Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2015 15:56

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:кой драсва клечката за да се разгори пожара?

Братле, знаеш че руснаците не са от кротките.
Аз даже им викам - "кротките бесове".

Не им трябва причина да избиват.
Разбира се, на някои места са предизвикани, но така или иначе и те правят като "Янките", но в по-малки мащаби.

Знам,приятелю ,че не ги слуша главата,ама хич даже.Превърти ли,руснакът се трепа до кръв.Обаче много прекалиха да се заиграват с Русия вече.
П.П. Самият факт ,че Буш-Младши игра грузински народни танци в Тбилиси и след това започна прочистването в Осетия ,какво ти говори.А между другото ,руснаците бяха заловили около 100 парчета чистокръвни тъмни грузинци тогава :)
Тази война ,ако не се лъжа я кръстиха "Светкавичната"(4дни)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 яну 2015 16:13

FLANKER написа:Знам,приятелю ,че не ги слуша главата,ама хич даже.Превърти ли,руснакът се трепа до кръв.Обаче много прекалиха да се заиграват с Русия вече.
П.П. Самият факт ,че Буш-Младши игра грузински народни танци и след това започна прочистването в Осетия ,какво ти говори.А между другото ,руснаците бяха заловили около 100 парчета чистокръвни тъмни грузинци тогава :)
Тази война ,ако не се лъжа я кръстиха "Светкавичната"(4дни)

Ами да, не им трябва повод на русите.

Така се получава, че във всички страни, съседни на Русия, има сериозно количество руснаци.
Аз с изненада научих на скоро, че в Балтийските страни имало около 2.5 млн. руснаци. :shock:
За Кавказ, Украйна и под-Кавказките Републики, е ясно.

Така че, често това се превръща в повод Русия да диктува събитията във въпросните страни.
Дори не им трябва и причина, д'ет се вика, винаги може да си я измислят с оправданието - защитаваме своите хора. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 25 яну 2015 17:01

THE G.A.M.E написа:
Нико написа:Русия е хубава на фона на това че: не тя съсипа Либия и Ирак , не Русия направи преврата в Киев и не бяха руски снайперистите на Майдана ,убиващи полицаи и протестиращи едновременно,не е Русия страната създала , финасирала и сега финасираща ислямският тероризъм
Русия е хубава ,защото е православна и там не толерират третият пол, Русия е хубава , защото тя е основната причина да не падне Сирия , което ще е катастрофа за нас и начало на световна война според Ванга.

Да се твърди, че Русия не е съсипвала други Държави и народи, е висша форма на наглост.

Русия може и да не е направила "преврата" в Киев, но поддържа конфликта в Източна Украйна.
Колкото до исляма... Миналата седмица имаше едно много интересно събитие в Чечня - митинг срещу карикатурите на Мохамед от вече прочутото френско списание.
Путин беше командировал на този митинг и представител от руската православна църква.
Та на този митинг, президента на Чечня - Кадиров, освен че рева като изоглванен "Аллах акбар" ( пред представителя на църквата, моля ти се ) ... Заяви, че мюсюлманите са готови да умрат за Русия.
Така че... Дай още нещо за Русия и исляма.

Русия може и да не толерира "третият пол", но самата тя е пълна с педерюги и лезбийки.
Което само навежда на мисълта, че то прикриването на даден проблем, не е като решаването му.

А Сирия, как по-точно не е паднала ?
Американски самолети си летят над нейна територия и нанасят въздушни удари над "И.Д."
Въпрос на време е и сухопътна операция.
През Сирия може да мине газопровод, който да доставя по-евтина газ от руският.
Това, викаш, е лошо ?

Извинявай, но ти на малоумен или на интересен се правиш?!!! Не знаеш ли кой създаде Ал Кайда и кой финансира така наречената опозиция в Сирия от която се пръкнаха онези изроди от ИДИЛ?!! И това според теб е съпоставимо с този митинг в Грозни!!! Всичко в украйна започна от интересите на сащ и техният преврат. Руснаците са принудени да защитават СОБСТВЕНИТЕ си сънародници и интереси. Американците и лакеите им на мен лично ми втръснаха с техните безумия и разрушения. Ако не бяха тези "демократи" нямаше да има нищо в украйна. За янките е ясно колко държави съсипаха и колко кръв проляха, но ми кажи за Русия нещо по този въпрос . Русия не е в никакъв случай ангелче , но на фона на янките е просто синеоко бебе с дрънкалка!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 яну 2015 17:05

Нико написа:
THE G.A.M.E написа:
Нико написа:Русия е хубава на фона на това че: не тя съсипа Либия и Ирак , не Русия направи преврата в Киев и не бяха руски снайперистите на Майдана ,убиващи полицаи и протестиращи едновременно,не е Русия страната създала , финасирала и сега финасираща ислямският тероризъм
Русия е хубава ,защото е православна и там не толерират третият пол, Русия е хубава , защото тя е основната причина да не падне Сирия , което ще е катастрофа за нас и начало на световна война според Ванга.

