Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 15:14

rsk написа:За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.

А "срам ни е от вас" - помниш ли го :? :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 яну 2014 15:29

boabbb написа:
rsk написа:За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.

А "срам ни е от вас" - помниш ли го :? :lol:

Сложни казуси поставяш,колега :) !

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 23 яну 2014 15:35

Какво му обръщате внимание на този трол, то е ясно че е дошъл в темата единствено да провокира и да се заяжда.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 яну 2014 16:55

Днес БФС официално обяви, че приема раздялата на 31 футболисти с доскорошните им клубове. Сред тях са трима играчи на ЦСКА - Браян Хауърд, Николай Дюлгеров и Християн Кировски. Двете страни се разделят по взаимно съгласие.

Чети и реви...
Последна промяна от Кировец на 23 яну 2014 16:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 яну 2014 16:56

Logical person написа:Какво му обръщате внимание на този трол, то е ясно че е дошъл в темата единствено да провокира и да се заяжда.

Е, няма лошо да се позабавляваме на негов гръб :) :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 яну 2014 16:59

Кировец написа:
rsk написа:boabb, и какъв е тоя отбор дето го имате :lol: Искаш ли да си направим едно басче? Ако вие завършите пред нас, аз изчезвам от форума. Ако стане обратното - ти.
BRF, аз специално бях от тия, дето не искаха да празнуват титла, която не е спечелена. Ама за разлика от вас, ние пълнехме стадиона и при нас имаше емоция, а вие... Бяхте просто едни странични наблюдатели, воайори. Докато на Герена имаше над 10 хиляди, вие се надупихте на Локо София пред 100 човека.

А кога Локо София влезна в серия загуби само заради Левски европейски да хване 3-то място, след което Иво получи награда - пост в Левски, та тогава не рева, нали?

А най-смешното е, че ние трябваше да им натрошим кокалите, за да играете в Европа и да додрапате до 3ката ... Колко ги ударихме тогава 4-5:0 ли беше.
Рива ли тогаз?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 яну 2014 18:34

Toя даже не заслужава на му четете писанията, а вие 5 човека даже му отговаряте. :lol:
Оставете го да плува в голямото море и те така. ;)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 24 яну 2014 00:42

Кратка ретроспекция. В началото бяха с царя. После вечна дружба с КПСС начело с Цола Драгойчева. И след онова 7:2 срещу "партийният" отбор, не само че остана без последствия ами за награда им туриха пагоните на ДС, и ходиха из София като генерали. След разпада станаха демократи. После пак бяха монархисти и тройно коалирани. След лиценз Гейт бял ден не са видели. Бяха гербисти и бойковисти, ясно що. Бълват някакви антикомунистически пропаганди, а те самите бяха и все още са управлявани от комунисти. Апропо Г. Марков, Парапаткоффф, награден лично от колегата му Гоце с орден Стара планина. Уж са на 100 години, пък 65 само с чорбата са занимават. Хахаха... Жалки Евро...а пардон Световни Идиоти!!!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 24 яну 2014 08:47

Кировец написа:
Logical person написа:Какво му обръщате внимание на този трол, то е ясно че е дошъл в темата единствено да провокира и да се заяжда.

Голямо забавление правите, заеби :lol:
И какво за "Срам ни е от вас". То си ни беше срам, за това го имаше и транспаранта. Само не разбрах какво се опитваш да кажеш?
Само че аз за едно говоря, вие ми говорите за Локо София :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 яну 2014 08:53

rsk написа:
Кировец написа:

Голямо забавление правите, заеби :lol:
И какво за "Срам ни е от вас". То си ни беше срам, за това го имаше и транспаранта. Само не разбрах какво се опитваш да кажеш?
Само че аз за едно говоря, вие ми говорите за Локо София :lol:

Ми по тъпата ти логика последния кръг от предното първенство,кой колко публика имал,я кажи колко бяхте в Пловдив?Ние бяхме 2 000!
Явно имаше и такива дето съжалявахе,че не са ходили на гостуване в Пловдив,та дойдоха в неподходящ момент :lol: !И си тръгнаха пееки:тръгнал кос,гол и бос........

Върни се в “Архив”