Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот rhaegar » 11 фев 2019 00:05

KOPScousers написа:
Soulen написа:
rhaegar написа:[offtopic]На алианси ми миришете, ботове ситни. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Онея педали алитата веднъж си направих герой само да разгледам градовете им, че като се изсипем 40 човека да изчистим столиците им, нямаш много време за sightseeing :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Абе аз сега имам един Войд Елф за цвят, всичко друго е Орда. Принципно обаче преди бях по-към алитата, сега само в lore съм за тях. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Аз имам един женски хюман уориър, дето я вдигах заради ачийвмънт и уж щях да фармя репутации за войд елфи и дренаите, ама си остана с "уж". Сега чакам зандаларите да пуснат, изглеждат ми много яко.

Според мен са замислили нещо за Силванас, няма да е като Гарош, или поне се надявам. Не ща да я трепем.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 фев 2019 00:13

rhaegar написа:[offtopic]Аз имам един женски хюман уориър, дето я вдигах заради ачийвмънт и уж щях да фармя репутации за войд елфи и дренаите, ама си остана с "уж". Сега чакам зандаларите да пуснат, изглеждат ми много яко.

Според мен са замислили нещо за Силванас, няма да е като Гарош, или поне се надявам. Не ща да я трепем.[/offtopic]

[offtopic]Девелъперите уж казаха, че няма да е като Гарош. Според мен е къръптната от Олд Годовете и може по-скоро да я освободим по някъв начин, отколкото да я трепем. Сега мейнвам найтборн монк, отключих маг'хар орките за седмица, ама нещо не съм зарибен да фармя зандаларите... евентуално и това ще стане докато се начудят да ги пуснат. Как се надушихме само, в кой реалм си? Като взема геймтайм може да се пуснем.[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 11 фев 2019 00:16

rhaegar написа:
KOPScousers написа:
Soulen написа:
rhaegar написа:[offtopic]На алианси ми миришете, ботове ситни. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Онея педали алитата веднъж си направих герой само да разгледам градовете им, че като се изсипем 40 човека да изчистим столиците им, нямаш много време за sightseeing :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Абе аз сега имам един Войд Елф за цвят, всичко друго е Орда. Принципно обаче преди бях по-към алитата, сега само в lore съм за тях. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Аз имам един женски хюман уориър, дето я вдигах заради ачийвмънт и уж щях да фармя репутации за войд елфи и дренаите, ама си остана с "уж". Сега чакам зандаларите да пуснат, изглеждат ми много яко.

[offtopic]Войд елфи, зандалари, кви са тия тъпотии. Сегашния уоу е ташак. Аз съм пурист на тая тема като Смит отричам всичко след Лич. Нещо като със star wars, от как сложиха някви недоебани и негри за главни герои приключих и с тях. Близард след напускането на шефчето им бавно, но славно си вървят към залез. Нищо не трае вечно освен пиратката ми на лича за съжаление.[/offtopic]
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 фев 2019 00:19

KOPScousers написа:
rhaegar написа:[offtopic]Аз имам един женски хюман уориър, дето я вдигах заради ачийвмънт и уж щях да фармя репутации за войд елфи и дренаите, ама си остана с "уж". Сега чакам зандаларите да пуснат, изглеждат ми много яко.

[offtopic]Девелъперите уж казаха, че няма да е като Гарош. Според мен е къръптната от Олд Годовете и може по-скоро да я освободим по някъв начин, отколкото да я трепем. Сега мейнвам найтборн монк, отключих маг'хар орките за седмица, ама нещо не съм зарибен да фармя зандаларите... евентуално и това ще стане докато се начудят да ги пуснат. Как се надушихме само, в кой реалм си? Като взема геймтайм може да се пуснем.[/offtopic]