Да се твърди, че Русия не е съсипвала други Държави и народи, е висша форма на наглост.

Русия може и да не е направила "преврата" в Киев, но поддържа конфликта в Източна Украйна.
Колкото до исляма... Миналата седмица имаше едно много интересно събитие в Чечня - митинг срещу карикатурите на Мохамед от вече прочутото френско списание.
Путин беше командировал на този митинг и представител от руската православна църква.
Та на този митинг, президента на Чечня - Кадиров, освен че рева като изоглванен "Аллах акбар" ( пред представителя на църквата, моля ти се ) ... Заяви, че мюсюлманите са готови да умрат за Русия.
Така че... Дай още нещо за Русия и исляма.

Русия може и да не толерира "третият пол", но самата тя е пълна с педерюги и лезбийки.
Което само навежда на мисълта, че то прикриването на даден проблем, не е като решаването му.

А Сирия, как по-точно не е паднала ?
Американски самолети си летят над нейна територия и нанасят въздушни удари над "И.Д."
Въпрос на време е и сухопътна операция.
През Сирия може да мине газопровод, който да доставя по-евтина газ от руският.
Това, викаш, е лошо ?

Извинявай, но ти на малоумен или на интересен се правиш?!!! Не знаеш ли кой създаде Ал Кайда и кой финансира така наречената опозиция в Сирия от която се пръкнаха онези изроди от ИДИЛ?!! И това според теб е съпоставимо с този митинг в Грозни!!! Всичко в украйна започна от интересите на сащ и техният преврат. Руснаците са принудени да защитават СОБСТВЕНИТЕ си сънародници и интереси. Американците и лакеите им на мен лично ми втръснаха с техните безумия и разрушения. Ако не бяха тези "демократи" нямаше да има нищо в украйна. За янките е ясно колко държави съсипаха и колко кръв проляха, но ми кажи за Русия нещо по този въпрос . Русия не е в никакъв случай ангелче , но на фона на янките е просто синеоко бебе с дрънкалка!

Ти какъв си, бе, щом не си "лакей", "малоумник" или "демократ", а, бастунче недно?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 яну 2015 17:42

Свобода на словото. 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8Kv0zou8m0g&feature=youtu.be[/youtube]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2015 17:45

Веднага те контрирам,Ванка 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wwzLxErUE3A[/youtube]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 яну 2015 17:47

FLANKER написа:
ivan56 написа:
Нико написа:
wannabe написа:Фланкер, 100 тей обстрелват мирни жители?
Аз не разбарах - Русия е хубава на фона на Германия ли? Или на фона на Франция? Или на фона на Швейцария ли? Или на фона на Нигерия (със / без сняг) ?

Ти наясно ли си какви ги върши армията на бившата държава украйна с мирните жители на Донецк,Луганск,Горловка и много други селища на Новорусия?!...Русия е хубава на фона на това че: не тя съсипа Либия и Ирак , не Русия направи преврата в Киев и не бяха руски снайперистите на Майдана ,убиващи полицаи и протестиращи едновременно,не е Русия страната създала , финасирала и сега финасираща ислямският тероризъм, Русия е хубава ,защото е православна и там не толерират третият пол, Русия е хубава , защото тя е основната причина да не падне Сирия , което ще е катастрофа за нас и начало на световна война според Ванга.Толкова сложно ли е да се разбере?!!!

Ето ти за хубавата Русия,тази пазителка на мира.
Изображение

И в задачата се пита Ванка,кой драсва клечката за да се разгори пожара?

Най-вероятно големите Чечения, Дагестан, Грузия и Украйна са нападнали малка и беззащитна русия.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2015 17:47

wannabe написа:Обстрелът на Мариупол в крайна сметка разби за пореден път две от най-абсурдните (но за съжаление, устойчиви) пропагандни клишета на Москва в тази, колкото реална и кървава, толкова и информационна война:

- че Русия защитава уж онеправданите и застрашените от някаква киевска хунта рускоговорящи хора в Украйна;
и
- че Русия иска спиране на огъня и мирно уреждане на конфликта.

