Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот Madonna » 17 юни 2015 09:23

С духа на Осъм и Балкана ,ЦСКА шампиооон

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 юни 2015 10:21

Red joker написа:
v.r.s. написа:
dindan написа:Нека печелим мачове,да бием наред и най-вече Левски,да имаме успехи в Европа,а пък ти си мисли кавото искаш,ще мине време и всичко ще утихне

По-лошото е, че останалите отбори в А група са безразлични в тази ситуация, дори някои шефове на отбори адмирират беззаконието. Защото ако това се беше случило в някоя нормална Държава, вероятно първенството нямаше да започне заради бойкот от останалите отбори и фенове. Но тук абсурдите се приемат за нещо нормално и заради това затъваме във всяка сфера. За мен българското първенство по футбол вече е мъртво, като не заслужава дори и стотинка за да се гледа подобна пародия.

Добре бе кюмур,твоят отбор не направи ли същото с Долна Диканя-сега бойкотираш ли го!?

Моят отбор, както и този на Ботев, взеха лицензи на отбори от областта, както е по наредба. Ако вие вземете лиценза на Витоша Бистрица и Германея, наредбата ще бъде спазена, започна от В група и няма да има никакви проблеми. Аз до колкото зная Литекс е от област Ловеч, а не от област София-град. Наредбата беше променена след като няколко отбора промениха името и местонахождението си, като Берое, Локомотив Пловдив и Хебър също ако не се лъжа. За тези три отбора също нямаше проблем, тъй като наредбата тогава го позволяваше, докато сега тя го забранява.
Сега вече схващаш ли разликата.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 юни 2015 10:30

v.r.s. написа:
Red joker написа:
v.r.s. написа:
dindan написа:Нека печелим мачове,да бием наред и най-вече Левски,да имаме успехи в Европа,а пък ти си мисли кавото искаш,ще мине време и всичко ще утихне

По-лошото е, че останалите отбори в А група са безразлични в тази ситуация, дори някои шефове на отбори адмирират беззаконието. Защото ако това се беше случило в някоя нормална Държава, вероятно първенството нямаше да започне заради бойкот от останалите отбори и фенове. Но тук абсурдите се приемат за нещо нормално и заради това затъваме във всяка сфера. За мен българското първенство по футбол вече е мъртво, като не заслужава дори и стотинка за да се гледа подобна пародия.

Добре бе кюмур,твоят отбор не направи ли същото с Долна Диканя-сега бойкотираш ли го!?

Моят отбор, както и този на Ботев, взеха лицензи на отбори от областта, както е по наредба. Ако вие вземете лиценза на Витоша Бистрица и Германея, наредбата ще бъде спазена, започна от В група и няма да има никакви проблеми. Аз до колкото зная Литекс е от област Ловеч, а не от област София-град. Наредбата беше променена след като няколко отбора промениха името и местонахождението си, като Берое, Локомотив Пловдив и Хебър също ако не се лъжа. За тези три отбора също нямаше проблем, тъй като наредбата тогава го позволяваше, докато сега тя го забранява.

Да ,ама тука не става дума за същото нещо,ако не си разбрал :idea: Става дума за преструктуриране,преименумаване ,смяна на седалището и собствеността на една фирма или АД :idea: Старото ЦСКА АД е загубило лиценза си за професионалният футбол и би трябвало да почне от „В“ група-оттука нататъка го тълкувай и разбирай както ти изнася и както го разбираш :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юни 2015 10:34

Red joker написа:Да ,ама тука не става дума за същото нещо,ако не си разбрал :idea: Става дума за преструктуриране,преименумаване ,смяна на седалището и собствеността на една фирма или АД :idea: Старото ЦСКА АД е загубило лиценза си за професионалният футбол и би трябвало да почне от „В“ група-оттука нататъка го тълкувай и разбирай както ти изнася и както го разбираш :!:

"Убиеца на шампиони" стана просто "старото ЦСКА"...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 юни 2015 10:43

W84me написа:
Red joker написа:Да ,ама тука не става дума за същото нещо,ако не си разбрал :idea: Става дума за преструктуриране,преименумаване ,смяна на седалището и собствеността на една фирма или АД :idea: Старото ЦСКА АД е загубило лиценза си за професионалният футбол и би трябвало да почне от „В“ група-оттука нататъка го тълкувай и разбирай както ти изнася и както го разбираш :!:

"Убиеца на шампиони" стана просто "старото ЦСКА"...

