Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот soilwork » 11 юли 2013 18:21

Още като видях коефициента за Иртиш ми беше ясно как го е играл Мустака!! И тук е момента да кажем - ЕВАЛАТА МУСТАК! Знам, че изкарваш повече от мен, но покрай теб и аз блажа повече от задоволително. ДЪЛБОК ПОКЛОН! А вие си пишете тука за играчи,треньори и т.н

Потребителски аватар
naco1979
Контакти:

Мнениеот naco1979 » 11 юли 2013 18:21

Вие с този тренер да не би да очквахте да продължите ............. та тоя олигофрен Митов не може да си нареди правилно играчите камо ли да мисли с каква схема да бие мале мале мале рези резил резил
Един е "Ботев"Пд. на света завинаги във нашите сърца за нас е той религия o o o o "Ботев"Пд. най-великия

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 11 юли 2013 18:21

Батков трябва да не може да ходи спокойно в страната. Време е вече да се вземем в ръце. Тази мизерия не може да продължава вечно.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 юли 2013 18:22

soilwork написа:Още като видях коефициента за Иртиш ми беше ясно как го е играл Мустака!! И тук е момента да кажем - ЕВАЛАТА МУСТАК! Знам, че изкарваш повече от мен, но покрай теб и аз блажа повече от задоволително. ДЪЛБОК ПОКЛОН! А вие си пишете тука за играчи,треньори и т.н

Че тва са два мача годишно, бе. Колко пък да изкарваш чак толкова? :mrgreen:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юли 2013 18:22

Shn0rhelez написа:Време е за катарзис.Трябва всички левскари да се вдигнем и ясно да заявим на ръковотството,че в юбилейния сезон искаме да играем с юноши,без значение дали ще станем шампиони или не.Да има един гръбнах от 3-4 футболисти от сегашния отбор- Пламен Илиев,Гари,Вутов и може би Велев(според мен е кадърно момчето,макар че много съфорумци ще оспорят това ми твърдение).Много е важно и да се назначи наистина кадърен треньор!

П.С червенобузковци не злобейте,нито сте цъфнали,нито вързали!

Стига с този родригес и илиев! Тези ритнитопковци така ги защитавате, че не може и да бъде. Да не са ви интимни партньори?
Велев и той е същият слабак.
Единствено във Вутов имам надежда, но трябва да се работи внимателно с него.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 11 юли 2013 18:23

Parmalat написа:Отборът на Левски е психически съсипан.Ядрото на играчите е от резилите с Търнава и Сараево.Тези футболисти като излязат в чужбина излизат ******и и затова всеки ги бие.От друга страна уредените мачове и явното подпиране в А група лъсва с пълна сила в Европа,защото там изкараха червен картон на Димов,а тук дори нямаше да свирят нарушение...

Добре де, до колко беше заслужен картонът или понеже е срещу Левски значи е 100%.

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Мнениеот doni89cska » 11 юли 2013 18:24

И сега сигурно ще изгонят Ники Митко :cry:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 11 юли 2013 18:24

Nuke написа:
levskar_95 написа:
Nuke написа:
levskar_95 написа:Хахаххааха няма такава трагедия,ама к'во ме бърка като още преди 1 година престанах да се ядосвам да тези прости*тутки ;) :mrgreen:

Ти си 95 набор, бре. Кога се роди, кога стана левскар, кога се отказа. Че и още преди година. :lol:

Моето момиче,ако обичаш не се изказвай неподготвен !! ;)

:lol:
Извинявай, бате! :lol:

:mrgreen: :mrgreen:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 юли 2013 18:24

Между другото,Левски въпреки червения картон успя да доминира през по-голямата част от мача,но за съжаление ефективността в последната фаза,бе под всякаква критика!
Иртиш са отбор достоен за уважение,а и както се казва удариха в най-правилният момент(буквално за 15мин водеха вече с 2-0),но след това обаче не им прави чест,че се затвориха дълбоко в тяхната половина и разчитаха само на контри,а и тези постоянни нарушения в средата..но все пак целта оправдава средствата ;)
Убеден съм,че при 11-11 въпреки че Иртиш поведоха с 2-0,Левски имаше всички предпоставки да върне поне един гол до почивката и вече през второто полувреме да хвърли всичко за 2-2,то щом 10-11 Левски успя да създаде доста повече положения и дори имаше период,в който изобщо не си личеше че сме с човек по-малко,но просто некадърността и липсата на ефективност на някои играчи,си оказа своето влияние...
Иртиш се показаха като страхливци,докато повечето играчи на Левски за пореден път не успяха да осъзнаят ситуацията и най-вече отговорността през сините фенове!
Последна промяна от smoothc на 11 юли 2013 18:29, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 юли 2013 18:24

daniel875 написа:Единствено във Вутов имам надежда, но трябва да се работи внимателно с него.

Да не го пускат в игра,за да не го травмират психически,нали :? :? :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”