчера му гледах интервюто по ЦСКА ТВ,ми то момчето май наистина не знае какво иска!Надявам се да поиска прошка и Стойчо да му я даде!Сега е неговия шанс!
Според мене, Стойчо няма да го върне ... Аз също не бих. Бил останал лятото, пък сега вече не щялПичага, тебе онова лято нямаше и кой да те вземе след артроскопията, бе ! Нека си говориме реално - вкара някой гол и се помисли за много голям. Ама явно не е ... Колкото до това, че не го е пуснал в тия два мача - аз съм 1000% сигурен, че Стойчо нарочно не го е пуснал, просто няма как някакво мениджърче да ти дава наклон на оная работа кого да пуснеш и кого - не
Всеки си има право на мнение.Ако продадем Силва,Карата ще ни е нужен!Ама СЕГА,не на лято!