Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Краят идва , какво по дяволите става !?!?

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 19 юли 2009 22:34

BultraStyle написа:не загива .....той вече е загинал

Само ние можем да го върнем обратно.

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 20 юли 2009 00:10

vhpvhp написа:Ето първи вариант :arrow: Уважаеми г-н Борисов Ние , феновете на най-старият български футболен клуб „БОТЕВ” Пловдив ,се обръщаме към Вас по един все по-сериозно назряващ проблем в Пловдив , касаещ пловдивския спорт и изобщо българския спорт. Обръщаме се към Вас ,защото всичките ни опити досега като любители на спорта и граждани да решим проблема в рамките на мирни граждански протести и изразяване на обществената ни позиция не дадоха очаквания резултат. Въпреки обещания от всяка посока за подкрепа от общински , държавни институции , така и от политици кризата с ФК „Ботев 1912” не само че не се разрешава ,но и става все по-дълбока. На път е да изчезне от лицето на родния футбол една от емблемите му , един от символите на Пловдив ,клубът през който са преминали плеяда от именити футболисти и футболни деятели. Накратко – проблемът на БОТЕВ се нарича Димитър Христолов , едно лице водещо се номинално за „президент” на клуба. В действителност – донесло неизмерим срам и страдания на привържениците на Клуба , на собствените си служители и футболисти.Едно лице станало символ на безхаберие , разруха и неморалност ,което вече десетилетие се е окопало на поста си, и с цената на всякакви средства не желае да се раздели с него. Проблемът с Г-н Христолов не е само проблем на един собственик ,който менеджира лошо собствеността си. Проблемът с Г-н Христолов вече е стигнал до нивото на социален проблем ,тъй като в резултат на неговите действия и бездействия от година насам е налице и социално напрежение сред половината от пловдивските любители на футбола. Напрежение ,което многократно заплашваше и заплашва да ескалира в нежелани действия спрямо обществения ред. Нещо ,за чието НЕслучване заслугата е единствено на разума и толерантността на пловдивчани и привържениците на БОТЕВ. Опитите на общинската управа да съдейства за смяната на собствеността на БОТЕВ от ръцете на бездарното управление на Христолов , многократните опити през последните 10 години на кандидат-купувачи да придобият акциите на Клуба задължително приключваха с провали. Причините за тях са многобройни , и може би не всички от тях станаха обществено достояние на пловдивската футболна общественост ,но винаги зад тях прозираше едно неглижирано отношение към спорта и футбола като обществени феномени. Едно пренебрежително отношение на управляващи и институции към случващото се ,като към обикновена запалянковщина. И не на последно място – и задкулисните сметки на т.н. „кандидат купувачи” ,искащи да превърнат емблемата БОТЕВ в поредния си конюнктурен бизнес, без да си дават сметка – какво значи да разочароваш десетки хиляди хора ,вярващи в една идея . Ние , редовите привърженици на ФК БОТЕВ , сега когато изчезва в историята любимият ни клуб се чувстваме омерзени от всичко случило се досега , от безбройните лъжи ,на които сме се наслушали , от безбройните обещания ,които са ни давани , от използването името на БОТЕВ за предизборни цели , от безхаберието на изпълнителната власт по отношение на спортната ни база. Затова се обръщаме към Вас ПЕРСОНАЛНО , като към символ на НОВОТО управление ,което олицетворявате ! Като към човек , лично съпричастен с въпросите на спорта. Съдействайте за спасението на СИМВОЛА „БОТЕВ” Пловдив ! Помогнете за спешно регламентиране на собствеността на спортните бази в страната , и в частност – за собствеността на стадион „Христо Ботев” в Пловдив. Подайте си ръка с общинските власти в името на запазването и развитието на спортните бази и стопанисването им от НОРМАЛНИ , почтени и обичащи спорта собственици и мениджери ! За да няма такава разруха ,каквато гледаме днес в спортните бази ,в частност в Пловдив...Съдействайте със съдебната власт , данъчни служби , МВР и т.н. за прекратяване на безобразията около българския футбол за да може в това отношение да заприличаме отново на нормална ,цивилизована държава ,каквато претендираме да сме с членството си в ЕС ! Направете така ,че всички корумпирани държавни служители ,които прикриват злоупотребите на един самозабравил се Президент на ФК вече 10 години , да излезат на светло и да понесат отговорността си ! В клуба са налице престъпления, свързани със счетоводното отчитане на приходи и разходи; извършване на плащания "под масата"; създаване на фиткивни документи...Все явления против които Вие открито се обявихте ! Това не са апели само на привърженици на Ботев Пловдив. В кризата ,която ни е споходила, с нас морално са огромното болшинство любители на спорта и в частност на футбола от цялата страна. Това не веднъж беше демонстрирано ! С нас общественици ,творци на изкуството , видни личности... Но това не беше , и не е достатъчно. Надяваме се този наш ” апел на отчаянието” да стигне до Вас сега ,когато все още има някакво време за действия. Надяваме се на Вашата персонална подкрепа и ангажираност с проблема БОТЕВ ПЛОВДИВ ,решението на който може да стане символ на едно ново начало за клуба ни , българския футбол и спорта изобщо ! С уважении – привърженици на БОТЕВ ПЛОВДИВ

