Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2011 11:38

Значи към момента, упорито вървят слухове, че Батков води преговори с трима наставника, като единият бил чужденец.
Все пак, това са слухове ... въпроса е, че "Гонзо" не участвал в разговорите и преговорите ... :roll:

Значи вероятно нулевата година няма да остане без последствие ...
Но това ще стане през лятото.

Моето желание е това да стане още сега, след като стана ясно, че нямаме шанс ( или поне - не особено голям ) ... за трофей.
Написах си логиката по нагоре ...

И още нещо което се сещам ...
Каква ще е мотивацията на Ясен да работи с желание, ако в действителност стане ясно, че лятото ще го сменят ?
Тук в крайна сметка сме България ... и това рано или късно ще се разчуе !

Това е още един довод за моментална смяна !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

blue avalanche написа:Нали се сещаш,че всички що-годе кадърни треньори в момента са заети с отборите си?Едва ли ще си захвърлят работата,само защото са им "свирнали" от Левски.Трябват преговори,кандърми и т.н.

То зависи с кой преговаря "адвоката" ...
Иначе аз се сещам за добър треньор, който на момента може да ни поеме ...
Стефан Грозданов.

Иначе, ако са треньори с ангажименти към момента - си прав ...
Ще се чака лятото ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 апр 2011 11:48

Лошото е че след този мач Ясенчо ще се позакрепи, но идва мача с Миньор. И те както играят надъхано срещу нас няма да чакат като Литекс за дузпи. Грозданов определено е добра опция. Ще задържи второ място и ще направи играта ни що-годе грамотна за да можем да се справим за Лигата.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 07 апр 2011 12:49

Основния ни е проблем е Гонзо според мен. Той коли и той беси в съблекалнята. Ясен с нищо не се различава от Тони Здравков миналата година. Това е истината. Даже и вчера някой каза, че е забелязал как Гонзо определя кой да изпълнява дузпите а Ясен си бърка в носа през това време. Това ни е проблема. 8-ми клас си оказва влияние...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 апр 2011 12:56

ясен трябва да бъде изпъден, а на Гонзо да му се даде време и пари да работи. Да се доведе качествен треньор и така

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2011 13:03

Ако на Гонзо толкова много му се "играе" треньор,да взима тапията,да излезе и да каже:"Аз съм треньорът на Левски!"А не "треньор в сянка".Ама тогава да се намери свестен директор.Щото и двете работи-сакън!Отделно,че на Гонзо му е много рано да е треньор на Левски!Дори "гуруто" Мъри дъ-ъ-ъ-лго време беше пом.треньор на Муслин,мисля,след това някакъв младежки треньор и чак тогава го взеха в Левски.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 07 апр 2011 13:35

Докато Гонзо,е директор-треньор,нито един свестен и можещ специалист няма да се хване да стане треньор на Левски.Мисля,че имаше достатъчно време,власт и пари осигурени на които само на Сираков и Мъри бяха осигурени и то чак след пробива в ЛЕ.Но тогава имаше резултати.Просто след снощи проблемът,за тези трагични резултати в голяма степен тежи на плещите на Гонзо,но това не оправдава Ясен който също показа защо където и да отиде навсякъде е изгонен.Прочетох,по-горе че Видович,Матондо,Гриййн,Тасевски били слаби е как няма да са слаби след като последните двама играят без подготовка!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 07 апр 2011 13:40

След края на сезона Гонзо и Ясен вън!!!!! Да дойде грамотен треньор,който не е марионетка на Гонзо, и който знае какво значи стил на игра и как се гради..... Илиян Илиев или Краси Балъков са мойте предложения.... За спортен директор работа може да свършат доста хора......