[offtopic]Twisting Nether. И аз сега нямам геймтайм, ще го пусна 1-2 дни преди 8.1.5, че имам един ачийв останал за троловете, другото съм го изфармил. Иначе имах много мерак да цъкам ферал тоя експанжън, ама те толкова го наебаха, че ми утрепаха желанието за игра. Нямам вече желание да рейдвам 3 пъти седмично, а класа като не го бива за М+ и съвсем няма кво да правя. Та сега ще вдигам зандалари паладин, напук на всякакви традиции. :lol:[/offtopic]

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 фев 2019 00:25

rhaegar написа:
KOPScousers написа:

[offtopic]Twisting Nether. И аз сега нямам геймтайм, ще го пусна 1-2 дни преди 8.1.5, че имам един ачийв останал за троловете, другото съм го изфармил. Иначе имах много мерак да цъкам ферал тоя експанжън, ама те толкова го наебаха, че ми утрепаха желанието за игра. Нямам вече желание да рейдвам 3 пъти седмично, а класа като не го бива за М+ и съвсем няма кво да правя. Та сега ще вдигам зандалари паладин, напук на всякакви традиции. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Брат кво говориш, от време оно си уважавам шамана, а той сега единствено става на енхансмент - най-скучния спек за мен. Другия пач гледам, че и него ще нърфят и съвсем ще замре, а едно време беше топ клас. Иначе монка ми е в Дренор - уж се води най-добрия ордски реалм заедно с Казак. Намъкнах се в една гилдия дето бяха 7/8 М Улдир и сега прогресират на новия рейд, мисля, че вече са 2/9, още не съм ходил на митик с тях. Трябва да бутнем някой М+ като имаме и двамата геймтайм.[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 фев 2019 00:28

KOPScousers написа:[offtopic]Брат кво говориш, от време оно си уважавам шамана, а той сега единствено става на енхансмент - най-скучния спек за мен. Другия пач гледам, че и него ще нърфят и съвсем ще замре, а едно време беше топ клас. Иначе монка ми е в Дренор - уж се води най-добрия ордски реалм заедно с Казак. Намъкнах се в една гилдия дето бяха 7/8 М Улдир и сега прогресират на новия рейд, мисля, че вече са 2/9, още не съм ходил на митик с тях. Трябва да бутнем някой М+ като имаме и двамата геймтайм.[/offtopic]

[offtopic]Цял Легион играх елементал и се измъчих. :lol:

Иначе на Дренор имам доста герои, преди играех предимно там, ама нямам макс lvl там май.[/offtopic]

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 фев 2019 00:35

rhaegar написа:
KOPScousers написа:[offtopic]Брат кво говориш, от време оно си уважавам шамана, а той сега единствено става на енхансмент - най-скучния спек за мен. Другия пач гледам, че и него ще нърфят и съвсем ще замре, а едно време беше топ клас. Иначе монка ми е в Дренор - уж се води най-добрия ордски реалм заедно с Казак. Намъкнах се в една гилдия дето бяха 7/8 М Улдир и сега прогресират на новия рейд, мисля, че вече са 2/9, още не съм ходил на митик с тях. Трябва да бутнем някой М+ като имаме и двамата геймтайм.[/offtopic]

[offtopic]Цял Легион играх елементал и се измъчих. :lol:

Иначе на Дренор имам доста герои, преди играех предимно там, ама нямам макс lvl там май.[/offtopic]

[offtopic]Аз вдигнах един маг'хар хънтър 70 лвл и го зарязах, може да вдигаме нещо. Все още е фън левълинга, особено сега, когато се вдига доста по-бързо - близо 30% по-бързо вдигаш от 1 до 110, което си е оферта и половина. Трябва да сменим на лс, че много оцапахме темата за ШЛ и ще мърморят. :mrgreen:[/offtopic]

Soulen написа:[offtopic]Войд елфи, зандалари, кви са тия тъпотии. Сегашния уоу е ташак. Аз съм пурист на тая тема като Смит отричам всичко след Лич. Нещо като със star wars, от как сложиха някви недоебани и негри за главни герои приключих и с тях. Близард след напускането на шефчето им бавно, но славно си вървят към залез. Нищо не трае вечно освен пиратката ми на лича за съжаление.[/offtopic]

