Световна Лига по Волейбол 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Световна Лига по Волейбол 2011
Не гледах мача,но браво на руснаците!!!Заслужено!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
South_Park написа:Viktor4o_Rs написа:Честито на руснаците, доминацията на Бразилия бе спряна![]()
И единствената загуба на новия шампион е от нас
Е , признай си че ни пуснаха все пак да се класираме
Пуснали, непуснали, фактите са си факти

- Botevist_1912
- Контакти:
БРАВО на Русия! Много съм доволен, защото единствените от полуфиналистите, които не си правиха тънки сметки и играха честно победиха. Русия ми стават вторият любим отбор след България! Браво!
А мога да кажа, че Полша откраднаха нашият бронзов медал, както и на САЩ, и Куба, които според мен са по-силни отбори от поляците, които може би са най-слабият медалист в световната лига изобщо. Така че поляците ми стават най-омразният отбор.
А мога да кажа, че Полша откраднаха нашият бронзов медал, както и на САЩ, и Куба, които според мен са по-силни отбори от поляците, които може би са най-слабият медалист в световната лига изобщо. Така че поляците ми стават най-омразният отбор.

БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
- mistreated
- Контакти:
Браво, супер Русия. Отдавна не съм ги виждал толкова устойчиви във важните моменти. Невероятен Бирюков!
Най-после тронът на бразилските цигани е силно разклатен
Моля се да не се срещаме с руснаците преди финала на европейското, ама като гледам групите, нищо чудно да ни нагласят най-късно на полуфинал.

Моля се да не се срещаме с руснаците преди финала на европейското, ама като гледам групите, нищо чудно да ни нагласят най-късно на полуфинал.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Невероятен финал! Честито на Руснаците

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
mistreated написа:Браво, супер Русия. Отдавна не съм ги виждал толкова устойчиви във важните моменти. Невероятен Бирюков!
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Men%2 ... inal_round
С Русия ще се срещнем рано ако останем втори в групата, ако сме първи - евентуално чак на финала

Botevist_1912 написа:БРАВО на Русия! Много съм доволен, защото единствените от полуфиналистите, които не си правиха тънки сметки и играха честно победиха. Русия ми стават вторият любим отбор след България! Браво!
Няма какво да мразиш този или онзи. Омразата не е решение, на който и да е проблем. Плюс това е много силно и противопоказно за всекиго чувство.
Полша винаги са били страшно антипатични, както и Аржентина(тук говоря за футболния им отбор нали), Хърватия, Словения, Румъния. Както и да е.
Заслужена победа на братушките. Тези бразилци само с флот се надяваха да спечелят мача, но не им мина номера. Нямаше и да е честно.
Но поне се видя, че дори и на финал, дори и Русия, както и ние, има проблем с въпросния сервиз. Много по - лесно се посреща силен начален удар, бомбен, отколкото флот. И основната причина в повечето случаи е подценяването.
Не може още да се каже, че е сложен край на бразилската хегемония, но наближава този момент.
Радо беше предизвикан от журналиста в студиото да говори за съдиите. Нещо, което той досега избягваше, защото е твърде голям, за да го направи. Ценко Симов ужким разбира най- много от волейбол, но все задава много глупави въпроси. Доста години е в телевизията и след подобни изяви все се чудя как може още да го държат.
А това за световния и европейски шампион Бразилия направо беше върхът.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- mistreated
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:mistreated написа:Браво, супер Русия. Отдавна не съм ги виждал толкова устойчиви във важните моменти. Невероятен Бирюков!
С Русия ще се срещнем рано ако останем втори в групата, ако сме първи - евентуално чак на финала
Еее, човече от кога търся схемата на турнира, на официалния сайт на CEV няма нищо. Значи задължително се явява първото място в групата, ако искаме да направим нещо запомнящо се

Като гледам схемата, ако загубим от Полша във втората среща, май е по-добре да загубим и от Германия, за да станем трети и да избегнем Русия на 1/4 финал

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- JackPackage
- Контакти:
не трябва да сме втори, че отиваме на Русия на 1/4 финал, или първи или трети в групата 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
mistreated написа:Viktor4o_Rs написа:mistreated написа:Браво, супер Русия. Отдавна не съм ги виждал толкова устойчиви във важните моменти. Невероятен Бирюков!
Еее, човече от кога търся схемата на турнира, на официалния сайт на CEV няма нищо. Значи задължително се явява първото място в групата, ако искаме да направим нещо запомнящо се
Само един съвет - нека не тръгваме пак с голямата кошница, че ставаме шампиони. Че за СЛ тръгнахме като шампиони, а бяхме много разочаровани. Нека бъдем по - трезвомислещи. Радостин Стойчев казва нещата както ги мисли, но той много добре знае, че за да имаме въпросното място в четворката, което спомена, трябва още много работа. Човекът не се ангажира да обещава финал, ще е много трудно.
В другите континентални шампионати е много по - лесно, защото отборите в нашата зона са много и все силни.
Важното е Владо, Матей, Теди, Вальо, защо не и Боян да са готови за големите битки след месец. Боян Йорданов ще е от много голяма полза за тима.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!