Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот terata » 11 мар 2013 15:22

Eminem написа:
botevforever написа:А ти,каквото и да си приказваш,ще помниш тази загуба,унижението на агитката Ви и безсилието и,което доведе до малоумните изцепки с ракетите.

Загубихме от Металист Сопот, голям праз.

Отбора е Боталик Сопот, не Металист, ааа не бъркай отборите :mrgreen: Нема смисъл да продължават споровете с неадекватните перушинести фенчета на Ботев. Разберете и тяхната позиция и им влезте в положение, все пак 17 години без победа над Левски :oops: нормално е сега да издивеят от радост. Все пак повечето от тях никога през живота си не са виждали своя отбор да ни бие. Помните ли как налазиха и феновете на Черно море, след като ни биха, с първата им победа в А група над Левски за 54!!! години. Нормална е радостта, за някои това ще им е за цял един живот ;) За един отбор асансьор между А и Б група (отскоро и В) една такава победа им осмисля сезона и това е тяхната гордост...просто друга нямат. Та те дори за най-голямата си гордост, че са 100-годишен отбор, дори за това нямат доказателство, освен благодарствени плакети и подаръчета от "синьото" БФС. Как да се нервиш на такива фенове, те просто са наказани от съдбата ;) Междудругото, вадите от статистиките периода на Христолов (да е жив и здрав човечеца ;) ) , ама що от "100-те" си години история не извадите тази ера?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Бултрасите: В отговор на вечно "невинните"

Мнениеот Theos » 11 мар 2013 15:28

Гочето1913 написа:
Theos написа:И в Нова Зеландия разбраха колко "малтретирани" са били горките ботевисти, егати рева ,егати чудото, то бива , бива ама прекалявате, Левски ще си отнесе наказанието- не берете грижа, засрамете се , ревете като ученички 6 клас. Поредната тема колко сте невинни!
Ревете точно като червените приятелки - мятана е ракета по бременни жени, деца и пенсионер- тоя филм сме го гледали много пъти!

Наказанието ще е смешно, колкото да се отбие номера! И после старата песен изпята на нов глас! След случката във Варна 2011 г. видях колко "наказаха" ножарите - даже нямаше хора в затвора! НЯМА ДА МЪЛЧА!Тази случка трябва да се знае , която медиите много удобно замазаха после!!!!Трябват ЖЕСТОКИ НАКАЗАНИЯ за тези дрогирани лумпени наркомани! КОЙТО ГИ ЗАЩИТАВА Е СЪУЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО(ОПИТА ЗА УБИЙСТВО В БАР "МИРАЖ")!!!!

Не я знам тая случка.
Колкото до Левски и Ботев , аз казах че е нужно тези които са правили простотиите да си понесат последиците.Никой не защитавам, просто ботевистите прекаляват с ревовете. А когато те се биха по улиците на Пловдив с локомотивците нямаше проблеми, когато чорбарите ви биха на Васил Левски и прекосиха от Сектор Г до Б пак нямаше нищо страшно, когато локомотивците мятаха камъни по цесекарите в Сандански пак всичко беше ок, нахлуването в мездра и т.н...сега изведнъж всички реват като заклани, Левски ще бъде наказан, а сурово да се наказват проявилите се!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 мар 2013 15:33

Ти това цялото "реване" не можеш ли да вденеш против какво е ? Ние нямаме за какво да ревем - смазахме ви и на терена и на трибуните. "Реването" е за да се изчистят футболните публики от лумпените и наркоманите! За да могат хората да идят на мач с децата си и да не се чудят после дали някои идиот няма да ги пребие след мача. Искаш да стоим и да се правим,че нищо не е станало, а млади момчета да си трошат тиквите и по-лошо да се опитват да се убият един друг с ракети и ножове ли?
Изображение

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 11 мар 2013 15:35

Така ще е докато от ръководството толерират група наркомани. Замислете се защо много хора се дръпнаха от сектор Б. Аз съм за сурово наказание ако ще и на целият отбор. Като човек който често води сина си на Герена недоумявам как ръководството се застъпва за шепа престъпници. Бях на мача в Пловдив и ме е срам от това което видях!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 11 мар 2013 15:35

veselinsk написа:Ти това цялото "реване" не можеш ли да вденеш против какво е ? Ние нямаме за какво да ревем - смазахме ви и на терена и на трибуните. "Реването" е за да се изчистят футболните публики от лумпените и наркоманите! За да могат хората да идят на мач с децата си и да не се чудят после дали някои идиот няма да ги пребие след мача. Искаш да стоим и да се правим,че нищо не е станало, а млади момчета да си трошат тиквите и по-лошо да се опитват да се убият един друг с ракети и ножове ли?

Айде първо да си изчистите камъните от стадиона и тогава да се борите за изчистване на агитките, става ли?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 мар 2013 15:37

veselinsk написа:Ти това цялото "реване" не можеш ли да вденеш против какво е ? Ние нямаме за какво да ревем - смазахме ви и на терена и на трибуните. "Реването" е за да се изчистят футболните публики от лумпените и наркоманите! За да могат хората да идят на мач с децата си и да не се чудят после дали някои идиот няма да ги пребие след мача. Искаш да стоим и да се правим,че нищо не е станало, а млади момчета да си трошат тиквите и по-лошо да се опитват да се убият един друг с ракети и ножове ли?

Колега подкрепям всичко това което казваш, въпроса е ,че полицията ги знае тия кои са и не прави нищо по въпроса. Поради тази причина не ходя от години на гостувания на Левски, а от години и в Сектор Б.
Въпроса е ,че всички видяхме какво стана, и ,че клуба ще бъде наказан възоснова на дебилите мятали ракети, камъни и чупили ограда...мислиш ли ,че това е честно спрямо мен, да не си гледам отбора в София, а заради тия 50 човека дето полицията не си е свършила работата да страда и клуба и всеки нормален човек?
Дразни ме обаче факта ,че навсякъде се пишете за невинни, а всъщност си имате и вие вина...не ти специално, тия дето мятаха и крадяха знамето.
Последна промяна от Theos на 11 мар 2013 15:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 мар 2013 15:38

Adramelech написа:

Айде първо да си изчистите камъните от стадиона и тогава да се борите за изчистване на агитките, става ли?

След две години ще имаме най-хубавият стадион в България и камъни няма да има, само дето ме съмнява след 2 години вие пък да си изчистите наркоманите от публкиката, нали?
Изображение

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 мар 2013 15:38

Стига рев бе?????
СТИГА!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 11 мар 2013 15:39

ISTINSKI_LEVSKAR написа:Така ще е докато от ръководството толерират група наркомани. Замислете се защо много хора се дръпнаха от сектор Б. Аз съм за сурово наказание ако ще и на целият отбор. Като човек който често води сина си на Герена недоумявам как ръководството се застъпва за шепа престъпници. Бях на мача в Пловдив и ме е срам от това което видях!

Един истински и нормален фен който се разграничава от престъпленията! И при нас е така и съм се убедил, че фенклубовете повече пречат , отколкото помагат на феновете(не на лумпените)!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 15:40

Еми вашата реакция е точно такава. Нищо не правите. Само засилвате агресията и омразата между агитките! Не търсите реалните виновници за събитията, а директо хвърляте вината върху агитките.
CHELSEA

Върни се в “Архив”