edmon_dantes написа:За Слори малко съм раздвоен. Гонзо беше казал, че истинската класа на холандеца ще я видим през пролетта, а какво стана? Защо излъга, Гонзо? Мисля си, че Слори щеше да подобри играта си през пролетта, след като направи нормална подготовка с отбора. Жалко, че не се даде шанс на Слори.
Най-проблемният ни пост е халфовата линия - там, където играе Дарко. Трябва задължително да се вземе футболист на този пост, задължително. Днес в един вестник четох, че проявяваме интерес към Даниел Димов от Черно море. Не е лош футболист, но на какъв пост играе? Офанзивен халф ли е, че не съм много запознат с футболистите на другите отбори. Все пак Левски ми е на сърчицето
Дефанзивен халф е и то подчертано дефанзивен. Много е ценен при отнемане на топката,но след това общо взето не знае какво да я прави,малко напомня на Ричард,но е далече като бегови качества от нигириеца. Иначе определено им качества и е един от най-перпективните млади играчи( на 21 години е). Трансфер на Димов в Левски е много малко вероятен, просто ТИМ не обичат да продават,а още по-малко за тези пари които ще им предложи Батков. иначе момчето определено има качества.