2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот Buck32 » 20 май 2022 11:25

Drunken_Master написа:На 00?
КБ

Ами Шак има 4 титли и 3 пъти "МВП"... Според теб ?
Коби има 5, но с 2 пъти "МВП" ?[/quote]
Нали става въпрос за 00, тоест до 2010. Втората половина на десетилетието Шак е в ситуация на голтендинг.

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 20 май 2022 11:32

Нещата, които визирах са потвърдени от трети, четвърти и пети лица свидетели на ситуациите, не са казани от Уилт. Чембърлейн дори има белег на гърба от ноктите на лъва. Вече за жените други лица няма как да потвърдят, защото нито са му светили, нито са му ги броели една по една

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 май 2022 11:42

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Е, единия има 5 титли, другия 3, кое му е толкова трудното...

Фен на Селтикс? :)
По умения, влияние върху играта и отборите си са изключително близки. А и всички съвременници се отзовават за Лари с огромно уважение.

Кво ще рече "фен на Селтикс" ? Колкото и пъти, да ме питате за Бърд, ще ви кажа "НИКОГА НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ, ГЛЕДАЛ СЪМ ЕДИНСТВЕНО КЛИПОВЕ". Аз не съм лицемер ! Коментирам само това, което съм видял с очите си.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 20 май 2022 11:46

Drunken_Master написа:Кво ще рече "фен на Селтикс" ? Колкото и пъти, да ме питате за Бърд, ще ви кажа "НИКОГА НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ, ГЛЕДАЛ СЪМ ЕДИНСТВЕНО КЛИПОВЕ". Аз не съм лицемер ! Коментирам само това, което съм видял с очите си.

Като управителя на Видинския санджак? Или социализма? Или Глушков?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 май 2022 11:48

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Кво ще рече "фен на Селтикс" ? Колкото и пъти, да ме питате за Бърд, ще ви кажа "НИКОГА НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ, ГЛЕДАЛ СЪМ ЕДИНСТВЕНО КЛИПОВЕ". Аз не съм лицемер ! Коментирам само това, което съм видял с очите си.

Като управителя на Видинския санджак? Или социализма? Или Глушков?

А ти какво искаш, хората да спрат да се занимават с история ли ? Това е различно, има документи, архиви, спомени и т.н. Ебахти тъпия въпрос.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ!!!

Мнениеот Drunken_Master » 20 май 2022 11:48

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 20 май 2022 12:11

Drunken_Master написа:А ти какво искаш, хората да спрат да се занимават с история ли ? Това е различно, има документи, архиви, спомени и т.н. Ебахти тъпия въпрос.

В никакъв случай не искам това, но с какво тази история се различава от другата? Ще речеш, че за Селтикс на Бърд има по-малко информация отколкото за Глухаря.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 май 2022 12:18

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:А ти какво искаш, хората да спрат да се занимават с история ли ? Това е различно, има документи, архиви, спомени и т.н. Ебахти тъпия въпрос.

В никакъв случай не искам това, но с какво тази история се различава от другата? Ще речеш, че за Селтикс на Бърд има по-малко информация отколкото за Глухаря.

Ама аз си базирам фактите за Бърд и знам, че е бил изключително класно крило, но до там. Не мога да правя сравнения с играч, който в момента още гледам и му се възхищавам. Информация и за Меджик нямам кой знае каква, но с просто око се вижда, че единия има 5 пръстена, а другият 3. А основният показател, по който мерим тук е пръстените, нали стана дума за Уилт.
Докато в историята има разсъждения, има статистики, има преценка, има връщане в годините и как тогава е било мисленето. Но и най-важното има безпристрастни историци, които не са обременени от социализъм и антисоциализъм и казват това което мислят, това което в действителност е било.
Ето ти нещо интересно по темата, за да видиш света до къде е стигнал...
Коментарът е на проф. Ивайло Груев, преподавател по политология в Университета в Отава, Канада, пише pogled.info.
През последните две десетилетия всяка година на 9 май задавам въпрос на моите студенти кое е най-важното събитие на тази дата. Отговорите варират: тайфун в Индонезия, отвличане на самолет в Шри Ланка, избори в Южна Корея. През последните 20 години единственият път, когато получих правилния отговор – т.е. капитулацията на Германия, бе от студент, роден като Михаил Горбачов в Ставропол.
По-голямата част от моите студенти, повечето в 3-та и 4-та година в специалност политология, с малки изключения не бяха чували за Червената армия. Втората световна война се преподава по следния начин: Хитлер нахлува в Европа, след това е денят D (десантът, когато около 156 000 американски, британски и канадски сили щурмуват Нормандия), след това е ден V (Денят на победата). Накратко -американската армия унищожава германския Вермахт.
Моите студенти бяха изненадани да научат, че всъщност Червената армия побеждава Германия и че жертвите на СССР са 26 000 000 в сравнение с 418 000 американци и 45 000 канадци. Този така наречен “алтернативен възглед” не се отнася за някаква незначителна регионална битка, а за най-опустошителния конфликт в човешката история.

До там ще ни докарат американците, братле ! ДО ТАМ ! ТАЯ ВОЙНА, РУСИЯ Я ИЗСТРАДВА ! 28 МИЛИОНА ДУШИ СА ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА СВОБОДАТА !
Изображение

pill
Контакти:

Козела

Мнениеот pill » 20 май 2022 12:34

Някой от рано е почнал с чашките:))))
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 май 2022 14:09

Това не е ли тема за баскетбол, а не за фалшиви новини
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Архив”