[offtopic]Не е крайно зле, както казах днес, има много хора, които са недоволни и според тях е трябвало да спрат с експанжъните отдавна, но щом още носи пари, защо да спират кранчето? Все още има хубави неща, войд елфа дойде малко крайно, защото си е блъд елф алианс. За сметка на това пък ордата получи найтборн, които са общо взето найт елфи и те така... :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 фев 2019 02:41

Стига писахте с тоя оффтопик бре! Няма да натискам на всеки пост бутончето за да ви видя мислите ей!

Изображение
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 11 фев 2019 10:15

Tiberius написа:Точно въпрос на комплекси, а и лицемерие я ги виж водещите им отбори колко инзглизи имат. :lol: Или са някакви средняци като Хариту и Деле Али, или са най-големите дупки за отборите си Фил Джоунс, Крис Смоулинг, Гари Кейхил, Хендерсън и др. подобни анимационни герои.
А и има разлика примерно да си пръв в града (това, което правят испанците) и пръв на село (това ,което правят инглизите). Никой не им е виновен на инглизите, че са комплексирани и глупави.

To по тази невероятна логика австралийците са комплексари?
Кой е комплексар? Този който не му пука другите какво мислят или испанците които се пънат другите да ги мислят за велики? "Моля ви се италианци,англичани и германци, кажете,че сме велики! Ако се налага ще ви направим и минети.
Също така играчите които си ги изброил отдавна не са релевантни. Но Джоунс и Смоулинг бяха важни играчи за САФ.

barca4ever написа:
Alexx написа:1.Не е въпрос на комплекси, а на себе уважение и традиции.
Хората от 19 век си уважават купата. Това е въпрос на традиции.
Комплексари ли са австралийците,че си имат техен нац. спорт и си го уважават и не се конформисти примерно?
Това което правят испанците е комплексарщина. Дай да мачкаме в ЕКТ,че да получим уважение и признание от другите.Нищо,че са най-бедната държава след съседите им от Португалия в Западна Европа.Дай ще влагаме пари у футболю.
2.Красотата и атрактивността са нещо субективно.

Я пак Испания бедна, ти явно живееш в някъв измислен свят, ти гледай сега ако малоумните инглизи излезнат от ЕС без споразумение, което всъщност е на 99.9% сигурно, защото то вече практически няма време да се промени нещо, никой няма да им купува таратайките, защото ще се сложат акцизи и мита, а много от чужденците ще бъдат принудени да напуснат, а и малкото дете знае че икономика на Кралството се движи най-вече от хората от Източна Европа и арабеските. И ще се наложи на дебелите и малоумни инглизи да поработят малко повече, което няма как да стане и гледай как за няколко години качеството на живот ще падне с много, а да не говорим че Шотландия и Северна Ирландия е въпрос на месеци да си направят референдум за отделяне, тогава Англия ще стане горе долу на нашето ниво, а ти ми говориш че Испания е бедна. Имам достатъчно познати в Барселона и други големи градове, там с работа като барман, сервитьор и други такива, които не изискват някакво образование си взимат пари и не се лишават от нищо.

Испания е бедна сравнение с Великобритания. Аз за това казах,че е бедна държава за стандартите на западна Европа.
Никой в Англия няма да изгони чужденците които работят и си имат договори и платени осигуровки.Не плашете българите които живеят там с такива коментари. Също така дори да наложат мита от ЕС британците могат да сключат сделки с бившите им колонии,Япония,Китай и Русия.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 фев 2019 14:25

Thsmith написа:Стига писахте с тоя оффтопик бре! Няма да натискам на всеки пост бутончето за да ви видя мислите ей!

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Спри им нета на тия лешпери .... ;) :mrgreen:
Вместо да си викнат една за 200 кинта, ..... времето за игри си губят ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”