ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Мнениеот ralka_levskarka » 20 авг 2012 21:58

Оф все съдията ви е виновен на вас, все другите агитки, все околните, но никога вие. Вие сте най.. най- добрите, най- играещите, с най- великата публика. Да звъннахме и поискахме този да е съдията, ама направо. На 438423984298347% ни буташе, даде ви 3 червени картона, а пък на нас 1 дузпа, а другите два гола бяха от засада. Баси хората. Към края на мача мълчахте, като риби, ама не най- добрите сте. Даже прошушнахме на съдията да направи вуду магия , за да се удари топката два пъти в гредата ;) !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2012 22:02

Синьо сърце написа:
blue avalanche написа:Тези ще ни довлекат някое жестоко наказание и после да ревем-ще е късно!!!

Виж, и на мен още ми чернее пред очите за Сараево, но тези неща на тренировка, не на официален мач! И без да ги защитавам, не става дума точно за расизъм! Знаеш как беше приет Вагнер и особено Ричи! Как се радваха на Жо че и на Зе, който също е с боя, а за Гарата хич и няма да коментирам...Тук въпросът е до играене и неиграене, защото същите бяха нападките към Ангелов, но за това никой не говори! Гаджев вчера направи най-добрия си мач от години и това го отърва, а и имаше един жест към А сектор, който му беше върнат- дребни неща, но важни! Как никой не даде банан на Дембеле? Ама Дембеле май не се е ебавал с фанелката? Простотията от снощи е безспорна, но как никой не погледна на нещата от другата плоскост! Само с ''наркомани'' и ''лумпени'' не става-но крушката винаги има и опашка!

За НЕигрането да ги хулят,да ги псуват,да ги обиждат...Но хвърлянето на банани и маймунските звуци нямат нищо общо с НЕигрането!

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 20 авг 2012 22:03

Синьо сърце написа:До колегата от Пловдив-представяш нещата некоректно! Скандирането ви беше след паднал на земята наш играч и влизането на лекарския ни екип за първи път на терена! В същото време пропускаш две наши атаки, спряни от симулиращи ваши играчи, особено една второто, когато ни върнахте топката в центъра, а атаката ни беше остра и пред центриране...Вашият медекип беше влизал вече няколко пъти!

Може да съм твърде пристрастен, но гледах преди малко разширен репортаж, не мога да го разпространявам, и видяното затвърждава мнението ми. Та вие Вандер можехте да го спирате само с фалове, а Пелето беше за два жълти още през първото полувреме... Според мен, като изключим първите 25 минути, си бяхме съвсем равностойни, а в началото на второто ви натиснахме доста силно. Поне това може си признаете, ако сте малко обективни. Просто не си вкарахме положенията. Както и да е, минало-заминало, гледаме напред!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2012 22:05

boyoto написа:
То оставаше да сме били повече от всички левскари на стадиона, айде моля те, все едно вие да сте повече от нас на КОлежа, Не съм твърдял такова нещо, не чети както дяволът евангелието. И да, бавихте играта, защото в началото на второто полувреме изтръпнахте - ако само една от гредата беше влязла, или случайно Христосков се осмели да свири дузпата, можеш ли да дадеш прогноза накъде отиваше мачът???

Съдията е Ристосков. ;)
Май "духът на Христол(ск)ов" още броди в душите ви... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 20 авг 2012 22:11

boyoto написа:Три безценни неща за мен от снощи:

1. Скандирането "Гости, гости, гости". Да ги накараш да се чувстват некомфортно у дома - безценно!
2. Скандирането "Смешни сте, смешни сте" след гола и първата ни греда. Да накараш Левски да бавят играта на собствения си стадион - безценно!
3. Автогола на фенчетата. Да се опитат да представят бракувани билбордове от 100-годишнината за "гърбени" знамена - безценно!

ПС: Малко по-добри сини, малко повече късмет, повечко подпиране от съдията и... без изненада...

Тоя пък откъде допърха! :mrgreen:

Я кажи честно каква я мислехте, а тя каква стана! :mrgreen:

Добре че ви бяха превземките цяла седмица, та да се съберем 2000 момчета за мача с отборчето ви и да ви наврем огромната САМОпрехвалена агитка в кучи г**- ей това е безценно изживяване! 2000 човека, защото не сте особен дразнител, защото ОТНОВО пазихте резултат от 1-3 до края на двубоя!!!

Наистина е БЕЗЦЕННО да видиш, че въпреки цялата ви организация сте си още едно провинциално отборче! Без да сте втора цедка армейчета- толкова! СМЕЕШ ли да отречеш, че последните 15 минути се прибрахте да си пазите пасива само от два гола! СМЕЕШ ЛИ???

СМЕЕШ ли да отречеш, че след третия гол не се чухте нито веднъж мощно, въпреки цялото унижение, което брахте от мощните и крайно обидни скандирания от Сектор Б, че и от целия стадион по едно време! Агитка от този стадион НЕ СИ Е ТРЪГВАЛА толкова унизена и доброволно свалила гащите в последните минути, без да направи грам опит да си защити репутацийката и достойнството! Това ти го казвам с ръка на сърцето! Има и други, които могат да го потвърдят!

