miro_rz написа:Понеже сме гола вода ще искам да видя финала ПСЖ и Интер. Там който я вземе ще съм доволен.
Ушатата пак ще бъде в бивш нейн притежател или Реал. Какво Писижи? Арсенал може само да е конкурент на отборите европейски шампиони.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Понеже сме гола вода ще искам да видя финала ПСЖ и Интер. Там който я вземе ще съм доволен.
yulkata написа:Любопитно ми е дали Брюж са свили байряка или смятат да се дървят :roll:
yulkata написа:wolf написа:yulkata написа:Според мен двамата вратари бяха най-отличилите се в двата мача.В първия Алисон с изключителни спасявания и грешка на Донарума за гола,във втория изключителни спасявания в игровото време на Донарума и лоша намеса на Алисон за гола.Полевите играчи и на двата отбора както с хубава игра,така и с лековати отигравания.
Алисън нямаше вина за гола, Конате я изчисти пред него сервирайки я на тепсия на Дембеле
Защитника беше с гръб към вратата и нямаше как да знае за положението на вратаря,може би, това омаловажава неговата вина. :?:
Малко е силно казано, че ПСЖ нямат мега звезди, след като водеха с ОГРОМНА преднина по заплати в световен мащаб през миналия сезон. Сега Мбапе го няма, но съм сигурен, че отново са първи. Като цяло разбирам какво имаш предвид, но за Кварацхелия се говореше, че ще получава 4 пъти повече отколкото в Неапол. Когато си първи по заплати, а сигурно и сред първите по харчове за самите играчи не може да кажеш, че не са мега звезди. João Neves, Hakimi, Bradley Barcola и Kvaratskhelia са си точно такива. Donnarumma също е оценяван като един от най-скъпо струващите вратари на планетата oт transfermarkt.com В момента отбора им се оценява на 870 млн. но в края на март, когато излизат новите оценки, вероятно ще задминат Челси.nghcvth написа:Много се плюва през годините за ПСЖ и арабите, но в настоящия им състав не мога да кажа нищо лошо за тях, само мога да ги похваля. Нямат мега звезди, играят хубав, смел атакуващ футбол, независимо от съперника. Пожелавам им финал.
bubka написа:yulkata написа:Любопитно ми е дали Брюж са свили байряка или смятат да се дървят :roll:
В тоя мач нещата вече не опират до желанието.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта