Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот aleksandrov77 » 25 яну 2015 18:48

FLANKER написа:Tа, кой е агресорът?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W-NsbN64UwU[/youtube]

САЩ - Империята на злото!
Империя , която колонизира и разграбва по-малките държави като България и пропагандирайки мита "Държавата - лош собственик" с цел българските държавни активи да бъдат откраднати от колонизаторски корпорации!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2015 18:49

.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2015 18:53

Алжир. Трябва да продължим опитите за нормализиране на ситуацията в Донбас, посредством консултации в рамките на „нормандската четворка” (Русия, Германия, Франция и Украйна), заяви по време на визитата си в Алжир външният министър на Германия Франк-Валтер Щайнмайер, предаде ТАСС.
„Не трябва преждевременно да обявяваме края на дипломатическите усилия”, каза той и допълни, че тези, които допускат идеята за прекратяване на диалога, трябва да знаят, че тогава ситуацията в Украйна ще бъде „оставена на случайността”.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2015 19:10

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cRthdmus8jg[/youtube]
Е те такива имаше и в Осетия ,ама по-чернички.
Последна промяна от FLANKER на 25 яну 2015 19:11, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 25 яну 2015 19:14

THE G.A.M.E написа:
Нико написа:Извинявай, но ти на малоумен или на интересен се правиш?!!! Не знаеш ли кой създаде Ал Кайда и кой финансира така наречената опозиция в Сирия от която се пръкнаха онези изроди от ИДИЛ?!! И това според теб е съпоставимо с този митинг в Грозни!!! Всичко в украйна започна от интересите на сащ и техният преврат. Руснаците са принудени да защитават СОБСТВЕНИТЕ си сънародници и интереси. Американците и лакеите им на мен лично ми втръснаха с техните безумия и разрушения. Ако не бяха тези "демократи" нямаше да има нищо в украйна. За янките е ясно колко държави съсипаха и колко кръв проляха, но ми кажи за Русия нещо по този въпрос . Русия не е в никакъв случай ангелче , но на фона на янките е просто синеоко бебе с дрънкалка!

Аз лично съм писал доста за създаването на Ал Кайда и ИДИЛ от ЦРУ, така че бъркаш ако мислиш, че не съм на ясно.
Мога да пиша много и за причините за създаването им, но не за това е темата.

Естествено че "Янките" играят много по-на едро с мюсюлманите и крайните ислямисти, просто въпрос на възможности.
Но това не оправдава Русия за нейното заиграване с тези елементи.
Или ще ми напишеш, че приятелството на Путин с Ер Доган е лъжа ?
Нали Русия трябва да е алтернатива на САЩ ?
Къде е тая алтернатива, след като и руснаците правят като Щатите, но в по-малки мащаби ?

Така или иначе в Украйна имаше недоволство срещу политиката на Янукович.
Песента му бе изпята и без външна намеса.

Виж, избора между САЩ и Русия е като избор, дали да те блъсне Ауди, или БМВ, и в 2-та случая блъснатия ще е в кофти ситуация.
Айде не я навирай Русия като избор за каквото и да било.
Особено като имаме на предвид отношението им към българският етнос, което напоследък, не-само сред управляващата ги клика, но и сред обикновенните руснаци, хич не е добро.

Въпросът ми за ИДИЛ и ЦРУ е абсолютно риторичен. Наясно съм ,че си в час с тази тема. Русия е алтернатива на САЩ. Просто светът ,искаме ли или не, е двуполюсен и толкова. Всеки си има избор и го прави съгласно вижданията си. Не съм съгласен с твоят пример за блъскането , защото при новият ни "брат" САЩ имаме очевадно заличаване на България като държава. Преди при братството ни с руснаците имаше много дивотии ,но имахме армия , промишленост и държава. За отношението на руснаците към нас си прав , но вината е в нашите така наречени политици , които се оляха от сервилничене и демонстрираха абсолютно незачитане на националните ни интереси. За Янукович не си прав и съм сигурен че си наясно с това. При Оранжевата революция през 2004 не се стигна до гражданска война , като сегашната нали?... Отношенията на Путин с Ердоган си е чисто проба търговия отразяваща интересите и на двете държави. И Турция и Русия имат държавници за разлика от нас! Не можеш да съдиш Русия за този митинг , а да оправдаваш САЩ за тяхното заиграване с мюсулманите. Все пак няма как да се съпостави един митинг със стотиците хиляди избити хора и разрушени градове в резултат на игричките на янките.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 яну 2015 19:19

wannabe написа:Обстрелът на Мариупол в крайна сметка разби за пореден път две от най-абсурдните (но за съжаление, устойчиви) пропагандни клишета на Москва в тази, колкото реална и кървава, толкова и информационна война:
- че Русия защитава уж онеправданите и застрашените от някаква киевска хунта рускоговорящи хора в Украйна;
- че Русия иска спиране на огъня и мирно уреждане на конфликта.
Но погледнете още веднъж имената на жертвите: Попова, Макаров, Кашина, Бобинев, Борисов и т.н. Чисто руски фамилии, наред с украинските Игнатенко, Баранюк, Скуренко... Млади и стари, всякакви, включително и момче на 4-5 години. Крайно време е светът най-после да разбере, чевойната в Украйна няма нищо общо нито с езика,
нито пък с някакви уж застрашени права на рускоговорящото население там. Руснаци убиват цивилни рускоговорящи в рускоговорящия Мариупол - както и по всички други места на бойната линия в Източна Украйна. А претекстът за "защита на рускоговорящите" е само един ужасяващо циничен воал за истинските намерения на Кремъл: да не допусне Украйна да стане нормална държава, да се освободи от мечешката прегръдка на Москва и да заживее собствен живот.

Братоубийствена война! Защо Путин? Докога ще тероризираш обикновените рунаци?

Както и преди съм казвал, не е лесно да се дебил. Цялото това красноречие, изтропано от Елка Василева или друг подобен имбецил, за жалост на компанията беше попарено от огледа на ОсСЕ и анализа на контрабатарейните спецове. Обстрелът е от РСЗО ГРАД и идва от северозападно направление. Ако дебилът има някоя и друга гънка в мозъка, ще погледне картата и линията на фронта и ще остане учуден, че в това направление е тилът на ВСУ. Там са разположени батареите на ВСУ.
И така поредната провокация се превръща в пепел, а Порошенко даже не посмя да обяви траур. Би станал съвсем за смях.
Макар че това е по-скоро грешка на прицела или негоден боеприпас. Огънят е бил по настъпващите от изток-североизток части на ВСН.
Та за пореден път имбецилското войнство става за смях. Ниско образование, нисък интелект, никакви познания, неграмотност. Нищо ново под Слънцето!
Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2015 19:29

http://www.blitz.bg/news/article/315766

Мисля ,че си го е казал човекът.
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 яну 2015 19:39

Ето го доклада. http://www.osce.org/ru/ukraine-smm/136081
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 яну 2015 19:52

FLANKER написа:Tа, кой е агресорът?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W-NsbN64UwU[/youtube]

Тези които обстрелваха братята си с ГРАД. Даже една от загиналите се оказа някаква, която е молила за освобождение. Лека и пръст! Видяла е от първа ръка ортодоксалното братсво на русия.
А това че сега заработиха РТ и всички останали "независими" от кремъл медии е показателно. Като със самолета... то те затова са и направени де!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Архив”