всичко което пишеш е вярно,но имам доста препоръки.
1.декларацията трябва да е кратка и да е ясно какво точно искаме.според мен трябва накратко да се опише казуса за стадиона с няколко изречения и да призовем за бърза среща на новия министър с кмета на Пловдив по този въпрос
2.декларацията трябва да е адресирана не само до бойко борисов ,а и до славчо атанасов и новия министър на отбраната
3.не мисля,че трябва да се отделя внимание на селския.в момента ние сме в по-добрата позиция.селския е тотално бакрутирал,съдят го 20 човека за 2 млн лева,фалшифицирал е подписи и документи.така,че той да му мисли.просто е свършен.просто трябва славчо да вземе стадиона и да форсира нещата.
4.декларацията трябва да се напише и пусне от хората от bultras.com,защото те пишат декларациите и е редно да следваме досегашния си стил,като според мен трябва да се следват първите 3 точки.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: Фешън, с дъх на чесън !

Мнениеот yasen_ov4arov » 20 юли 2009 01:27

viking_1936 написа:еи славия вас пък кои ви пусна да говорите ве кои сте ?къде сте?незнам но маи и вашия президент не е светец и ви базика постояно с тва лягане на си4ки които имат 40000лв толкова струвате.кво да се изразявам ве кои е от пловдив и кои е циганин може ли да попитам?има едно село след катуница караджово там 90% живеещите са купанарски цигани до един са от ботев може да провериш ако искаш да не говорим за другите села.може ли да попитам феновете на ботев къде сте бе?защото в пловдив ви няма маи нещо ви е страх да вървите по улиците на нашия град :roll: или сте много заети защото ви няма имате едно сварталище до хотел санкт петербург и не излизате от там защото вие страх :shock: .като застреляха жоро илиев хора играхте а еи сега ви се връща с тризнаците на бати митко още 100години ще ви управлява фамилията христолови и това е защото има господ и които се радва на смърта го наказват.

Ами крием се от теб това е истината!Много си страшен и големи истини казваш и ние няма как скрихме се и сега сме затаили дъх кога ще ни доотвориш очите с нови истини.То просто не ми остава време да изляза навън-постоянно съм нащрек кога пак ще влезеш и ще напишеш няколко пълни със логика слова на грамотен български :) .Иначе аз така и не разбирам какъв беше смисъла на целия ти пост.По темата ли беше?Не.Защо ме занимаваш кой играл хоро като умрял някакъв наркобос?Защо ме обременяваш да ти чета глупостите във форума на Ботев?
П.С:поне Пловдив пиши грамотно бе!!!!
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 20 юли 2009 07:57

ОК. Бултрасите да вземат текста , и да го съкратят както намерят за добре. Нямам претенции за авторско право. Правете нещо :idea:

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Босът на “Ботев”: Продавам клуба за 2 млн лева

Мнениеот емо73канар » 20 юли 2009 08:30

Ако ти спечелиш ,всичкили печелим или само ти губиш???????????????????????

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 20 юли 2009 08:45

yasen_ov4arov написа:
viking_1936 написа:еи славия вас пък кои ви пусна да говорите ве кои сте ?къде сте?незнам но маи и вашия президент не е светец и ви базика постояно с тва лягане на си4ки които имат 40000лв толкова струвате.кво да се изразявам ве кои е от пловдив и кои е циганин може ли да попитам?има едно село след катуница караджово там 90% живеещите са купанарски цигани до един са от ботев може да провериш ако искаш да не говорим за другите села.може ли да попитам феновете на ботев къде сте бе?защото в пловдив ви няма маи нещо ви е страх да вървите по улиците на нашия град :roll: или сте много заети защото ви няма имате едно сварталище до хотел санкт петербург и не излизате от там защото вие страх :shock: .като застреляха жоро илиев хора играхте а еи сега ви се връща с тризнаците на бати митко още 100години ще ви управлява фамилията христолови и това е защото има господ и които се радва на смърта го наказват.

Ами крием се от теб това е истината!Много си страшен и големи истини казваш и ние няма как скрихме се и сега сме затаили дъх кога ще ни доотвориш очите с нови истини.То просто не ми остава време да изляза навън-постоянно съм нащрек кога пак ще влезеш и ще напишеш няколко пълни със логика слова на грамотен български :) .Иначе аз така и не разбирам какъв беше смисъла на целия ти пост.По темата ли беше?Не.Защо ме занимаваш кой играл хоро като умрял някакъв наркобос?Защо ме обременяваш да ти чета глупостите във форума на Ботев?
П.С:поне Пловдив пиши грамотно бе!!!!

Този едва ли може да ти отговори, дори и да иска...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 20 юли 2009 08:47

емо73канар написа:Ако ти спечелиш ,всичкили печелим или само ти губиш???????????????????????

Ако аз спечеля - всички губим, ако той спечели - губя само аз.

Твърдо съм навит да загубя, ама като гледам как вървят нещата... :( :( :( :(

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 юли 2009 16:34

Fallen_Angel написа:Този едва ли може да ти отговори, дори и да иска...

А тук може би си прав, каквото и да означава това... ;) 8-)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 20 юли 2009 17:52

емо73канар написа:Дано тогава да загубиш този бас. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Ами а дано... Май има някакви насоки да го загубя: 8000 лева до "Свободен стадион Ботев"

Върни се в “Архив”