Точка.

Но погледнете още веднъж имената на жертвите: Попова, Макаров, Кашина, Бобинев, Борисов и т.н. Чисто руски фамилии, наред с украинските Игнатенко, Баранюк, Скуренко... Млади и стари, всякакви, включително и момче на 4-5 години. Крайно време е светът най-после да разбере, че

войната в Украйна няма нищо общо нито с езика,

нито пък с някакви уж застрашени права на рускоговорящото население там. Руснаци убиват цивилни рускоговорящи в рускоговорящия Мариупол - както и по всички други места на бойната линия в Източна Украйна. А претекстът за "защита на рускоговорящите" е само един ужасяващо циничен воал за истинските намерения на Кремъл: да не допусне Украйна да стане нормална държава, да се освободи от мечешката прегръдка на Москва и да заживее собствен живот.

Братоубийствена война! Защо Путин? Докога ще тероризираш обикновените рунаци?

Когато ти отговори и Кери на този въпрос.
Защо САЩ? Защо тероризираш целия свят?
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 яну 2015 17:47

Нико написа:Извинявай, но ти на малоумен или на интересен се правиш?!!! Не знаеш ли кой създаде Ал Кайда и кой финансира така наречената опозиция в Сирия от която се пръкнаха онези изроди от ИДИЛ?!! И това според теб е съпоставимо с този митинг в Грозни!!! Всичко в украйна започна от интересите на сащ и техният преврат. Руснаците са принудени да защитават СОБСТВЕНИТЕ си сънародници и интереси. Американците и лакеите им на мен лично ми втръснаха с техните безумия и разрушения. Ако не бяха тези "демократи" нямаше да има нищо в украйна. За янките е ясно колко държави съсипаха и колко кръв проляха, но ми кажи за Русия нещо по този въпрос . Русия не е в никакъв случай ангелче , но на фона на янките е просто синеоко бебе с дрънкалка!

Аз лично съм писал доста за създаването на Ал Кайда и ИДИЛ от ЦРУ, така че бъркаш ако мислиш, че не съм на ясно.
Мога да пиша много и за причините за създаването им, но не за това е темата.

Естествено че "Янките" играят много по-на едро с мюсюлманите и крайните ислямисти, просто въпрос на възможности.
Но това не оправдава Русия за нейното заиграване с тези елементи.
Или ще ми напишеш, че приятелството на Путин с Ер Доган е лъжа ?
Нали Русия трябва да е алтернатива на САЩ ?
Къде е тая алтернатива, след като и руснаците правят като Щатите, но в по-малки мащаби ?

Така или иначе в Украйна имаше недоволство срещу политиката на Янукович.
Песента му бе изпята и без външна намеса.

Виж, избора между САЩ и Русия е като избор, дали да те блъсне Ауди, или БМВ, и в 2-та случая блъснатия ще е в кофти ситуация.
Айде не я навирай Русия като избор за каквото и да било.
Особено като имаме на предвид отношението им към българският етнос, което напоследък, не-само сред управляващата ги клика, но и сред обикновенните руснаци, хич не е добро.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2015 17:49

Русия настоява за обективно разследване с участието на ОССЕ на последните артилерийски бомбардировки на Донецк и Мариупол. Руският външен министър Сергей Лавров разговаря по телефона с върховния представител на Евросъюза за външната политика и сигурност Федерика Могерини, предаде БГНЕС.

В събота поне 30 души загинаха при обстрел на град Мариупол, намиращ се под контрола на Киев. През седмицата пък конфликтът взе десетки жертви в Донецк.

Пред Федерика Могерини руският външен министър е подчертал, че ако украинските сили бяха приели предложението на президента Путин от 15 януари за бързо изтегляне на тежкото въоръжение от линиите, определени в минския меморандум от 19 септември 2014, трагедията в Донецк и Мариупол можеше да се избегне.

„Вместо това Киев пое курс на по-нататъшна милитаризация и нареди да бъдат засилени военните действия”, се посочва в съобщението, качено на сайта на руското външно министерство.

Лавров изрази надежда, че ЕС ще постигне съгласие от страна на украинското ръководство за започване на политическо уреждане на ситуацията.

Руският външен министър е обсъдил насилието в Украйна тази сутрин и с държавния секретар на САЩ Джон Кери.
/БГНЕС/
Изображение

Върни се в “Архив”