iliev72 написа:Еди път да не съм пред Тв и да следя състезанието на live от f1.com и всичко да се обърне нагоре с краката![]()
![]()
Спри да гледаш и в края на сезона Фетко шампион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:Еди път да не съм пред Тв и да следя състезанието на live от f1.com и всичко да се обърне нагоре с краката![]()
![]()
slash1912 написа:iliev72 написа:Еди път да не съм пред Тв и да следя състезанието на live от f1.com и всичко да се обърне нагоре с краката![]()
![]()
Спри да гледаш и в края на сезона Фетко шампион
Niksh0 написа:Мисля, че ГП на Германия трябваше да е между Силвърстоун и Хунгароринг, но не съм напълно сигурен.
След лятната почивка пилотите ще се подредят на стартовата решетка на "Спа" и всичко ще е в техните ръце - вече няма няма да могат да разчитат на настройки на съединителя и помощ от инженерите си.
Хамилтън заяви, че това ще е предизвикателство за него и колегите му. "След Гран при на Унгария нещата стават много интересни. Очаквам непредвидими стартове. Сигурно ще стане по-лошо, но това е състезанието. Мисля, че ФИА подцени до каква степен това ще се отрази на състезанията. Възможно е стартовете да си останат същите, може да стане и катастрофално. Според мен не е правилно и ще се въведат допълнителни промени. Иначе идеята е добра", смята Люис.
Неговият съотборник Нико Розберг не е напълно съгласен с мнението на Хамилтън.
"Хубаво е, защото стартът ще е единствено в наши ръце - ще зависи 100 процента от пилота. Няма да има намесени инженери. Ако не стане добър старт - виновен ще е пилотът, ако стане - пак ще е заради пилота".
В състезанието за Гран при на Унгария стюардите на пистата "Хунгароринг" бяха изключително заети. Те трябваше да разгледат 11 инцидента и в крайна сметка наложиха 9 наказания, 3 от които бяха за пилота на Лотус Пастор Малдонадо.
Първото му беше за изпреварване за кола за сигурност, второто за превишена скорост в питлейна и третото за катастрофата със Серхио Перес. Така Малдонадо финишира предпоследен на 14-а позиция.
Освен Пастор, наказания получиха и съотборникът му Ромен Грожан, Люис Хамилтън, Даниил Квят и Макс Верстапен. Всички те се уредиха с наказателни точки в суперлицензите си, а Кими Райконен и Фелипе Маса минаха само с наказания за време.
"Състезанието беше доста тежко и стюардите бяха изключителни стриктни по отношение на моето каране, както и на другите пилоти. Според мен инцидентът със Серхио Перес беше чисто състезателен, защото нямаше намерение за контакт", обясни Малдонадо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта