Drunken_Master написа:На 00?
КБ
Ами Шак има 4 титли и 3 пъти "МВП"... Според теб ?
Коби има 5, но с 2 пъти "МВП" ?[/quote]
Нали става въпрос за 00, тоест до 2010. Втората половина на десетилетието Шак е в ситуация на голтендинг.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:На 00?
КБ
Buck32 написа:Drunken_Master написа:Е, единия има 5 титли, другия 3, кое му е толкова трудното...
Фен на Селтикс? :)
По умения, влияние върху играта и отборите си са изключително близки. А и всички съвременници се отзовават за Лари с огромно уважение.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Кво ще рече "фен на Селтикс" ? Колкото и пъти, да ме питате за Бърд, ще ви кажа "НИКОГА НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ, ГЛЕДАЛ СЪМ ЕДИНСТВЕНО КЛИПОВЕ". Аз не съм лицемер ! Коментирам само това, което съм видял с очите си.
Buck32 написа:Drunken_Master написа:Кво ще рече "фен на Селтикс" ? Колкото и пъти, да ме питате за Бърд, ще ви кажа "НИКОГА НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ, ГЛЕДАЛ СЪМ ЕДИНСТВЕНО КЛИПОВЕ". Аз не съм лицемер ! Коментирам само това, което съм видял с очите си.
Като управителя на Видинския санджак? Или социализма? Или Глушков?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:А ти какво искаш, хората да спрат да се занимават с история ли ? Това е различно, има документи, архиви, спомени и т.н. Ебахти тъпия въпрос.
Buck32 написа:Drunken_Master написа:А ти какво искаш, хората да спрат да се занимават с история ли ? Това е различно, има документи, архиви, спомени и т.н. Ебахти тъпия въпрос.
В никакъв случай не искам това, но с какво тази история се различава от другата? Ще речеш, че за Селтикс на Бърд има по-малко информация отколкото за Глухаря.
Коментарът е на проф. Ивайло Груев, преподавател по политология в Университета в Отава, Канада, пише pogled.info.
През последните две десетилетия всяка година на 9 май задавам въпрос на моите студенти кое е най-важното събитие на тази дата. Отговорите варират: тайфун в Индонезия, отвличане на самолет в Шри Ланка, избори в Южна Корея. През последните 20 години единственият път, когато получих правилния отговор – т.е. капитулацията на Германия, бе от студент, роден като Михаил Горбачов в Ставропол.
По-голямата част от моите студенти, повечето в 3-та и 4-та година в специалност политология, с малки изключения не бяха чували за Червената армия. Втората световна война се преподава по следния начин: Хитлер нахлува в Европа, след това е денят D (десантът, когато около 156 000 американски, британски и канадски сили щурмуват Нормандия), след това е ден V (Денят на победата). Накратко -американската армия унищожава германския Вермахт.
Моите студенти бяха изненадани да научат, че всъщност Червената армия побеждава Германия и че жертвите на СССР са 26 000 000 в сравнение с 418 000 американци и 45 000 канадци. Този така наречен “алтернативен възглед” не се отнася за някаква незначителна регионална битка, а за най-опустошителния конфликт в човешката история.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта