rhaegar написа:KOPScousers написа:[offtopic]Брат кво говориш, от време оно си уважавам шамана, а той сега единствено става на енхансмент - най-скучния спек за мен. Другия пач гледам, че и него ще нърфят и съвсем ще замре, а едно време беше топ клас. Иначе монка ми е в Дренор - уж се води най-добрия ордски реалм заедно с Казак. Намъкнах се в една гилдия дето бяха 7/8 М Улдир и сега прогресират на новия рейд, мисля, че вече са 2/9, още не съм ходил на митик с тях. Трябва да бутнем някой М+ като имаме и двамата геймтайм.[/offtopic]
[offtopic]Цял Легион играх елементал и се измъчих.
Иначе на Дренор имам доста герои, преди играех предимно там, ама нямам макс lvl там май.[/offtopic]
[offtopic]Аз вдигнах един маг'хар хънтър 70 лвл и го зарязах, може да вдигаме нещо. Все още е фън левълинга, особено сега, когато се вдига доста по-бързо - близо 30% по-бързо вдигаш от 1 до 110, което си е оферта и половина. Трябва да сменим на лс, че много оцапахме темата за ШЛ и ще мърморят.

[/offtopic]
Soulen написа:[offtopic]Войд елфи, зандалари, кви са тия тъпотии. Сегашния уоу е ташак. Аз съм пурист на тая тема като Смит отричам всичко след Лич. Нещо като със star wars, от как сложиха някви недоебани и негри за главни герои приключих и с тях. Близард след напускането на шефчето им бавно, но славно си вървят към залез. Нищо не трае вечно освен пиратката ми на лича за съжаление.[/offtopic]
[offtopic]Не е крайно зле, както казах днес, има много хора, които са недоволни и според тях е трябвало да спрат с експанжъните отдавна, но щом още носи пари, защо да спират кранчето? Все още има хубави неща, войд елфа дойде малко крайно, защото си е блъд елф алианс. За сметка на това пък ордата получи найтборн, които са общо взето найт елфи и те така...

[/offtopic]