Formula 1 - Сезон 2015 (Официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще стане световен шампион при пилотите?

Анкетата завърши на 02 апр 2015 19:04

Хамилтън
8
13%
Розберг
5
8%
Фетел
22
36%
Райконен
7
11%
Алонсо
9
15%
Бътън
1
2%
Маса
4
7%
Ботас
3
5%
Рикардо
2
3%

Общо гласове: 61

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Formula 1 - Сезон 2015 (Официална тема)

Мнениеот slash1912 » 26 юли 2015 21:38

iliev72 написа:Еди път да не съм пред Тв и да следя състезанието на live от f1.com и всичко да се обърне нагоре с краката :lol: :lol: :lol:

Спри да гледаш и в края на сезона Фетко шампион :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 юли 2015 09:52

slash1912 написа:
iliev72 написа:Еди път да не съм пред Тв и да следя състезанието на live от f1.com и всичко да се обърне нагоре с краката :lol: :lol: :lol:

Спри да гледаш и в края на сезона Фетко шампион :lol:

Няма как да стане :lol: :lol: :lol: А и Фетко нещо не ми понася ;) В тези германци няма нищо от онези които са били в начало като Манфред фон Браухич или Рудолф Карачиола.Много са ми изкуствени.
Офтопик:

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 юли 2015 10:15

Спа, Монца.....нещо team spirit няма ли да правим? Време е да избистрим политиката около Ф1 :twisted: :mrgreen:

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2015 10:44

Добре де, за к'во бяха тия три седмици между ГП на Великобритания и на Унгария, след като сега следва лятната едно-месечна пауза ?
Кой я прави тая програма... И същият, има ли въобще два грама мозък ?? :roll:

Е, как с тея големи паузи F1 да е гледаема и популярна ?
Баси недомислицата е тая програма ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 28 юли 2015 11:14

Мисля, че ГП на Германия трябваше да е между Силвърстоун и Хунгароринг, но не съм напълно сигурен. :roll:
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 юли 2015 15:51

Niksh0 написа:Мисля, че ГП на Германия трябваше да е между Силвърстоун и Хунгароринг, но не съм напълно сигурен. :roll:

Тук си прав :lol: Нищо , че докато си го писал си бил седнал :lol: Предната седмицата трябваше да е Германия , но заради дъртият лаком идиот Германия отпадна.
Офтопик:

Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 юли 2015 09:26

Стартовете ще са непредсказуеми след промените в правилника

След лятната почивка пилотите ще се подредят на стартовата решетка на "Спа" и всичко ще е в техните ръце - вече няма няма да могат да разчитат на настройки на съединителя и помощ от инженерите си.

Хамилтън заяви, че това ще е предизвикателство за него и колегите му. "След Гран при на Унгария нещата стават много интересни. Очаквам непредвидими стартове. Сигурно ще стане по-лошо, но това е състезанието. Мисля, че ФИА подцени до каква степен това ще се отрази на състезанията. Възможно е стартовете да си останат същите, може да стане и катастрофално. Според мен не е правилно и ще се въведат допълнителни промени. Иначе идеята е добра", смята Люис.

Неговият съотборник Нико Розберг не е напълно съгласен с мнението на Хамилтън.

"Хубаво е, защото стартът ще е единствено в наши ръце - ще зависи 100 процента от пилота. Няма да има намесени инженери. Ако не стане добър старт - виновен ще е пилотът, ако стане - пак ще е заради пилота".

Това какво ще рече? Доста болиди няма да стартират на време или масови фалстарти :lol: :lol: :lol: Малдонадо предлагам да стартира винаги първи!

=======================================================================================================================================

Малдонадо: Стюардите бяха много строги с мен

В състезанието за Гран при на Унгария стюардите на пистата "Хунгароринг" бяха изключително заети. Те трябваше да разгледат 11 инцидента и в крайна сметка наложиха 9 наказания, 3 от които бяха за пилота на Лотус Пастор Малдонадо.

Първото му беше за изпреварване за кола за сигурност, второто за превишена скорост в питлейна и третото за катастрофата със Серхио Перес. Така Малдонадо финишира предпоследен на 14-а позиция.

Освен Пастор, наказания получиха и съотборникът му Ромен Грожан, Люис Хамилтън, Даниил Квят и Макс Верстапен. Всички те се уредиха с наказателни точки в суперлицензите си, а Кими Райконен и Фелипе Маса минаха само с наказания за време.

"Състезанието беше доста тежко и стюардите бяха изключителни стриктни по отношение на моето каране, както и на другите пилоти. Според мен инцидентът със Серхио Перес беше чисто състезателен, защото нямаше намерение за контакт", обясни Малдонадо.

ЛЕГЕНДА :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 29 юли 2015 09:57

#СвободазаМалдонадо :!:
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 юли 2015 16:30

Full Formula 1 fan survey results revealed
Интересно проучване.Интересни резултати , но да си призная нямам спомен да съм участвал в него.Може и да съм го пропуснал.
Офтопик:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 авг 2015 13:44

Honda to give McLaren new-spec engine after F1's summer break
Дано този път японците се справят по-добре :)
Офтопик:

Върни се в “Архив”