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 07 апр 2011 14:58

Според мен трябва да се пробва вариант с чужденец.Но не от съседна Сърбия или Румъния,а молко по на запад да погледне Батков или защо не и на север към Дания,Швеция.Човек с характер които няма да се съобразява с никои.Промяната в нац.отбор бе видна дори и с най некъдърния според някои треньор но е чужденец не се съобразява с никои.Целта да бъде да се изчисти отбора от легионерите защото се вижда че може и с наши момчета.Ето много удумвания Иво Иванов постепенно си стабилизира играта и явно става за Левски.Не казвам че трябва задължително момчета от школата да се налагат защото това е една голяма глупост но да се вземе най доброто както от школата така и от другите български отбори.Явно Гонзо има нюх за играчи това не може да му го отречем.До сега по селекцията му пиша пет и еднавтора,защото изпусна само Костов от Пирин.Та мисълта ми е че Гонзо може да бъде полезен но малко трябва да си седне на г... и да си гледа неговата работа.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 07 апр 2011 15:25

buffon написа:Според мен трябва да се пробва вариант с чужденец.Но не от съседна Сърбия или Румъния,а молко по на запад да погледне Батков или защо не и на север към Дания,Швеция.Човек с характер които няма да се съобразява с никои.Промяната в нац.отбор бе видна дори и с най некъдърния според някои треньор но е чужденец не се съобразява с никои.Целта да бъде да се изчисти отбора от легионерите защото се вижда че може и с наши момчета.Ето много удумвания Иво Иванов постепенно си стабилизира играта и явно става за Левски.Не казвам че трябва задължително момчета от школата да се налагат защото това е една голяма глупост но да се вземе най доброто както от школата така и от другите български отбори.Явно Гонзо има нюх за играчи това не може да му го отречем.До сега по селекцията му пиша пет и еднавтора,защото изпусна само Костов от Пирин.Та мисълта ми е че Гонзо може да бъде полезен но малко трябва да си седне на г... и да си гледа неговата работа.

Колега, как може да говориш, че Иво Иванов ставал, заради него изхвърчаме от 2-ри турнир... не става момчето, може да е добър ама по душа и на село за Бероето, за Левски не става, няма психика и се насира в най-важните мачове, това е истината. Този играч след края на сезона трябва да го разкараме задължително!!! Вчера съм му наблюдавал играта под лупа и направо бях бесен, супер рисков играч, хубаво, че не го изгониха, защото заслужаваше на 100% в 2 ситуации. При положението когато Диуф изкочи сам срещу вратаря пак той сбърка, хубаво, че Пламен се намеси добре. Единственото положително беше асистенцията за гола, но това не копенсира. Чудех се дали няма да пасне като опорен халф само и само да е по-далеч от вратата??? Но аз и ти ли трябва да ги умуваме тези неща или ръководството?? Просто нямам думи...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 апр 2011 20:19

santi_santi написа:.Мисля,че имаше достатъчно време,власт и пари осигурени на които само на Сираков и Мъри бяха осигурени и то чак след пробива в ЛЕ.Но тогава имаше резултати.

ИзображениеИзображение Я кажи къде са тия осигурени пари ? Гонзо е привлякъл играчи за около 500 хил Евро (между другото само Дембеле, Сержиньо и Дъсти могат да изкарат 4-5 млн). За сметка на това е продал Зе, Живко, Гошо Христов, Бистрон, Рабех, Сърмов, Хичо, Жоазиньо, Генев, Цачев за общо около 3 800 000 евро. Значи какво излиза ? Над 3 млн евро сме в + само от трансферите... ама иначе Гонзо е харчил като изоглавен имал е пари и нищо не е направил, а?
Да не говорим, че преди Гонзо изобщо не влизахме в УЕФА, а сега го направихме 2 пъти поред... и тия приходи кой ли ги брой. Обаче да Гонзо е нанесъл страшни щети и е похарчил сумати пари... Да не споменаваме и че заплатите в момента в Левски са по ниски като общо стойност от тези преди 2 години и то доста.

Що се отнася до Наско и ко то само за 07/08 година похарчиха над 3 млн и 200 хил евро.. .в сезона с 16 точково изоставане,
Евала!

След малко някой ще изкара, че Гонзо харчи повече от Сити и Реал взети заедно и не ... кво ли говоря изобщо.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Архив”