Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Волен Сидеров сгащен от група младежи, не се извини

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 14:48

onceMORT написа:
grasiani написа:Форума тотално е изтрещял,лудостта е обхванала голяма част от пишещите пред това че Герб отново имат възможност да се върнат на власт някои хора са обезумели от щастие и не знаят на кой свят се намират.

Каква е темата в която пишем? Връщането на власт на Герб или разговорът на Волен Сидеров с избирателите, проведен на случайно състояла се среща.

Ами ти си отговори виж коментарите какви са и смятам че си достатъчно интелигентен да си направиш изводите защо съм написал горното,нямам намерение никого да защитавам най малко пък Сидеров, ама според мен това истерично нахвърляне срещу Волен ви принизява на неговото ниво и държание.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 16 юни 2013 14:51

grasiani написа:
onceMORT написа:
grasiani написа:Форума тотално е изтрещял,лудостта е обхванала голяма част от пишещите пред това че Герб отново имат възможност да се върнат на власт някои хора са обезумели от щастие и не знаят на кой свят се намират.

Каква е темата в която пишем? Връщането на власт на Герб или разговорът на Волен Сидеров с избирателите, проведен на случайно състояла се среща.

Ами ти си отговори виж коментарите какви са и смятам че си достатъчно интелигентен да си направиш изводите защо съм написал горното,нямам намерение никого да защитавам най малко пък Сидеров, ама според мен това истерично нахвърляне срещу Волен ви принизява на неговото ниво и държание.

Бей Сидеров,довете турците и комунистите на власт,продажна свиня,затвор за тоя боклук ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 16 юни 2013 14:54

grasiani написа:
onceMORT написа:

Не го обиждам, и не смятам че като го обидя ще променя нещо. Аз поне не свързвам двете теми.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот onceMORT » 16 юни 2013 14:57

batmanlevski написа:жалко,че послуша ромите които организираха протестите и им се поддаде,макар и в името на България,доста бандюги щяха да хвръкнат зад решетките !

Да те затова Румен Вълка се върна в България, затова и Галеви си подготвят връщането, за да влязат в затвора. Ти защо не наминеш днес към протеста, да преброиш ромите там. Аз вчера не успях да видя нито един.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 16 юни 2013 15:00

Себастиан Фетел написа:Късно е чадо (cвuньо) !
Лъснаха червено-лaйнянuте ви зaднuци!
Ще бъдете изметени заедно с шaйкaта БСП+ДПС+Атака.

Изображение+333333 и бей СИДЕР,трябва да бъде съден и в затвораИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

onceMORT
Контакти:

Re: Цигански митинг в защита на Делян Пеевски от ДПС

Мнениеот onceMORT » 16 юни 2013 15:01

doktora25 написа:
Viktor4o_Rs написа:И от къде умни, млади и образовани хора, които да подкрепят БСП и ДПС ? :lol: :lol: :lol: Уважавам те като фен на Байерн, но недей с това тоталитарно мислене за затвори и лагери ;) Никое правителство не може да победи народа, когато хората се вдигнат.

Има такива, но на мен ми писна от глупостите на ДПС. Именно Доган докара ГЕРБ през 2009, говорейки куп глупости преди изборите, по същия начин докара Плевнелиев за президент, а сега продължават да работят срещу самите себе си.

Е Доган ли е виновен, че стогодишна партия, не може да се спре да прави глупости, нямат кадри сигурно? В тази партия има поне 100 човека с чин майор и нагоре и избират един сладур с невероятният опит придобит в ЮЗУ. Когато правят глупости е нормално да получат плесник.

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 16 юни 2013 15:05

LordSirAlexFerguson написа:Бей Сидеров,довете турците и комунистите на власт,продажна свиня,затвор за тоя боклук ;)

БСП и турците на власт ги доведоха Бойко и Цветан с олигофренските им 4 години на министерския пост. Те се насраха тотално и избягаха от отговорност.
Сидеров се опита да отмъсти, а сега плаща със собствения си задник - слаб политик, добър водещ на националистическо предаване и нищо повече...
Докато още има кой да вярва на политиците и ходи да гласува ще е така, а на всичкото отгоре повечето "избиратели" с охота питат има ли кешовица за гласът им...Е как да се оправим?
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 15:06

bubka написа:
grasiani написа:Аз на митингите които касаят мен и семейството ми съм бил...

Разбрахме, че си егоист по природа, не е нужно да парадираш с това. :lol: :lol: Нормално е да не разбираш протест, който касае обществени интереси, а не лични такива. ;)

Това не е протест вече, това са митинги за връщане на герб на власт и който ми каже противното това са ала-бала за наивници и деца от детската градина,а и протеста изпълни задачата си Пеевски няма да е шеф на Данс, къде е обществения протест вече, това ли е ,събаряне на кабинета, оставки, аз пък не виждам това да е за обществен интерес това е в интерес на Б.Б И НЕГОВАТА КЛИКА , служебно правителство, нови избори,Герб-2 и дойде зимата пак и януари пак на улицата за поредното вдигане на тока- неминуемо и невъзможност за плащане на сметки,смъкване на кабинета служебно правителство и после какво ,инфлация, падане на борда, друго какво следва гладни бунтове,гражданска война кажи какво следва по нататък.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 юни 2013 15:13

Разбира се, че куклата на конци Орешарски и марионетното на Москва правителство трябва да си отидат, те показаха как ще управляват само за 2 седмици. ;) Което не значи, че искам Боко Тиквата пак да ме управлява. На ход са десните хора, които трябва да загърбят различията си и да се обединят в една силна дясна партия, която да се превърне във важен фактор. Комунетата и платените им подлоги във форума не спират да плашат с ГЕРБ, само че ние всички помним как са завършвали управленията на комунистите - с катастрофи. България ще просперира, когато БКП и ДПС бъдат вън от властта и вън от политиката веднъж и завинаги :!:
Изображение

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот Бекъма » 16 юни 2013 15:16

rzEtw написа:Не се оттегля, а е готов да се оттегли. Има значителна разлика. Очаквам сега недоволството да притихне и Пеевски да остане на поста си. Нищо чудно следващите дни да се случи някой знаков арест, с който да се "затвърди" на поста.

Кого ще арестуват?Някой който е подписал неизгодните договори в енергетиката ли?
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “Архив”