Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Tommi » 26 яну 2015 22:07

проф. д-р Томов написа:
Tommi написа:Действително има такава статия, която е от преди половин година. Обаче българският ѝ вариант е доста украсен и се получава така, че от вярна информация се вменяват напълно погрешни изводи. ;) Или както е казал Адам Смит, "Заблужденията, включващи известна истина, са най-опасните". :)

Ако тази ти се вижда украсена, тогава каква ли трябва да е тази :)

Просто знам за коя статия в "Ню Йорк Таймс" става въпрос и споделих, че българската версия е доста далеч от реалността. :) В оригинала идеята е съвсем различна, а не че американците искат да правят световна война, за да си оправят икономиката.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 26 яну 2015 22:19

fcb_bg написа:Тея кавали от "Ройтерс" да ходят и да снимат на място. Откъде била техниката на опълченците... бе деба мама ви проста, я проверете колко пленени войници имаше Киев по официална информация до оня парад на миризмата с водоноските отзад в Донецк. Я да видим кой лъже кат разпран, че чак неговите войници скачат срещу него. Лъжите на тез мърши в Киев с лопата да ги ринеш и влакова композиция ще натвариш, ама не, в Брюксел и Вашингтон и пуделите им Канада и Австралия - Русия е виновна за всичко. За Киев - гробовно мълчаааааание и тотална подкрепа, ама не и финансова. Бахти тъпите украинци.

А виж само няколко дни по-рано какво са писали 8-) Еврейчетата нямат усещане даже 8-) Последно :?: На коя информация от Ройтерс да вярваме 8-) Ако не друго, поне са последователни 8-)

Киев започна нова мащабна операция в Донецк

Контролът над почти цялата територия на Международното летище в Донецк е възстановен, след мащабна операция на украинските правителствени войски тази нощ, предаде Reuters, цитирайки говорителя на въоръжените сили Андрий Лисенко. „Беше взето решение за мащабна операция. Успяхме почти напълно да прочистим територията на летището, която принадлежи на украинските сили, както показват демаркационните линии", казва Лисенко и подчертава, че правителствените сили не са нарушили договореностите от Минск. Целият град е обект на мощен артилерийски обстрел в т.ч. и с балистични ракети „Точка", твърдят руските медии. По-рано днес агенция Униан цитира фейсбук на Юрий Бирюков, съветник на украинския президент, според която войсковите части на украинската армия са получили заповед за масиран огън по позиции на опълченците в Източна Украйна. Междувременно, трима милиционери и двама души от силите за самозащита бяха ранени в украинската столица Киев, след като срещу тях била хвърлена граната, съобщи в. „Московский комсомолец". През нощта срещу неделя неизвестен мъж се обадил и поискал да бъде изпратен патрул, тъй като в апартамент на улица в Киев двама неизвестни изнасилвали млада жена. Когато представителите на органите на властта пристигнали и позвънили на посочения апартамент, бандитът отворил, хвърлил гранатата и затръшнал вратата. Поради експлозията и петимата мъже отвън са с наранявания от осколки по цялото тяло. Всичките били настанени в болница. При обиска на апартамента бил открит пистолет. Служителите на МВР продължават да издирват извършителя. Заведено е дело срещу неизвестен извършител за убийство и посягане на живота на служители на правоохранителните органи.
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 яну 2015 22:57

К'во да мисля и казвам, бе, човек. Постнах тука снимка на стълб пред централата на ООН в Ню Йорк на която пишеше, че Янукович се издирва за масово убийство. Минава редовия янки и поема инфото и край - Янукович е масов убиец. Ма че гледащия снимката янки не знае де е Украйна, де е Крим и кво казват там, кво става точно на Независимост, тва са подробности. Важното е, че за тех той е убиец. Т'ва е тотално измита мозъчно нация.
Видехме и европейските официози, особено покрай лайнера какви тъпотии бълваха. Майката си евало. Некой изобжо да споменава фактите изложени в Уикилийкс? Само в некой забутан сайт може да се намери нещо. И на тва те му викат демокрация и свобода на словото и човека? Хъ-хъ-хъ... Же суи Шарли и оня тъп марш ако са свобода на словото, аз съм от Галичина.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 яну 2015 23:02

А, каква е разликата между Янукович и Башар ?

