Нико написа:THE G.A.M.E написа:Нико написа:Извинявай, но ти на малоумен или на интересен се правиш?!!! Не знаеш ли кой създаде Ал Кайда и кой финансира така наречената опозиция в Сирия от която се пръкнаха онези изроди от ИДИЛ?!! И това според теб е съпоставимо с този митинг в Грозни!!! Всичко в украйна започна от интересите на сащ и техният преврат. Руснаците са принудени да защитават СОБСТВЕНИТЕ си сънародници и интереси. Американците и лакеите им на мен лично ми втръснаха с техните безумия и разрушения. Ако не бяха тези "демократи" нямаше да има нищо в украйна. За янките е ясно колко държави съсипаха и колко кръв проляха, но ми кажи за Русия нещо по този въпрос . Русия не е в никакъв случай ангелче , но на фона на янките е просто синеоко бебе с дрънкалка!
Аз лично съм писал доста за създаването на Ал Кайда и ИДИЛ от ЦРУ, така че бъркаш ако мислиш, че не съм на ясно.
Мога да пиша много и за причините за създаването им, но не за това е темата.
Естествено че "Янките" играят много по-на едро с мюсюлманите и крайните ислямисти, просто въпрос на възможности.
Но това не оправдава Русия за нейното заиграване с тези елементи.
Или ще ми напишеш, че приятелството на Путин с Ер Доган е лъжа ?
Нали Русия трябва да е алтернатива на САЩ ?
Къде е тая алтернатива, след като и руснаците правят като Щатите, но в по-малки мащаби ?
Така или иначе в Украйна имаше недоволство срещу политиката на Янукович.
Песента му бе изпята и без външна намеса.
Виж, избора между САЩ и Русия е като избор, дали да те блъсне Ауди, или БМВ, и в 2-та случая блъснатия ще е в кофти ситуация.
Айде не я навирай Русия като избор за каквото и да било.
Особено като имаме на предвид отношението им към българският етнос, което напоследък, не-само сред управляващата ги клика, но и сред обикновенните руснаци, хич не е добро.
Въпросът ми за ИДИЛ и ЦРУ е абсолютно риторичен. Наясно съм ,че си в час с тази тема. Русия е алтернатива на САЩ. Просто светът ,искаме ли или не, е двуполюсен и толкова. Всеки си има избор и го прави съгласно вижданията си. Не съм съгласен с твоят пример за блъскането , защото при новият ни "брат" САЩ имаме очевадно заличаване на България като държава. Преди при братството ни с руснаците имаше много дивотии ,но имахме армия , промишленост и държава. За отношението на руснаците към нас си прав , но вината е в нашите така наречени политици , които се оляха от сервилничене и демонстрираха абсолютно незачитане на националните ни интереси. За Янукович не си прав и съм сигурен че си наясно с това. При Оранжевата революция през 2004 не се стигна до гражданска война , като сегашната нали?... Отношенията на Путин с Ердоган си е чисто проба търговия отразяваща интересите и на двете държави. И Турция и Русия имат държавници за разлика от нас! Не можеш да съдиш Русия за този митинг , а да оправдаваш САЩ за тяхното заиграване с мюсулманите. Все пак няма как да се съпостави един митинг със стотиците хиляди избити хора и разрушени градове в резултат на игричките на янките.
Добре де. Разбирам, че искаш да кажеш, че Русия е суперсила, а не локална сила. На базата на какво? Защо приравняваш Русия с Китай примерно? Или с ЕС? Или със САЩ? По какъв параграф?