ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Мнениеот RedeviL » 25 авг 2011 22:51

Синьо сърце написа:
RedeviL написа:Прекалено дълго продължи тази илюзия на феновете на ЦСКА, че Радуканов е добър треньор.След тези два мача със Стяуа му лъснаха качествата.За да се подобри играта на ЦСКА първото нещо което трябва да се направи е да го махнат щото не става нищо от него..

Тук вече мога да се съглася с теб.Милен избра тактика страхлива,обречена и глупава.С идеята да не падне с разлика-за което пък съперникът не беше дошъл,те си чакаха гол!Но и без него щяха да продължат.Преди седмица споменах за убийствената скорост,която им дава класа.Виж атаката за гола-червените бяха на забавен каданс...
Но и Милен няма какво толкоз да направи с този материал-това са реалностите.Ами ако беше тръгнал на юруш и отнесе три-четири гола?Толкоз.

Значи аз не го харесвам не само заради тактиката му, подбора на играчи също много му куца.Хора като Янчев отдавна нямат място в отбора, Адемар е супер посредствен футболист и не го харесвам още ЧМ, Делев е в ужасна форма и не само, че е титуляр ами и изпълнява статичните положения, което е смешно.Лошото е, че в БГ като цяло трудно ще се намери кадърен треньор, който да го замени.
Последна промяна от RedeviL на 25 авг 2011 22:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 25 авг 2011 22:52

Няма да гледам ЛЕ по ТВ-то без Бг участие,ще гледам само ШЛ...

Това е много жалко за БГ футбола ни,докъде сме стигнали чак долното ниво,така е като се разчита на БГ съдийството както слаби отбори като Калиакра и Видима Раковски няма кой да ни помогне,ако не си погнеш сам без да се раздадеш на 100%...Слаби сме вече в европа,футбол имаше в България от 60-те до (2006 кажи речи).За тази година на месец август това ще ние за урок.

Литекс-не успя да надвие Висла,а Апоел го направи
Левски- не успя да острани Спартак(Т) те също опадат (0-2-1-1) от Локо(М)
Локо(Сф)-Не загубиха нито един мач,но се провалиха на дузпи от Шльонск
ЦСКА-Също не успя да острани бивш европейски шампион от 1986,с нищо.
1.До следващата година ще трябва да оправиме стадионите
2.Вече сме непоставени.
3.Ще играем за ШЛ от 2-ри кръг,за ЛЕ от също от 2-ри ри кръг.Много жалко,ВРЪЩА МЕ СЕ В КОЧИНАТА,както каза Батков,ми прав е човека. :mrgreen:
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 25 авг 2011 22:55

Кашчей написа:Че вие Дочев оставихте ли го да работи, за да казваш, че е бил слаб?

Бях един от хората, които бяха за това да се даде шанс на Дочев. Факт е обаче, че резултатите не говорят в негова полза.

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 25 авг 2011 22:56

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg&ob=av3e[/youtube]
поздрав за всички български фенове сменете JUNGLE с кочина :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 25 авг 2011 22:56

GNRforever написа:не сме интелигентно достатъчни и за това футбола ни е толкова слаб :!:

има истина в отговора ти :!:

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 25 авг 2011 23:00

Коментара на румънския водещ беше "Цска има футболисти ние имаме отбор"... Това беше за "сър радуканов" :arrow:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 авг 2011 23:01

lebed4eto написа:Коментара на румънския водещ беше "Цска има футболисти ние имаме отбор"... Това беше за "сър радуканов" :arrow:

Напълно прав е човека...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 25 авг 2011 23:03

ЦСКА,днес абсолютно заслуженно бе одстранен от ФК Стяуа!

Но със същото,ЦСКА,се превръща в АБСОЛЮТЕН лидер за шампион в смешното БГ.първенство!!!
-
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

yank0
Контакти:

Вярно, вярно ... ама кога, как и защо??

Мнениеот yank0 » 25 авг 2011 23:04

И така. По принцип повече обичам да чета чужди мнения, моята цел не е да направя 1456678 безмислени коментара. Какво видях в днешния мач, какво видях в мачовете до сега. Ще коментирам слабите страни според мен. Къде за Бога е халфовата линия?!? Янчев - добре, разбива атаките на противника, капитан на отбора, лидер (днес за съжаление не го видях като такъв), а какво направи Галчев? За съжаление Марко доста ни липсва, няма и негов адекватен заместник... Не можем да очакваме чудеса от Платини, Нелсън и Зику, след като топката се изритва безцелно от защитата, без идея за напред. Спас Делев - наистина голям ЦЕСЕКАР - и толкова. Аз лично не виждам какво отбора на ЦСКА ще загуби от неговата продажба, по добре да е сега и да се вземат пари за него, нека се налагат младите момчета - Станислав Костов например. За да бъдеш лидер, не трябва само да подскачаш около съдията, а да поведеш отбора. Спас е дал не молко на ЦСКА, добър играч за България като цяло е, но мисля, че за да продължи развитието му трябва да излезе в чужбина.
А, да не забравя и да попитам: Абе, кой ни беше централният нападател днес, защото нещо не ми стана много ясно?!? ВЯРНО, че тези мачове с румънците не трябваше да са ни фикс идея, ВЯРНО, че трябваше да се съсредоточим върху шампионата... ама КОГА ще спрем да се задоволяваме с огризките ( видя се, че румънците изобщо не са Барселона), КАК така всеки път ще казваме майната му, това все пак са Стяула(или Галатасарай, или Бешикташ, Фулъм и т.н и т.н.) и ЗАЩО като отпаднахме, поне не се опитахме поне "малко кръвчица да пуснем", да им стане кеф поне на хилядите на стадиона ( аз още помня мача с Блекбърн, Бешикташ...) Този път не видях нито игра, нито желание за победа, нито лидер в отбора... Като гледам и Левски,и Литекс не са по-добре от нас, имаме шанса да станем шампиони. Но дали това трябва да ме радва, като догодина пак ще дойдат ЕКТ и ако не се направи нещо( и ЦСКА, и Левски), пак ще има срам от Жилина, БАТЕ, Спартак Търнава, извинения като ... да де ама това все пак са Стяула, Бешикташ....

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 авг 2011 23:05

***cska*** написа:ЦСКА,днес абсолютно заслуженно бе одстранен от ФК Стяуа!

Но със същото,ЦСКА,се превръща в АБСОЛЮТЕН лидер за шампион в смешното БГ.първенство!!!
-

А,това ти го казваш...Обаче Литекс игра като равен с Динамо К и има собственик с много пари,който ще вземе трета поредна титла,и никой не може да го спре!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”