Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот boabbb » 21 яну 2015 12:54

BRF написа:
RedeviL написа:Ако трансферът стане, ще е супер! Въпросът обаче е- кой ще го замени по десния фланг :? :roll:

Можеше да е Карачанаков :? !

Е, за него, гледам, че Фичката Петрунов тъпото копеле, пак е изплюл нещо :evil: Стойчо го бил молил да се връща :lol: :lol: А аз що усещам, че май ще стане обратното :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2015 12:57

Тва за Стойчо и Карата е партенка, та дрънка... :mrgreen:

П.П. За връщането... и на мен на там ми намирисват работите! Тия алчни копелета менежарите като Лъчо само му пълнят главата с глупости... Не бил играл, бил на нам си колко години, искал в чужбинам, ма в същото време му се играело в ЦСКА и хиляда и сто глупости на квадрат.
Последна промяна от RedeviL на 21 яну 2015 12:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 яну 2015 12:57

RedeviL написа:
BRF написа:
RedeviL написа:Ако трансферът стане, ще е супер! Въпросът обаче е- кой ще го замени по десния фланг :? :roll:

Можеше да е Карачанаков :? !

Да, но него вече го няма, така че... въпросът остава отворен. Евентуално с парите да се търси някое ново попълнение, но няма много време. Подготовката вече стартира и тепърва ще трябва да се включва на пожар.

Може да се върне!Ако се разкая следващите 4-5 дни......
Финансовото състояние на отбора е най-важно.Ако могат да се правят трансфери всеки прозорец,да се правят докато се изчистят нещата.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2015 12:59

Не, бе... За трансфера съм тврърдо ЗА. Стига наистина да е за толкова пари! Иначе трансфери от типа на 200-300к евро просто няма смисъл.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 яну 2015 13:01

BRF написа:
dreben23 написа:Да го взимат, обаче ни трябва добър заместник. :) Тва са необходими парички в момента. Но поне да си запазим Буш, иначе ставаме по-слаби и от Локо сф. :(

Не съм съгласен!Буш ще го замени Люксембурго!Много приказваме,ама накрая ще направи силен сезон и ще си бие камшика.Аз казвам ако някой дава 1 милион евро за Буш,директно да го даваме!

Да, и това го има, но и на Люксембурго ще си требе алтернатива. Николич знам, че е добър футболист, но не вкарва много голове по принцип за нападател и си е рисковано да останем с тези двамата само, напушва ме на смях дори при мисълта за това. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 21 яну 2015 13:03, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 яну 2015 13:02

RedeviL написа:Тва за Стойчо и Карата е партенка, та дрънка... :mrgreen:

П.П. За връщането... и на мен на там ми намирисват работите! Тия алчни копелета менежарите като Лъчо само му пълнят главата с глупости... Не бил играл, бил на нам си колко години, искал в чужбинам, ма в същото време му се играело в ЦСКА и хиляда и сто глупости на квадрат.

Сгрешил е,може да му се прости,но задължително с по-малка заплата!Ето,сега ако се продаде Силва,ще дойде и неговото време.Вчера му гледах интервюто по ЦСКА ТВ,ми то момчето май наистина не знае какво иска!Надявам се да поиска прошка и Стойчо да му я даде!Сега е неговия шанс!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 яну 2015 13:04

Ако зависи от мен,бих му простил и бих го върнал сега до 4-5 дни!Трябва обаче и той да осъзнае какво е направил.Задължително на по-ниска заплата,като наказание!Дано се върне,сега ще е неговия шанс особено ако продадем Силва!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2015 13:06

Представяте ли си, някакъв си менажер ще определя на отбор от ранга на ЦСКА, който се бори за титлата, кога и къде да пуска неговите играчи, 'щото разбираш ли, щели да го гледат хора от чужбина. Ма чакай малко, бе пич!! ЦСКА да не е некоя сергия и ти ли си човекът, който ще нарежда на отбора, кога да си продава играчите...!?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 яну 2015 13:07

BRF написа:

Сгрешил е,може да му се прости,но задължително с по-малка заплата!Ето,сега ако се продаде Силва,ще дойде и неговото време.Вчера му гледах интервюто по ЦСКА ТВ,ми то момчето май наистина не знае какво иска!Надявам се да поиска прошка и Стойчо да му я даде!Сега е неговия шанс!

Според мене, Стойчо няма да го върне ... Аз също не бих. Бил останал лятото, пък сега вече не щял :x Пичага, тебе онова лято нямаше и кой да те вземе след артроскопията, бе ! Нека си говориме реално - вкара някой гол и се помисли за много голям. Ама явно не е ... Колкото до това, че не го е пуснал в тия два мача - аз съм 1000% сигурен, че Стойчо нарочно не го е пуснал, просто няма как някакво мениджърче да ти дава наклон на оная работа кого да пуснеш и кого - не
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 яну 2015 13:07

dreben23 написа:
BRF написа:
dreben23 написа:Да го взимат, обаче ни трябва добър заместник. :) Тва са необходими парички в момента. Но поне да си запазим Буш, иначе ставаме по-слаби и от Локо сф. :(

Не съм съгласен!Буш ще го замени Люксембурго!Много приказваме,ама накрая ще направи силен сезон и ще си бие камшика.Аз казвам ако някой дава 1 милион евро за Буш,директно да го даваме!

Да, и това го има, но и на Люксембурго ще си требе алтернатива. Николич знам, че е добър футболист, но не вкарва много голове по принцип за нападател и си е рисковано да останем с тези двамата само, напушва ме на смях дори при мисълта за това. :lol:

Не сме в позиция(финансова) да си купуваме готови футболисти!Пак трябва да се надяваме на чудесата на Тройчо!Ако нямаме пари за редовни заплати и голяма бройка футболисти което е задължително за гонене на титла,по-добре да продаваме наред,пък Стойчо да му мисли :lol: !

Върни се в “Архив”