Убиеца си е и си остава убиец :twisted: Същото се отнася и за тебе ,както и другите от обора-тълкувайте както искате и както ви е угодно,вашето мнение за това,което се случва или се случвало с ЦСКА на мене ,а предполагам,че и на повечето Армейци ,им е през еди къде си :idea: Едва ли някой от нас е очаквал вашата или примерно на Венци Корема ,благословия ,за да се случи нещо хубаво с ЦСКА ;) :!: Тъй че може да вадите и от 100 кладенеца вода -все ми е тая 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юни 2015 10:52

Madonna написа:С духа на Осъм и Балкана ,ЦСКА шампиооон

Единственият обор побеждавал се и същевременно губил сам от себе си с 8-0 :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юни 2015 10:58

А така, замислете се какво се случва с отборите, дето си позволят да се гаврят с ЦСКА- стават ни наследници! :lol: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 11:00

Кашчей написа:
memnto написа:Ако си някой, който има правомощия да види тези документи, ще си ги видиш без да питаш във форума на Гонг! 8-)

Вие сте показвали какви ли не документи, дори договора на Стойчо, но документ за платен наем още не е видял бял свят.

Когато титан получиха концесията ,платиха доста задължения за наем!Не ми се търси,ако държиш си намери инфо!

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 17 юни 2015 11:06

Аз нещо не вдявам, моля да ми се обясни. :mrgreen: Разсъждам си просто над различни хипотези:
1. Ако сегашното ЦСКА го закрият и го преместят в Ловеч, да играе на базата на Литекс, а Литекс го преименуват на ЦСКА-ала-бала, аз ако съм фен на ЦСКА сега, на ЦСКА-ала-бала в Ловеч ли ще съм фен след това?
2. Ако сегашното ЦСКА го закрият и докарат Литекс в София, но го преименуват на ЦСКА-ала-бала, аз ако съм фен на ЦСКА сега, на ЦСКА-ала-бала (ама ядрото от Литекс) ли ще съм фен?
3. Ако отговора на 1 е "да" това означава ли че цял живот съм бил фен на името ЦСКА?
4. Ако отговора на 2 е "да" това означва ли че цял живот съм бил фен на стадион "Българска армия"?
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 юни 2015 11:08

Red joker написа:
v.r.s. написа:
Red joker написа:
v.r.s. написа:

Да ,ама тука не става дума за същото нещо,ако не си разбрал :idea: Става дума за преструктуриране,преименумаване ,смяна на седалището и собствеността на една фирма или АД :idea: Старото ЦСКА АД е загубило лиценза си за професионалният футбол и би трябвало да почне от „В“ група-оттука нататъка го тълкувай и разбирай както ти изнася и както го разбираш :!:

Както и да го наричаш, наредбата на БФС не го позволява. Да не говорим, че това е абсолютно същото като при Миньор и Ботев, тъй като ЦСКА няма лиценз и дефакто вече не е в А група, а Литекс се преименува в ЦСКА и променя седалището си от Ловеч в София, както стана с отбора на Долна Диканя, но с тази разлика, че в случая с ЦСКА и Литекс правилника не позволява, тъй като са от различни области. Може да се преименуват на ЦСКА, но да са ЦСКА Ловеч, което няма нищо общо със старият ЦСКА. Ако са отбори от една област правилника го позволява и не е проблем даден отбор от София да се нарече ЦСКА София, но не и отбор извън столицата. Навремето и отбора на Дражев беше някакво подобно недоразумение, като се преименува на Черноморец Бургас-София и играеше в София, но както казах наредбата тогава го позволяваше, докато сега не.

Върни се в “Архив”