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 26 яну 2015 23:15

dunavfc написа:А, каква е разликата между Янукович и Башар ?

Че чипсовете свалиха единият, пък другият не успяха 8-)

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 яну 2015 23:26

Правилно. Нещо други свързано с избиването на собственото си население ?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 яну 2015 23:42

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oYFyRJGWKgc[/youtube]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 26 яну 2015 23:48

dunavfc написа:Правилно. Нещо други свързано с избиването на собственото си население ?

Ми не, не виждам такова нещо 8-) Обаче виж м/у Асад и Порошенко се наблюдава пълна корелация, само че обратна 8-) Асад води война с въоръжени терористи от Алкайда и ИД, ама е заклеймен от негрите и същите тези еврейски медии, които не помнят какво са писали вчера като тиранин, авторитарен лидер и какъв ли още не и то при положение, че Сирия беше единствената светска и мултирелигиозна държава в региона, а терористите са обявени като "бойци за свобода" и "бунтовници". Виж колегата му Порошенко е пръв да се държи за ръчичка с европейските Шарлита в неуспешната им инсценировка на проява на скръб, а в същия момент заповядва да се нападат и бомбардират цели градове с цивилно население, да се обстрелват детски градини, училища, болници, автобусни спирки, да се горят живи хора, да се убиват невъоръжени деца и жени, разхождащи се из градовете, попаднали в полезрението на артилеристите и снайперистите на редовната украинска армия. Е, там защитниците на беззащитното население са обявени за терористи и сепаратисти 8-) Та кой викаш избива собственото си население 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 яну 2015 00:07

Предполагам имаш право за Порошенко, няма да споря, но не разбрах, Янукович убивал ли е свои хора или не ? Имаше един майдан, ала-бала, немалко народ измря.Да не можем да сравняваме ситуацията със Сирия, но все пак, важно е престъплението, а не количеството. Преди да ме обвиниш в пристрастие ще споделя, че в любимата ми Европа също много лидери са избивали народите си.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 27 яну 2015 00:17

dunavfc написа:Предполагам имаш право за Порошенко, няма да споря, но не разбрах, Янукович убивал ли е свои хора или не ? Имаше един майдан, ала-бала, немалко народ измря.Да не можем да сравняваме ситуацията със Сирия, но все пак, важно е престъплението, а не количеството. Преди да ме обвиниш в пристрастие ще споделя, че в любимата ми Европа също много лидери са избивали народите си.

За какво да те обвинявам? Ако има нещо за което да те обвинявам, това е за незнанието ти, породено от незаинтересованост, нечетене или прекалена наивност! Нали не вярваш че човек изпратил полицейските си части от Беркут без оръжия на Майдана, ще наеме снайперисти, които освен цивилните, ще отидат и ще убият и 14 полицая от своите ;) Ако си беше направил труда да се поинтересуваш малко, щеше да знаеш, че целият този Майдан заедно със снайперистите е дело на ЦРУ 8-) И това не си го измислям аз, а американец. Казва се Оливър Стоун. Да, за същия Оливър Стоун става въпрос, прави и документален филм по случая, който скоро ще излезе. Само русофобите - американофили да не останете изненадани от разкритията му 8-) Ето ти го и на английски, че разбрах за затрудненията ви по старобългарски (руски) език :)

https://www.facebook.com/TheOliverStone ... 7646552202

П.П. Що се отнася до Сирия, гледай филма Сириана (ако не си го гледал) на Джордж Клуни, с него и Мат Деймън в главните роли и все едно гледаш случващото се в момента в Сирия и причините за това.
Последна промяна от проф. д-р Томов на 27 яну 2015 00:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”