Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: Боби Димитров: Искам Христолов в затвора!
Колкото и да не ми се иска моя Ботев трябва да изживее този тежък катарзис с една единствена цел да изгони този кърлеж впил се в него. Щом ги има феновете и живеят с проблемите на клуба ще го има и ще стане още по силен. Пълна подкрепа на тези двамата и бой по селската каска. Да му вземат и къщата и жена му да избяга и тризнаците да разтрогват с него докато е време...
- PLOVDIV PEE 1912
Солидни оферти изкушават скъсалите с Христола "канарчета"
София Крумова - News4000.bg
Шестте "канарчета", скъсали днес с Христоловия Ботев, няма да се регистрират на Трудовата борса. Без изключение всички имат солидни оферти. Някои са и с подписани предварителни договори. Още утре капитанът Илиян Гаров ще се присъедини към Локомотив (Сф).
Бранителят Апостол Попов пък ще дооформи "жълто-черната" колония в ЦСКА. На "Армията" през лятото акостираха ексботевистите Тодор Тимонов и Николай Манчев. От зимата пловдивския със софийския клуб смениха Дормушали Саидходжа и Йордан Минев.
От "шесторката" най-голям е интересът към Коце Гаджалов. За подписа на юношеския национал напират Литекс, Черно море и Локо (Сф). Не е изключено към тези кандидати да се включат шефовете на още отбори.
Оферти от елитни български клубове обмислят офанзивните халфове Краси Кръстев и Георги Аврамов.
Вратарят Павел Станев най-вероятно ще приеме поканата от новака Монтана, където игра като преотстъпен преди два сезона.
Освен да им пожелаем "На добър час момчета,успех"!
Шестте "канарчета", скъсали днес с Христоловия Ботев, няма да се регистрират на Трудовата борса. Без изключение всички имат солидни оферти. Някои са и с подписани предварителни договори. Още утре капитанът Илиян Гаров ще се присъедини към Локомотив (Сф).
Бранителят Апостол Попов пък ще дооформи "жълто-черната" колония в ЦСКА. На "Армията" през лятото акостираха ексботевистите Тодор Тимонов и Николай Манчев. От зимата пловдивския със софийския клуб смениха Дормушали Саидходжа и Йордан Минев.
От "шесторката" най-голям е интересът към Коце Гаджалов. За подписа на юношеския национал напират Литекс, Черно море и Локо (Сф). Не е изключено към тези кандидати да се включат шефовете на още отбори.
Оферти от елитни български клубове обмислят офанзивните халфове Краси Кръстев и Георги Аврамов.
Вратарят Павел Станев най-вероятно ще приеме поканата от новака Монтана, където игра като преотстъпен преди два сезона.
Освен да им пожелаем "На добър час момчета,успех"!
Re: Боби Димитров: Искам Христолов в затвора!
alive написа:puffer написа:чОВЕК КАТО ПРОчЕТЕ КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРЯТИ ТИ СТАВА ЯСНО КАКВИ МИшОЦИ СА ......ТЕ ХУБАВО щЕ ВИ ОПРАВЯТ,АМА НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ
puffer ли си пубер ли си...
puffer e на Коко дупер.

Re: Солидни оферти изкушават скъсалите с Христола "канарчета"
Всички се радваме за момчетата, но някой знае ли как е положението на Ботев(Пд) от към БРОЙ футболисти.Да не се окаже, че отбора е с по-малко от 18 човека? 

Re: Краят идва , какво по дяволите става !?!?
PLOVDIV PEE 1912 написа:Botev1912PlovdivFan написа:Не знам, не знам, не знам![]()
![]()
Знам само едно ... ТОЗИ БОТЕВ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧВА ПЪРВЕНСТВОТО В ТАКЪВ ВИД![]()
![]()
Абсолютно съгласен!Трябва да се направи организация за изваждането на отбора.
То се видя,че с изваждането няма да стане така,че.....,остават само заканите и сума ти загубено време,митьо сегашното положение напълно го устройва за жалост...
- to6kata1912
Дано осъдят тоя Христолофффффф
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
-
- Контакти:
Боли ме к*ура за тея нещастници!!!да ходят кадето си искат!!!
сега плачат от христола а каде бяха когато ние протестирахме ?
bedrock1912 написа:Боли ме к*ура за тея нещастници!!!да ходят кадето си искат!!!
Ами,тичаха за здраве и падаха като магарета от всеки.
canar4e написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Botev1912PlovdivFan написа:Не знам, не знам, не знам![]()
![]()
Знам само едно ... ТОЗИ БОТЕВ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧВА ПЪРВЕНСТВОТО В ТАКЪВ ВИД![]()
![]()
Абсолютно съгласен!Трябва да се направи организация за изваждането на отбора.
То се видя,че с изваждането няма да стане така,че.....,остават само заканите и сума ти загубено време,митьо сегашното положение напълно го устройва за жалост...
за съжаление си напълно прав...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Съдебната система ще осъди Селския , но ще бъде късно.
Предлагам да се напиши открито писмо до Бойко Борисов по проблема с БОТЕВ и Христолов. В момента той е силната личност и евентуално негово ангажиране може да ускори процесите . Макар и да е левскар , принципното му отношение по въпросите на спорта и футбола в Пловдив може да му донесе само още имидж. И обратното...
В писмото да се акцентира на социалната роля на футбола , да се даде стегнато резюме на кризата с Христолов , да се предложат решения по въпросите на концесията на ст.БОТЕВ. Да поискаме новият премиер официално да се ангажира с въпросите на спорта , и в частност с футбола
Нещо такова... Може да се напускат чернови тука ,във Форума на Гонг , или в Индепендънт , да се изгладят като текст , и после да се даде на журналистите за разпространение.