Ей това е безценно- да видиш още веднъж и за пореден път кои наистина са най-великите и кои са просто превзети и самовлюбени wannabe-та! 8-)
Последна промяна от Blue1914 на 20 авг 2012 22:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 20 авг 2012 22:13

blue avalanche написа:
boyoto написа:
То оставаше да сме били повече от всички левскари на стадиона, айде моля те, все едно вие да сте повече от нас на КОлежа, Не съм твърдял такова нещо, не чети както дяволът евангелието. И да, бавихте играта, защото в началото на второто полувреме изтръпнахте - ако само една от гредата беше влязла, или случайно Христосков се осмели да свири дузпата, можеш ли да дадеш прогноза накъде отиваше мачът???

Съдията е Ристосков. ;)
Май "духът на Христол(ск)ов" още броди в душите ви... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хаха, неволна грешка :) Едва ли има чак такова значение. Както и да е - Стефан Попов го е казал достатъчно добре - "Левски" спечели заслужено, но "Ботев" не заслужаваше да загуби. Последното пък едва ли има значение за ботевистите, тъй като те най-накрая, след дълги години ходене по мъките, видяха отбора си да играе достойно и да се надиграва с историческия си съперник, при това на негова земя.
Това, както и препълнен сектор в жълто, засега ни стигат :)
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 22:15

на мен друго ми е интересно-дали като им гостувате в Пловдив ще имате повече от 100-150 Софиянци :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 авг 2012 22:18

boyoto написа:Може да съм твърде пристрастен, но гледах преди малко разширен репортаж, не мога да го разпространявам, и видяното затвърждава мнението ми. Та вие Вандер можехте да го спирате само с фалове, а Пелето беше за два жълти още през първото полувреме... Според мен, като изключим първите 25 минути, си бяхме съвсем равностойни, а в началото на второто ви натиснахме доста силно. Поне това може си признаете, ако сте малко обективни. Просто не си вкарахме положенията. Както и да е, минало-заминало, гледаме напред!

Аз каквото трябва, съм казал. Имахте положения, имахме и ние две при 2-0, тогава? Фалове правеха и двата отбора в центъра, вашите не бяха по-малко! Сайта ни ще сложи репортаж, така че може да го гледаш и да се увериш, че това, което написах, е така. И не върви при коректния дух на терена( и на трибуните) и никакъв опит за бавене и лигосване да виниш Левски, че бавели играта, не е истина! Истината е, че и двата отбора са нови и тепърва се формират, тръгнаха на караминьол отначало и затова стана мач и се появиха определения, като''романтичен футбол''...Другото е евтина запалянковщина!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 авг 2012 22:21

"Ботев" да се кани вече на другите. Симпатичен отбор, много нахъсан като новаците в Премиерлийг, но дотук. Все още има много хляб да изядете, за да направите това, за което уж дойдохте. С повече късмет до равен щяхте да стигнете, но победа щеше да е нелогично. Повечето положения бяха наши, Райков какъв втори гол ви вкара, ами Ангелов третия, ами другите красиви ситуации!!!
Хубав мач, браво на "Ботев"! Заслужавате само поздравления за добрата игра, трябва обаче много да учите, за да се поправите. Пожелавам ви така да играете и срещу ЦСКА, защото навремето дали заради Партията, дали и самите вие просто им "лягахте". Партията според мен не винаги беше виновна затова, че не играехте тогава, но на вас просто ви беше изгодно така. Все пак и ние сме видели хубаво от нея и някак не е естествено да плюем по онези времена. Най- големите си успехи постигнахме точно тогава. Е, ако бяхме двайсет години по - рано също държавен отбор нямаше да е лошо, но така било писано.
"Левски" и ЦСКА са най - големите отбори в България и с този факт, колкото и да не се иска на другите, трябва да се съобразяват с него.
Последна промяна от daniel875 на 20 авг 2012 22:24, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 22:23

daniel875 написа:"Ботев" да се кани вече на другите. Симпатичен отбор, много нахъсан като новаците в Премиерлийг, но дотук. Все още има много хляб да изядете, за да направите това, за което уж дойдохте. С повече късмет до равен щяхте да стигнете, но победа щеше да е нелогично. Повечето положения бяха наши, Райков какъв втори гол ви вкара, ами Ангелов третия, ами другите красиви ситуации!!!
Хубав мач, браво на "Ботев"! Заслужавате само поздравления за добрата игра, трябва обаче много да учите, за да се поправите. Пожелавам ви така да играете и срещу ЦСКА, защото навремето дали заради Партията, дали и самите вие просто им "лягахте". Партията според мен не винаги беше виновна затова, че не играехте тогава, но на вас просто ви беше изгодно така. Все пак и ние сме видели хубаво от нея и някак не е естествено да плюем по онези времена. Най- големите си успехи постигнахме точно тогава.

евала, не -Браво!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”